Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 456
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • в сърцето на един мъж...
Елфи, с удоволствие ще чакам да се обадите. Телефоните ми ги има във файла с данни Peace

# 406
  • в гората
m@m@ ,страхоте хемоглобин.С какво го храниш това дете?  Mr. Green
Ами знам ли сигурно е от спанака - слагам го в почти всяка манджа, иначе яде месо през ден, жълтъците ги въвеждаме още (почнах ги преди две седмици), а и всеки ден закусва овесени ядки с кисело мляко и банан.

mrm, много е сладка Мишето и как мига с очички направо да я схрускаш  Heart Eyes.

И да си кажа, сагата със столчето за кола продължава  ooooh!, това не ни е удобно и писах на тойс-а, че са ни объркали поръчката , та днес пратиха куриер да си го прибере.Сега ще чакам да си го получат, за да ми възстановят парите.

Гал, аз Пети я забелязах, че се е вталила още на снимките от срещата, но все забравям да го отбележа  Peace!

Дани, съжалявам за дядо ти!Дано, Алекс бързо пребори гадните коки!

# 407
Здравейте момичета   bouquet
 Ей го на единия блуден син от Светата тройца  Embarassed. Аз ...такова....няма време. А и ми е едно здухано....на работата нещо не ме кефи. Мразя го тоя проклет софийски център, не го искам , а скоро няма изгледи да се освободи друг район. Освен ако някой не ритне камбаната, че напоследак нещо инсултите станаха модни при нас. Един колега почина докато бях по майчинство, беше по-млад от мен. А сега преди месец друг получи инсулт и за "щастие" е само с парлиза от ляво  ooooh!
 Имаме си кофти нова супервайзорка - или поне аз не се погаждам с нея. Нямаме открит конфликт, но просто усещам че не е моя човек. Но за щастие няма да се женя за нея така, че ще стискам зъби  Wink
 Много кофти черен хумор, за което се извинявам  Sad
 Освен това нямам почти никакво време за детето едва три часа на ден в които трябва и да си гледам и домакинската работа.
 Иначе минахме последната месечна консултация с ваксината - 12 300, 80 см. Изследванията са му перфектни според педито. Аз успях да се добера само до хемоглобина - 121 - доволна съм. От тук насетне сме на три месеца при педито.
 Ачо е станал доста забавен, прави доста неща, още повече не прави но за всичко има време.  Тича, катери се, говори много , но само той си знае какво. Научил е един смях като на злодей, не знам от къде и постоянно така се смее, явно го забавлява. Много добре разбира какво му казваме- да донесе определено нещо или да направи нещо елементарно, но само когато е на кеф   Crossing Arms
За нещастие гледането от баба се отразява - поразглезил се е иска много на ръце. Но бабите трудно се превъзпитават, дядовците също  Rolling Eyes
 Не съм ви чела за съжаление, само от време на време успявам да надникна в последните 2-3 страници. Няма да давам обещания, че очевадно не успявам да ги спазя, но ще си попрочитам колкото мога,  и ще пиша когато успея. Ей сега на мъжът ми като влезе в стаята и се нацупи че вместо да се занимавам с Ачо пиша на компа  #Cussing out, а успявам да сядам вече по един път на два три дни за по няколко минути. Кажи му мъж и не го обиждай повече......и аз съм хора и аз искам малко време ама няма ..... Whistling Whistling
 За останалата част на тройцата мога да кажа само че за Марианка предполагам, че има много работа, нали на счетитата първите три месеца им се разказва играта. Много рядко успявам да се засека с нея по скайпа. А на Тони  и е доста лошо все още и казва, че гледа колкото може повече да лежи и да почива, но му се вижда края на гаденето май и при нея. Та може скоро да се появи.
 Това от мен момичета. Само да честитя на всички с повод. Да нацелувате  малчовците и дано скоро пак се появя.

# 408
Пепи, радвам се да те видя:)
А за работата е добре, че не се ядосваш, то докато се адаптираме май всички ще сме недоволни в началото.

m@m@ в този случай опцията само да ти върнат парите ли е?

Аз си получих пратката от Ларедут. Оказа се, че те са я пуснали на 15 януари, а аз онзи ден я получих. Къде се е замотала толкова нямам идея, но важно е, че дойде.
Сега в единия подсайт на Ларедут пак имало някакви намаления- 75%, но още не съм влизала да видя.

Диването най-накрая заспа, сега дойде ред на почивката Simple Smile

# 409
  • София
PISHug Hug Hug

Момичета, има ли някоя мераклийка да дава уроци по английски на 2 групи възрастни - една начинаеща и една по-напреднали, на тях да им преподава технически английски?
Курсовете се организират по някаква програма за ЕС и май ще са в Годеч /там имало някакъв завод и на работниците де факто ще се преподава/... Още не е ясно дали ще са в работни дни или през уикенда...
Офертата важи и за познати Simple Smile Не знам още за колко пари става дума, нито за колко часа, но когато аз водех едни подобни бяха 100ч /май 2 седмици по половин ден се падаше/ по 4лв на час  newsm78, но това беше преди години.. Сега май за около 1000лв става дума /но не съм сигурна за единия или и за двата курса/. Като знам със сигурност ще пиша
Важно е обаче желаещия да има документ за езика. Аз бях с Профишънси-то, т.е. не е задължително да е завършил английска филология. Също материалите мисля че са си за ваша сметка, т.е. учебник за учителя и евентуално копия за курсистите... Договорът е граждански.
Моят опит е, че са относително лесно изкарани пари, но е доста изтощително това преподаване. Изцеждащо направо, хем и в училището съм водила по половин ден уроци, ама някак си с деца е по-забавно, поне за мен.
Пишете ми, ако имате желание. А мисля че може и 2ма човека - за всеки курс по един  newsm78

Гея, в мюнхен сме 15-17април. По принцип милото е измислил програмата до минута Joy Но ще го прикоткам за една форумска бира Wink Като понаближи, ще пиша пак да се доуговорим.

# 410
Здравейте момичета Hug
В неделя се върнахме от Девин,починах си много добре.Децата малко се поразглезиха при другите баба и дядо,но поне им се нарадваха .Аз и мъжо се позабавлявахме добре през това време,но аз се върнах болна.  SadПия АБ и след днешния преглед,доктора ме праща на ренгенова снимка отново ooooh!Освен това през деня почти не мога да седна на компютъра,моят син е станал много капризен и не ме оставя изобщо. Почти е невъзможно да седна да пиша ,защото веднага се качва на стола до мен и блъска с всичка сила по клавиатурата.Напоследък с нищо не се заиграва,мрънка и върви след мен,направо ме побърква.Няколко дни излизаме на разходка,но  той постоянно търси нещо за ядене по земята.Опитва се да лапа всичко и решава да пълзи в най-калните участъци.

ЛАРА,моите съболезнования за дядо ти.За стафилококите- на Вики му откриха в гълото и го лекувам за сега с хомеопатия,ще правим контролни изледвания през март и много се надявам да сме се преборили с гадините.
PIS74f ,поздравления за добрите изследвания и ние ще ги правим другата седмица.
^desika^ ,стискам палци всичко в работата ти да е ок.
Йоли,много интересни неща си писала и снимковия материал е супер.
За яслите-от сега ми става тъжно като се сетя как Лора ме гледаше с тъжен поглед и ме уговаряше да не забравя да я прибера...
Момичета,супер е,че си правите срещички,аз се чувствам като изолирана с моите болести,не смея да се срещам с мами и бебета,да не разболея някой.  Sad
Ето и снимки от гостуването ни в Девин:
-мирни и кротки,като за снимка
-борба свободен стил Simple Smile

# 411
  • в сърцето на един мъж...
Carbo Hug

# 412
Ей ме на и мен по късна доба ..........., малко ви позарязах, но както е писала Пепи (хм, успя да ме изпревари) - разказва ми се играта    Tired
Но има светлина в тунела, ей го на и март ще дойде и ще се изтърколи, както се изтърколи и цялата 2009г.  Да ви кажа изобщо не разбрах кога мина това време  Rolling Eyes
Десика, видях, че питаш за Пепи и Тони  Hug, аз поне успявам да изчета всичко, но така и не успях да отговоря. Тя Пепи е писала как са нещата при тях, а ние с нея дори и по скайп не можем да се засечем. Ту аз си говоря с нейния мъж, ту тя - с моя  Laughing
С Тони щяхме да се виждаме днес, малко да се погонят дребосъците, но времето ни провали плановете. Тя, милата, до преди няколко дни я мореше повръщането, но сега вече само гаденето е останало. Скоро и то ще мине и тя ще се включва по-често, стига Криси да позволи, че е станал един шетлив, като повечето мъници.
Уви, не мога да се включа по обсъжданите теми, защото всичко ми се е изпарило от главата - само цифрите са останали. А като казах цифри - в петък бяхме на мерки и теглилки. Калпазанката е 9кг. /+500гр./ и 73см. /+3см./ - миньонче като майка си върви. Биха й ваксината против морбили и т.н. и за сега няма реакция, дано така е и в билзките дни докато отшуми  Praynig
Все още не имитира животни, но пък имитира мен ...... взема калкулатора и натиска клавишите, взема химикал и хартия и се опитва да пише, като хване салфетка и започва да ми бърше устата или да бърше масата, като й сменя памперса ме хваща за ръката и ме води в тоалетната да го изхвърля в кофата ....... и разни други подобни.....
А последното й забавление е да се качи на табуретката и да се друса. И аз съответно веднага скачам и заставам зад нея, за да не падне, че винаги сяда на ръба и едва балансира  ooooh!

