Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 457
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Заваля,прибрахме се и като гледам облаците ще блъска яко.И ние пак цъфнахме тук  Mr. Green

Софи,сви ми се сърцето.Дано по-леко да мине адаптационния период

larakroft1 ,Бог да го прости дядо ти

ПП да се отчета от консултацията-9650 гр и 75 см,даде изследвания кръв и урина и другия месец сме на ваксина  Sick

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 16:52 от Elfita

# 391
  • София
Момичета, Алекс има стафилококи.Случайно му открихме.Водих го на кожен лекар , заради пъпчиците под нослето, защото непрекъснато си лапа ръцете.Тя се усъмни и му взе секрет от нослето.Резистени са и не се повлияват от ампицилин, и т.н.  Sad

# 392
  • Пловдив
larakroft1 ,направете антибиограма и ще се види от какво се повлияват.Лекуват се

# 393
  • София
Тя му изписа Бактробан.НО утре ще ходя и при педито, за да ми даде рецепта, че аз го водих с здравната му карта, а пък тя изтече и няма да му издават нова.  #Cussing out

# 394
  • Пловдив
да,обикновенно това изписват и все пак не е лошо една антибиограма.поне аз така процидирам
стафилококите са гадини,които си живуркат и не дават симптоми.често още от родилния дом заразяват бебоците-в държавните болници гъмжи от вътрешноболнични инфекции

не се шашкай-ще се оправите

# 395
Дани, само заради пъпките ли взехте секрет?
Алекс[/b,] имаше ли често сополки?

# 396
  • София
Не, никога не е имал.Освен един път когато беше болен и му минаха за 2дни.

# 397
  • София
Момичета, Алекс има стафилококи.Случайно му открихме.Водих го на кожен лекар , заради пъпчиците под нослето, защото непрекъснато си лапа ръцете.Тя се усъмни и му взе секрет от нослето.Резистени са и не се повлияват от ампицилин, и т.н.  Sad

ох и нашата има едни пъпки по брадата, вече 1 месец не се махат  newsm78. Аз в понеделник ще й взема картата и да я водят бащай и баба й на изследване  ooooh! сигурно и при нея ще намерят нещо Sad

аз за 2ри съм ЗА и за онова на Славянска /дето бяхме първия "небременен" път, нали / също съм ЗА

София, Галл, и на мен ми предстоят тези стъпки... много мъчно ми става като ви чета Sad((
Ние през април ще ходим в Мюнхен за 3 дни и откакто сме взели билетите си мисля как ще се събуди малката през нощта и няма да ме има...

За работата вече  всичко ми е толкова тъпо... ей го пак дойде времето да тръгвам, пак ще имам негативни емоции... Хич не ми се занимава, 'що просто не ме оставят да си работя Simple Smile)

# 398
Ох, Дани, гадно е това със стафилококите, но никакъв съвет не мога да дам, нямам опит.

Софи, дано бързо се адаптирате, на мен отсега ми се свива сърцето като си представя, че септември ще се върна на работа и ще трябва да минем и ние по този път.

Днес Яна е особено активна и със странен режим, нервничи, но сигурно защото не сме излизали. Утре съм го писала дълъг ден за разходки, а и ще мина през 2-3 детски магазина за подарък. Детските кухни в Дженезис са уникални, но са доста скъпи, надхвърлят ми бюджета. Иначе на тази марка на Яна купихме пъзел с животни, няма такава игра, играчките им са много интересни и качествени. Но там едно дървено сервизче за чай е 70-тина лева.  Rolling Eyes Харесах в нета едни пластмасови детски кухни и лекарски кабинет и ще видя утре какво ще открия по магазините.

Тези от Столична община днес просто се подиграха с въпросите на майките, отговаряха селективно на въпросите, суховато, чиновнически, сякаш просто да отбият номера. Sad Тъпота.

Йоли,  Hug все забравям да ти кажа, че разказът ти със снимки ми беше много интересен вчера, едно е да чуеш, но като видиш е съвсем различно.

Подкрепям за среща на втори март.

# 399
Здравейте мацки   bouquet

Днес бяхме на консултация вече сме 8940г и 77 см (+300г и 1см ) А предния месец беше качила 5см - явно сега си наваксва.

Май нямам какво друго да пиша  Confused Имаме дата за полета на милото 01.03 и ми е едно сдухано  Cry

# 400
  • в гората
 Писах, писах, писааах.... и точно пуснах романа и спря тока (за пети път днес) и сега влизам и гледам - няма ми романаа #2gunfire.Аман от ЧЕЗ, спират ни тока по 5-6 пъти на денонощие всеки ден от 2 седмици, днес им звъня, а те казват ами нямаме информация за авария  #2gunfire .
 Исках само да се отчета от консултацията - 11,200кг. и 80см., а хемоглобина ни е 128 , сега съм ядосана ще пиша после, като ми мине ...

# 401
  • Пловдив
m@m@ ,страхоте хемоглобин.С какво го храниш това дете?  Mr. Green

# 402
Пете, мини през Марсел Тойс.  На Шипченски една пряка преди Юник има магазин.
Друг вариант е в Хипо ленд , там има безброй много такива сервизи, кукли и т.н.

Аз утре трябва да ходя до офиса, за да си подам молбата, че от 1-ви се връщам.  Confused
Дано само няма неприятни изненади, но ще доживеем и ще видим.

За срещата за 2-ри съм за, за Избата също съм за.  Simple Smile

За тези от столична община няма какво друго да кажа освен, че си направиха един ПР, а бяха толкова некомпетентни , че думи нямам да изразя възмущението си.

Carbo , Белката кой ще я гледа? Намери ли ясла или ще я давате на бабин дом?

Йоан ми прецака б-то на клавиатурата  и е много гадно с един вдлъбнат клавиш.

Отивам да си доготвя , след това пак ще надзърна.

Какво става със Светата Тройца? Момичета, хайде включете се.

# 403
  • в сърцето на един мъж...
Карбо, а кога идвате към Мюнхен? Да пием по една немска бира? Mr. Green

# 404
  • Пловдив
Гея,ние ще идваме към ДЕ след Великден.В Щутгарт ще се установим,но се минава през Мюнхен.Ако е в подобаващ час ще се обадим да се видим.Ако не стане,все ще имаме път към вас докато сме в ДЕ

Общи условия

Активация на акаунт