Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 449
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Слънцето дойде и при нас.
Дребчо спи сега, но после ще има разходка.

И лека закачка Wink

Joy Joy Joy

# 421
  • Пловдив
^desika^ , Joy смешно е
ако всеки прави,това което искат мъжете мисля,че няма да спрат да правят бебета ...

# 422
Момичета, включвам се набързо, нямам време да пиша тия дни, че Ралица не ме оставя и за минута.
Лара, ние навремето морихме стафилококи с Бактробан и хомеопатични глобулки Стафилококцинум. Лекувахме се цялото семейство, защото се оказа, че сме си ги предали един на друг. Тогавашната ни педиатърка ни препоръча поне 2-3 месеца да вземаме хомеопатичното и каза, че обикновено препоръчвала да се лекуват всички в къщата, за да не се затаи в някой тази гадория.
За яслите- на мен яслата на Калина ми беше най-големия кошмар. Тя така и не свикна за една година и страшно много боледуваше. Затова отлагам така яслата на Раличока, ако имаше кой да я гледа бих я пуснала направо на градина.
Освен вече предложените предмети за прощъпулник предлагам портмоне (банкер, а защо не и финансов министър  Wink ) и някакъв спортен артикул за спортист.
Снимките са страхотни, чета ви редовно, но вече май ще се включвам все по рядко, за радост на някои.  Twisted Evil
Бързо оздравяване на всички болнички. Еми не е писала как е при тях.
Мамо З, оздравя ли Мимето?
Това е от мене, обличаме се и излизаме на разходка. Варненки, ако някой слиза към Морската днес и има желание да се видим, да звънне.

# 423
  • София
И аз чакам Мишето да се събуди и излизаме.
Десика Simple Smile
Аз съм за среща в понеделник.
Нашите гости се представят супер Simple Smile Занимават се с малката, донесоха и куп подаръци и са се настанили в хотел Simple Smile Голям кеф.
Още не съм се наканила да правя прощъпулник - мислех сега докато са тук дядото и бабата, но се правел в неделя, а те утре си тръгват, така че пак се замотаваме.
Мартеничка, честити ви тичащи крачета - леко и безаварийно Simple Smile

# 424
  • София
Добро утро! Ние следобеда ще кръжим между Младост и Центъра, така че дайте да се срещнем, ако искате! Simple Smile

# 425
Момичета, аз пък сега докато спи Рали си разглеждах обяви за работа и намерих една, която според мен е перфектна. Макар че не искам да се връщам сега на работа, смятам да си пусна CV-то, и да видим какво ще стане. Ако ме одобрят ще му мисля после.
Веднъж вече изпуснах жесток шанс за работа-точно бях забременяла и лежах вкъщи и повръщах и ми се обадиха от банката с най-доброто предложение, и аз трябваше да откажа-толкова ме хвана яд,че точно тогава ми предложиха-втори път няма да ме потърсят за тази работа...ама съдба...я сега какво съкровище си имам.

# 426
  • Пловдив
dorabella ,обмисли дали ще пишеш в СВ то дали сега си в майчинство и какво ще говориш на интервюто.Че много майки се оплакват,че като разберат че имат деца или се връщат майчинство не гледат с добро око

# 427
Добро утро! Ние следобеда ще кръжим между Младост и Центъра, така че дайте да се срещнем, ако искате! Simple Smile
Голямо кръжене ще бъде.  Joy

Марина, пускай! не се чуди, пък ако стане все ще измислиш варианти.

Йоан, още спи. Но всеки момент трябва да се събуди и излизаме и ние.

Доре, аз по-късно ще слизам към центъра, но ще съм с колата. А място за паркиране  newsm78

Жълтият Ламтурник започва се. Диванетата и  минута мира не ни остават.

dorabella ,обмисли дали ще пишеш в СВ то дали сега си в майчинство и какво ще говориш на интервюто.Че много майки се оплакват,че като разберат че имат деца или се връщат майчинство не гледат с добро око

Мисля, че в този случай най-удачно е да се казва, че имаш баби на разположение, за да не се притесняват от боледуване.
Но всичко е късмет и шанс.  Simple Smile

# 428
Привет!
Минавам набързо, Рая е по-добре, размина й се вторият антибиотик, но малкия взе сега да буха като магаре, пие вече и Вентолин+ антибиотика, въобще чудо #Crazy Дано мине скоро, щото вече ми омръзна ама много Tired Аз съм по-добре, пия си антибиотика и вече имам видимо подобрение.
Целувки от нас, ще пища пак като имам повече временце  bouquet
Цветка, Heart Eyes

# 429
Здравейте, мами!

Мартеничка, честити проходили крачета! Желая на Дара да крачи смело и гордо!  Hug

Дани, много съжалявам за дядо ти...  Cry  Дано бързо да преборите коките!

Лори, страхотни дечица си имаш! Да са ти живи и здрави и много да те слушкат!

