Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 468
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Йоли,благодаря за труда ,който си положила,за да ни запознаеш с тази интригуваща страна! И за мен беше много интересно.

# 361
Guten Abend meine liebe Freundinen!
Ей,незнам как ще излезнем на глава с този немски - как може "топка, маса и печка" да са от мъжки род #Crazy и хиляди други несъответствия...егати лудницата ми стана в главата Sick
Йоли, благодаря ти мила. Много ми е интересно да чета нещата, които разказваш за Иран.
Петя, честита фотомоделка!

# 362
Ей,незнам как ще излезнем на глава с този немски - как може "топка, маса и печка" да са от мъжки род #Crazy и хиляди други несъответствия...егати лудницата ми стана в главата Sick

Joy

# 363
  • София

Joy

То само тва да беше...  newsm45 smile3511

# 364
ще има ли среща довечера, че половинката ме пита?

# 365
Добро утро, аз днес съм без дете-нали снощи го оставих на бабата и си е друго човек да се наспи една нощ-направо се чувствам страхотно. Забравих да се похваля - резултатите от цитонамазката са 2 група, а изследването за Папилома вирус е отрицателно, така че се надявам никога повече да нямам такива главоболия Praynig

Бульовче, аз не знам дали има някаква конкретна уговорка за довечера, но аз вероятно няма да мога да дойда.

# 366
Добро утро,

при нас тази нощ беше от тежките. Явно пак се задава зъб. А аз едвам гледам.  Confused

Йоли страхотни разкази правиш. А снимките също са много добри.

бульовче май срещата остана за другата седмица. Но и аз не съм много в час.

# 367
Добро утро.
Нашето зверче, нещо напоследък се събужда в 4-5 наспана и готова за игра, поне после пак заспива.
Йоли, много е интересно.
Леле, като отвързани сме, вчера цял ден навън, но днес го дават, че ще вали.
dorabella-браво за изследванията и на мен др.месец ми предстоят и ми е малко притеснено.
Хубав ден. Hug

# 368
  • Пловдив
ние след малко излизаме-времето не е хубаво като вчера,но пак бива.ако завали ще се приберем

# 369
Привет, вчера се поразходихме с Деси, Дани, Галя и Бисето. Днес обаче валииии Sad И аз по този повод изпрах количката, само гюрука не се престраших да го бутна в пералнята. Обаче всичко светна, поне ден-два има шанс да сме с чиста количка.

Има ли някой идея на какъв подарък се радват двегодишните момиченца? Трябва да купувам голям и хубав подарък за едното кръщелниче, но още май съм на вълна бебета и изобщо нямам идея. Надали играят активно с кукли. Женски майки с поотраснали момиченца, ударете по едно рамо с някоя идея. Praynig Praynig Praynig

# 370
Добро ви утроо  Whistling

Пети, по мои наблюдения на тази възраст обичат да готвят и да играят с кукли, които издават разни звуци, пият мляко и тн. Някой сервиз ще свърши работа  Wink

Днес и аз съм ужасно ужасно хремава, но пък имам голяма новина - от вчера се отбихме окончателно  bowuu Чувстам се странно, въпреки че го исках  Rolling Eyes

# 371
# 372
Привет момичета, благодаря ви за милите думи, радвам се че ви е интересно Simple Smile ще има още, обещавам Simple Smile

Мама Пети и аз като Гал гледам тук има едно 2 годишно момиченце и си играе много с една кухня на Чико, и всичките съдове, бъркали и малки тенджерки, освен това има и един лекарски комплект, който също много я забавлява.

Сега излизаме на двора, че дребна е будна и беснее здраво.

# 373
Мама Пети, и аз съм за кухненски сервиз! Peace

Гал, представям си какво ти е. Аз приключих преди толкова време и пак на моменти ми е носталгично. Да не говорим, че Бобчо явно има някакви спомени, защото от време на време търси, а преди няколко вечери като си изпи шишето до дъно, дойде при мен и го допря така, сякаш да го напълни... Laughing

# 374
Добър ден.
Леле Маринче,като прочетох сутрешния ти ппоздрав и за малко да отида в тоалетната(но не от бременоста) Sickмнооооого е гаден тоя немски Sick
Пете, в Скай сити и в мола на Стамболийски има два магазина за домашни потреби и играчки от дърво,там има едни страхотни детски кухни,уникални,но не знам колко парички си предвидил,че по спомен бяха около 100-120лева,те на Чико и на Фишър Прайс не са по евтини,но пък дървените са страхотни.В ская магазина е на първия етаж като влезнеш тругваш по левия ръкав,а самия магазин се пада от дясната страна,а този в мола е на 2етаж между 2та Фокса(детските) той е по малък от другия,така че ако можеш отиди до ская.
Мале егати фермана...
Спорен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт