Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте и от мен!
Малко се позагубих , но нямах много настроение да пиша.Във вторник бях на погребение на дядо ми.Много ми е тъжно за него , а и за баба ми която остава сам без другарче(както казва тя)  Cry

Пети, и аз съм за детските кухни и сервизи  Peace
И нашата количка е изпрана и изсъхнала след вчерашното изправяне на Алекс в нея с калните обувки.
Йоли, наистина разказите много ми харесват и чакаме още.

От вчера сме с Windows 7-страхотен е.

Може би е малко късничко за кафенце, но да сервирам, че и при нас тази нощ(както и доста други напоследък) е с недоспиване.

Момичета, може ли да ми препоръчате някакъв учебник по английски специално за граматика и от къде да го закупя..Защото на курса преговаряме граматиката, а на мен ми се губят доста неща.Благодаря предварително!

# 376
Ох момичета от 1 април съм на работа,а днес беше първият ден на Александра в яслата,е няма такъв рев,просто неможях да издържа ,аз рева отвънка тя реве отвътре Cry.Утре дано е по добре.
Няма да пиша повече че съм малко разстроена.
Ако има болнички да оздравяват.

# 377
Дани,моите съболезнования Hug

Софи едно голямо гуш за теб.

Аз се радвам,че скоро няма да ми се наложи да изтърпя това реване,Едо също много тежко приемаше детската градина,случвало се е аз да го водя и на врата да ми каже "Мими,моля те не ме оставяй тук"направо ми се е късало сърцето Sad
А той ходи в частна и там е много хубаво,лелките са много внимателни.

Момичета,онзи ден като се видяхме с някои от вас обсъдихме ден за среща,ми хайде аз ще разкажа на другите Winkта деня шпредлагам да е 02.03,така ще е срещу трети,а той е почивен ден и мъжовете няма да се тръшкат,че са на работа.Та така,само дето не стигнахме до консенсус къде ще е вечеринката,но има време давайте предложения.На мен ми се ходеше в кръчмата на "Славянска",но някой предложи да сме някъде където не сме били.Ми хайде предлагайте Hug

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 12:24 от alximika

# 378
Ето ме и мен, реших да си напиша и аз седмичния пост  Joy
При нас нищо интересно, и мишо няколко нощи спа неспокойно и непостоянно, 2 дни яде само мляко и солети, вчера беше с разстройство - ще видим къде ще му излезе края....
Аз от 2 седмици съм много по-добре - вече не ми се гади  newsm44

Преди време бях помолила за стиснати палци - свършиха работа, както винаги, благодаря ви   bouquet Продадохме си апартамента, платили сме част от по-голям, който все още се строи и отиваме да живеем под наем. От утре започваме да се изнасяме  ooooh! Отиваме на по-широко, Мишо ще има детска стая, живот и здраве и малката Точка/ко ще спи там.... а и мама също, мъж ми вече ми е поръчал легло #Crazy Ама каза чак като се роди бебето ще ме  командирова  hahaha

Та освен всички тези подробности исках да най-вече да споделя, че не знам кога ще имаме нет там, не че ще има осезаема липса на постовете ми, ама няма да мога да чета (поне в това съм редовна). Другата седмица ако е хубаво времето и решите да организирате поход до Южния парк, моля някой (Мими   Laughing) да ми звънна, тамън ще се измъкна за малко от лудницата.

И не на последно място - утре ми излизат резултатите от БХС, дано всичко е наред  Praynig, че съм малко преди 35 години, а на 35 амниоцентезата е задължителна, дано да няма никакви съмнения, че като си помисля и ме хваща мноооооого страх  Shocked

Лек и слънчев ден (на софиянки - лек и бързо да минава, че децата ще полудеят в този дъжд)   bouquet  

P.S. Миме, ама тоя цвят те преследва  Joy А и вашите ли емотикони изглеждат все едно аз съм ги рисувала? Нещо съвсем се сбъгяса тоя сайт....  newsm78

# 379
  • София
софия, много гадно. Милото, със сигурност утре ще е по-добре!
larakroft1Hug
Йоли, много интересни неща разказваш и показваш.
А аз защо не изпрах количката?
Мишката тези дни само гости посреща, а аз се изтощих от домакинстване. Днес идват русенските и дядо и баба 3 за 3 дни и се чудя в нас ли ще спят (колк о съм гостоприемна). Евгени не ги е питал, така че е изненада.
От 1 седмица искам да ви покажа Мишешки номера, но така и не се преборих със камерата. И все пак нещо от нас Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=NAUAwDxgaLk
Мечи, радвам се че при теб нещата са ок, сигурна е че утре резултатът ще е екстра.

# 380
  • София
добър ден и от нас  Simple Smile
Ники цяла нощ се буди на всеки кръгъл час,според мен скоро ще имаме зъби,но като знам колко време трябва сигурно една седмица няма да се спи Sad

миме,аз съм за кръчмата на славянска  Peace

мечи,честито за апартамента и споко всичко ще е наред с резултатите

софия, много гадно ми стана,дано по-скоро свикне с яслата детенце

ларакрофт  Hug

# 381
Мрм,много ти е хубава Мишето! Пу-пу!  Laughing Много е сладка как си разхожда полата важно-важно!  Heart Eyes

София,съчувствам ти...Предполагам,че ти е много мъчно така,като не можеш да обясниш на малката кукла...Дано се адаптира лесно и бързо!  Hug

Мечи,ами честито,значи!А твоя мъж е много предвидлив.. Joy  За БХС не се притеснявай.А дори и да ти препоръчат амниоцентеза,не е страшно изобщо.На мен нали два пъти ми правиха.Само звучи шокиращо...

Дани,съболезнования... Flowers Rose Flowers Rose

За срещата съм съгласна за където и да било!

Що се отнася до зъбките-на Ралица й е пробил още един кътник отгоре,а съвсем скоро се очаква и третия да пробие.Тя явно е късметлийка и изобщо не се разбира кога пробиват тези зъби.

# 382
Та така по ред да ви почвам:

Дани, аз бих ти препоръчала тази граматика http://www.books.bg/books/185/113111.html
Имам по-старото издание, което е с отговори отзад. Може да я потърсиш на Славейков. При всички положения ще я имат.
Ти как свали платнената част на количката? цялата ли я мушна в пералнята.
Аз изпрах покривалото и няма щети върху останалите дрехи  Simple Smile

Мечи, страхотни новини. Честит ви нов дом  Hug
Чакаме и резултатите от БХС-то, които ще бъдат добри  Simple Smile

Миме, за магазин Genesis ли имаш предвид?

Софи, направо ми се къса сърцето като ти прочетох поста. И нас след две седмици ни очаква тази голяма крачка. Дано Йоан понесе по-добре раздялата ни.

# 383
larakroft1, много съжалявам!

софия, тръгването на Мими на градина беше наааай - тежкия период в живота ми! Писала съм преди няма да се повтарям. Ще ти кажа, обаче, че от позицията на гледано от баба и дядо дете, пак бих я пуснала. Нещата, които може да научи, възпита в себе си и придобие там, няма как в къщи. Така, че ви прегръщам силно и се надявам бързо да премине периодът на адаптация! Hug

Мечи, честито!   bouquet

Момичета, повече никакви критики за цветовете тук  Naughty - вчера направих поръчка на рекламираният сайт. Днес я доставиха - супер коректни, обадиха се предварително за закъснение от 15-ина минути от уговорения час. И заедно с поръчката дойде прекрасен, пролетен букет - затова, че съм сред първите 100 клиенти. bowuu Laughing

# 384
 Зари,изобщо не бях забелязала,че се рекламира сайт... Crazy

Този уикенд се очертава да се "усамотиме" с мъжа ми и вече се напрегнах заради Ралица...Досега не съм я давала на нито едната баба и започнах предварително да се напрягам дали майка ми ще се справи и как Ралица ще го понесе... ooooh! Боян на нейната възраст беше чест гост там,но сега,като че ли,не изпитвам такава потребност.Сигурно ще е много странно-празна къща ! Досега,като сме излизали,е идвала вкъщи някоя баба да я гледа и знам,че като се приберем малката ми кукла ще си спи в креватчето....