Еми, радвам се, че Рая е по-добре, сега и Бобо да се оправя и хайде цяла пролет и лято на разходки!

Чакаме добри новини и от мама Зари!

Галче, вие оздравяхте ли?

Освен изброените предмети, аз сложих и ключове за кола  Rolling Eyes и аз незнам защо, четка за зъби и гребенче.

За среща в понеделник няма да мога да дойда, защото сутринта ще взимат кръв и урина на Зари, а следобяд съм на гинеколог! Но за вторник вечерта, ще направя всичко възможно, за да дойда!

Още не съм изгледала клипчетата на Мимето (мрм) и Яна, сега отивам да им се порадвам!

За яслите- нямаме шанс да ни приемат и затова много много не се вълнувам и без това близките 2 години ще съм си вкъщи!  Rolling Eyes

И да ви се похваля много тихичко, че снощи за първи път не съм кърмила. Дано и тази нощ да е така и окончателно я отбивам. Смесени чувства бушуват в мен, но няма начин, трябва да спра да кърмя.

Желая ви слънчев и усмихнат ден!

# 430
Здравейте ,днес не сме на ясла защото от снощи сме с температура 38.2,водих я на лекар нищо и няма ,сигурно са зъби ,е направо не се издържа,постоянно мрънка,тези зъби ми разказаха играта,много зор и дават.Стискайте палци в понеделник да е по добре в яслата Praynig и да свикне бързичко,че иначе незнам как ще се върна на работа.
Честито на Дара за прохождането,безавариен път напред и пожелавам.
Ларакрофт моите съболезнования за дядо ти,и скоро да се избавите от гадинките.
Еми и в наща къща се практива борба свободен стил Laughing
Ами май е това засега,лек ден и приятни разходки  Grinning.

# 431
  • София
Здравейте, момичета! Вече мога да се похваля, че най-накрая проби първото ни зъбче много дълго чакано. От вчера започна и да ходи по 1,5м самостоятелно и скоро и прощъпулник ще се прави. Мони започна да не иска да суче и започнах да разреждам кърменето дано всичко мине нормално. Изпращам  Hug на майчетата, които се борят с ходенето на работа и грижата за мъниците.
Това е от нас, пожелавам ви хубав ден!

# 432
Я,днес нямаме рожденничета Thinking Още малко и свършва месеца на купоните,но пък идва хубавото време и повече игри на вън Wink
^desika Joy Joy hahaha hahaha
Мартеничка,честито на проходилата сладкишка!
~*~софия стискам палци твоята принцеска да се оправи бързо и скоро с удоволствие да ходи на градина.Най вероятно така ще стане,като се опознае с другите дечица и започне да и става интересно.Кураж и на двете Hug
tesori ,честито ви първо зъбче!И честито прохождане!
Пис,представям си колко ти е трудно,работа,къща,детенце.Ама и тук ни липсваш Heart Eyes
lori_v ,голяма борба пада във вашата къща.Много са сладки!
larakroft1 ,много съжалявам за дядо ти  Hug
мечи,честито за апартамента!Радвам се,че вече се чувстваш много по добре.Дано и Тонимилата скоро да се похвали....
Кико от една седмица започна да се пуска и да прави п няколко крачки самичък,но все още не е много стабилен.Имаме си вече 5 зъбчета.Нямам представа обаче колко кг. и колко е пораснал.На консултация сме другата седмица и тогава ще видим.
И последно да ви питамИмаме ли страница във Фейсбук или аз нещо не съм разбрала newsm78Ако е така може ли на лични

# 433
Здравейте момичета Hug
Много ми липсвате,а аз на вас????? Mr. Green
Много се надявам да се включа за срещата във вторник,дано стане.Нямам възможност да чета нищо,имам един ужасен нет и по цял ден търча по задачи и Мимето покрай мен Heart Eyes
Утре ще сме в Русе и там ще прочета всичко,и ще пиша пак.

# 434
Привет, сядам да се отчета след един прекрасен ден- първо отидох сутринта да покарам борд, като се прибрах ми оставиха децата пред къщи, заровени в пясъка- е няма такава игра! После обявахме и излязохме на разходка в центъра- ритахме топка- Алекс я риташе, а ние с Дими го гонехме  Grinning
Много е хубаво времето!
Утре ще ходим пак на ски с Алекс и Дими (малчо на гърба ми, де )

Мартеничка, мъжа ми е добре, въпреки че вчера пак имаше премеждие- центрирал се в капакана шахтата на басейна, сцепил си е кожата на носа. Да, точно НОСА дето трябваше уж да си пази, но, слава Богу, няма проблем Simple Smile Вчера като ми го съобщи хем се уплаших, хем на смях ме напушва- той НИКОГА до сега не се е удрял в лицето, изобщо! И сега баш- това      ooooh!

Честито ти проходило детенце!

Общи условия

Активация на акаунт