Лори, много ми хареса борбата свободен стил  Hug

Ох, олях се от писане и досадих.

Болничките бързо да оздравяват - и мами и бебоци!

# 413
Добро утро, мацки!
Лори, големи сладури са малките палавници! Да са ти здравички и веселички! Simple Smile

Лара, дано при вас всичко мине бързичко и душицата да е във форма за хубавото време и парка. А колкото до учебника по английски, аз с 2 ръце ти препоръчвам Граматиката на Мърфи - стара, но с много достъпни и изчерпателни обяснения. Учила съм поне по 5 различни системи и това си остава най-доброто, щом става дума за граматика  Peace

Яна, много сладки клипчета. Големис та сладури цялото семейство  Heart Eyes Как е съпругът ти впрочем?

И накрая да ви се похваля, че моята Дара си купи краченца и в събота ще правим прощапулник. Ама вярно, че изведнъж ставало - рече и тръгна детенце. Сега дори се затичва и естествено се пльосва като палачинка, ама поне не се впечатлява Laughing И да попитам мамите, търкаляли пита, какви предмети слагахте пред детенце? Някакви по-интересни?

# 414
Добро ви утрооо  Whistling

ПИс, Мия  Hug

МАртеничката, да са ви честити и сръчни краченцата  Laughing Аз също мисля да спретна прощапулник сега на 3-ти март, че е почивен ден, но пък е само един и едва ли ще пътуват много хората  Simple Smile ЗА предметите мисля да сложа: химикалка, нещо от компюрът (мишка например), нещо готварско (лъжица), ножица, микрофон, гаячен ключ или отверка, нещо инженерно (пергел например), нещо свързано с рекламата (брошурка или някаква друга джвъчка рекламна), микрофон, музикален инструмент някакъв...какво друго, дайвате идеи  Hug

# 415
Добро утро!
Мартеничка, Гал, за прощапулника аз сложих-тефетер(журналист), комп.мишка,докторски слушалки,химикал(писател),кредитна карта,компакт диск (за музиканат), и не помня друго..тя обаче не посика нищо и си отиде при китарата...
после ще пиша пак че се събуди и реве

# 416
Добро утро,

Лори, страхотни дечица имаш Simple Smile И толкова много си приличат.

Ние сутринта ходихме до Дървеница, едно слънце, чудесно беше. А тук такава мъгла има  Confused

Мартеничка, честити ви проходили крачета.

# 417
Деси, нормално е това с мъглата и слънцето-тук при нас винаги е много различно от при майка ми Wink И днес ме пита как ще излизам като е мъгла и е много студено, а тук е едно слънце...
Да ви кажа за детските градини ми е много тъжно като чета,че някое детенце плаче и не може да се приспособи, защото аз самата съм ходила с много мъки и сълзи три години. Такава травма ми е нанесена,че слава богу,че не съм се разболяла или нещо друго. Още като малка си казах,че ако моето дете не иска да ходи, няма да го карам насила и ще направя всичко възможно да не го травмирама като мен. Това беше най-ужасното нещо за мен-не можех да понасям детската градина, отивах с много плач, не ядях, не ходех до тоалетната там, не си играех с другите деца, не им говорех, не спях там, абе стоях на една пейка е плачех ...при положение,че детскта градина е на 30 м от вкъщи на нашата улица. Никога няма да забравя най-щастливият момент от моето детство-баща ми беше катастрофирал много жестоко и целият беше в гипсове и ме попита дали ако ме остави вкъщи ще го слушам-тогава аз скочих от кревата,вдигнах ръце и изкрещях с пълно гърло -"Йееее, татко е болен и няма да ходя на детска..." абе детска му работа...Накрая един ден избягах и малко след това баба ми остана вкъщи да ме гледа...незнам защо толкова я мразех детската градина, след това обожавах забавачката и училището, но за нищо на света не бих оставила Ралица да изживее моето детство. Naughty
Съжалявам за дългия роман, ама се отплеснах.

# 418
  • София
Маринче, аз обичах ДГ, защото мама си седеше вкъщи и не ме караше да ходя,а само когато исках ходех, за да си играя с децата, но сега като чета ти как си реагирала и как плачат други дечица и направо...А мислила ли си какво ще правиш ако Раличка не иска на ДГ, ще си стоиш вкъщи да я гледаш ли? Много е тежко, хем не ми се дава Ники на градина, хем човек няма избор  Sad
То да видим изобщо ще ни приемат ли някъде де...

# 419
Момичета, в понеделник дават прекрасно време - 12 градуса. Хайде да направим един Народен театър за бебетата?

Общи условия

Активация на акаунт