# 385
Момичета, в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476808.0
експерти от дирекция Образование към Столична община днес отговарят на въпроси за градините и яслите.

# 386
  • София
Деси, мерси за инфото.То гледам има три части на тази книга или това са изданията.Ти препоръчваш третата нали така.Не успях да сваля само платнената част.Прях я на ръка в банята, то нали има едни пластмасови картони, е тях не знам как да ги разглобя, но май няма начин.Вече е изсъхнала и чистичка.

Пети, сега ще погледна там.

# 387
Дани,съболезнования... Rose Rose

http://www.books.bg/books/185/16003.html аз ти препоръчвам тази, мъкна я с мен от 93г. Много е добра.

Много е тъжно с деичцата и яслите/градина за първи път, но трябва да мислим позитивно, там ще им е весело, ще има много нови другари, и според мен, не трябва да им показваме емоциите си през първите дни, напротив, трябва да сме весели и ентусиазирани, така може поне малко от нашият ентусиазъм да се прехвърли и на тях. Не че Дени ще ходи на ясла скоро, просто няма къде Simple Smile Иначе според мен около 2г е идеалната възраст за ясли.

Мечи, честито!

# 388
Дани, изобщо не съм разбрала вчера, съжалявам за загубата ви  Hug

Софи, много добре те разбирам  Cry Много тежко преживях яслата с Дарко, сега знам, че няма да ми е по-леко. Интересното е, че в началото преживях тежко, че плаче, но в деня, в който ме отпрати набързо да си заминавам, го преживях още по-тежко  Mr. Green и пак много плаках, защото видях порасналото ми момче  Heart Eyes

Пети, много полезна тема и много важен момент   bouquet
КАзах ли ви аз Пети колко се е вталила и разхубавила Whistling

Толо, ние се гласим началото на април да ходим до Виена за един уикенд и още от сега не знам как ще го оставя Рошавия. Дарко и него до година и половина не го давах, щото съм скръндза  Mr. Green ПОсле бабите ме заплашиха, изнудиха, аз работех, нямаше накъде.....дадох го...и казвам си аз: с мъжо ще пийнем, ще се повеселим, ще излезем, ще бъркаме кекс  Laughing.....и....двамата леко депресирани останахме пред тв-то, пушихме по цигара, легнахме си и аз като се оцъклих, че ми липсва детето в креватчето и така до сутринта  Tired И досега съм такава луда като го дам с преспиване  Rolling Eyes Embarassed не мога да се отърся, а в същото време знам, че имам нужда най-малкото да спя една нощ цяла...

Зари, как е Мими? Преборихте ли този вирус или нов АБ ще пиете? Какъв беше старият ви АБ?

Йоли, благодаря и аз ча разказите ти Simple Smile Направо ме пренасяш в друг свят.

# 389
  • София
Ох,чета чета за тиядетски градини и колкото повече чета,толкова повече се убеждавам,че трудно ще влрезем да не кажа невъзможно  ooooh! Не че ми се оставя детето на ДГ ама то освен мама да е до него иска и да яде и дрешки да му се купуват,аз от този месец вече сам съ хванала за главата,а като стане на три вече би било напълно невъзможно.
Ей,затова понякога се дразня,че живея в България,нямаш никакво спокойствие и сигурност в който и да е аспект от живота си! Tired

Общи условия

Активация на акаунт