Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 436
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
bori1, добре, че пусна това весело стихче, че и аз едва си сдържам сълзите като прочетох стихотворението на Диването.

Честит рожден ден на Валката! Да е здравичък, да пребори гадните салмонели най-после, да е щастлив, добричък и много да радва цялата рода!  newsm59

Честита Баба Марта на всички малки душички, на техните прекрасни майки и татковци!

Ето с какви мартеници ни зарадваха тази година тук в Стара Загора.

На тази дата моята баба (на която съм кръстена) имаше рожден ден. Почина докато бях бременна и така и не можа да си види правнучето.  Sad

# 511
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЕТО,МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО![/b][/color]
Мими,много сте хубави с Майчето и тортата ви е страхотна. Hug
Йоли,много е модерна малката госпожица. Wink
DuBoTo_DuBaHe ,много ме разчувства с това стихотворение.
~*~софия ~*~ ,не се ядосвай,така е в детските градини...А нашата градина ще почива от 1.04 до 10.04,ако ходя на работа никой не ме пита какво ще го правя 10 дни детето. #Cussing out
bori 1 Joy
Ето и една снимчица на моите палавници:

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 18:00 от lori_v

# 512
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Нека да сме много здрави през цялата година!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТЕНИЧКА! Бъди все така позитивна и лъчезарна!

# 513
Честит рожден ден на Валето! Честит имен ден на Мартеничка! Честита Баба Марта! Да сте здрави и щастливи!!!

Благодаря, че ни мислите. Hug
Ами Мими се влоши пак, вдигна температура в събота, вчера пак. Все още изчакваме с нов антибиотик. Бобчо има много тежка хрема, от там и кашлица. Не може да спи, дави се, буди се през половин час... Изминалите дни бяха много тежки за всички ни. Днес е малко по - добре положението, поне Мими все още няма температура...

Хубавото е, че на целия този фон, Бобчо взе, че проходи. Party

И това стихотворение ме довърши...

Софи, това е отвратително от тяхна страна!

Имаше и още неща да пиша, но съм много изтощена от безсъние и притеснения и не помня вече.

# 514
Честита баба Марта да сте здрави и засмени всички!  Hug
Честит имен ден на Марта!

Честит рожден ден на Валето!

Елфи, ако сега се появиш и кажеш, че ще има пари утре деня ще е просто прекрасен! Wink

# 515
Калинче,утре е денят. Mr. Greenза съжаление на мен са ми последните големи пари и то за 13 дни само Sadкрай вече на разточителството.

# 516
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЬО,НЕКА БЪДЕ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ ЗАСМЕНИ,БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ.

Марте,честит имен ден мила,да си жива здрава и много щастлива.  bouquet

мама Зари, дано Мими и мине по-бързо,честито за проходилите ви крачета и голямо гуш и за трима ви Hug

Наде,на всичките ръце и крака съм ги стиснала палците,дано оная ми ти вещица и се счушпи метлата и падне. Mr. Green

Момичета ще има ли утре вечерна среща???Да знам дали да си наемам баба за вечерта.За днес стана ясно,няма да се виждаме.Чакам да видя кой може и кой не,аз съм на линия за утре само свирнете Whistlingмного як цвят нали? hahaha

# 517
  • София
Мамаз честито прохождане

мама пети,мерси за инфото за ДГ, аз погледнах и установих,че в нашата ДГ приемат 20 деца, 15 са с повече точки от нас,а 42 с равен на нашия брой,т.е. въпроса е да сме сред тия 5, Стани на Ивето е на същото дередже,в списъка той е 20-ти,а ние 22-ри, но 5-те места се разиграват на жребий така че няма много значение за съжаление  Sad

# 518
Миме ще гледаш по Флюбено Любо и нещата ще се наредят Wink
Хетера късмет в лотарията!
Мама З честити ви проходили крачета. Да оздравявате бързо.
Леле мацки на 15.03 съм на работа. Последната година като че ли беше най късата в живота ми Sad

# 519
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛКАТА! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН МЪЖ, ЗА ДА МОЖЕ СЛЕД ВРЕМЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МАМА! Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ И ВИКИ НА ПАТЕРИЦИ!
Мислех да не пиша, но ще кажа само няколко неща, без да искам да обидям някого: В София живеем сами с мъжа ми, бабите не са пенсионерки и нямат възможност да идват да ми помагат във всеки момент, когато ми хрумне, живеем в гарсониера, в която няма място да сложим дори второ легло за бъдещото пумпалче; Красимир е най-голямото ми злато в живота - чаках го и го страдах твърде дълго, но той не е най-кроткото дете, което спи по 3 пътина ден, по 3 часа и после си играе сам целия ден - той иска да бъде носен, да си играеш с него, да го забавляваш. Ако и другото бебе не спи, както и той, иска постоянно да е в ръцете ми - мопля ви искам да ми кажете как да ги нося и двете деца едновременно и да бъда достатъчно адекватна и към двете. Ако даването на Краси ха ясла ме прави най-лошата майка на света - то тогава нека съм такава!
Наистина досега не съм избликвала така, но всеки си знае собственото положение!
Ящйьвцэьпр ьнд ящп эс адяьасвь!

# 520
Честита Баба Марта  bouquet Да сте здрави, бели, румени, засмени :love:
Честит имен на Мартето, да си все така лъчезарна и позитивна  bouquet
Честит рожден ден на Валето, голям да стане, да е здравичък и само хубави нещо оттук насетне  bouquet
Честит рожден ден на рожденниците от изминалите дни  bouquet
Мама З, честито ви прохождане и дано се оправят бързо малчовците Praynig И ние сме на същия хал, Рая пак започна да кашля, утре чакам доктора да каже какво ще пием, Бобчо е с ужасни сополи, но поне не кашля като нея, а почна да кърти, докато при нея е суха и гадна кашлицата, измъчи ми се милото детенце Sad На всичкото отгоре пак сме сами, таткото замина днес, остави ме без кола, на баща ми колата е на ремонт и не дай боже нещо да стане така увисвам, че не ми се мисли, дано не се налага да търча по нощите по болници Praynig
Пате, не съм чела назад и не знам защо си ядосана, но ако някой мисли, че да си дадеш детето на ясла или на градина те прави лоша или безотговорна или по-малко обичаща детето си, моля те препрати го към мен да му обясня някои неща от живота Twisted Evil
Отивам да попрочета назад, хубав празник на всички Heart Eyes

# 521
Пате,никой не те упреква,душа!  Heart Eyes Ти си права.Много ще ти е трудно с тази малка разлика! А липсата на пространство също е от изключително значение.Не се измъчвай! Даваш живот на две чудесни момченца и за тях си най-ценното съкровище!  Hug

# 522
Софи, прочетох за яслата, големи шматки са!

Зари, дано се прави Мими по-бързо! И честито прохождане!
Ем и на вас бързо оздравяване!

Честит имен ден на Мартеничка!

Мими, има ли качени някъде снимки на Мая, че при мен не се виждат?

До скоро, да се опна малко, докато звера спи Simple Smile

Петя, Hug Hug Hug Hug Hug, кой ти каза, че си лоша майка? Какво лошо има в това да си дадеш детето на ясла, да общува с други деца, да играе,  да се учи на всичко много по-бързо, отколкото можеш вкъщи ти да го научиш! Дишай дълбоко, давай го на ясла и всичко ще се нареди. Аз бих дала Деничка, защото съм виждала разликата между деца гледани вкъщи и тези на ясла или ДГ, вторите са по-общителни ( има и изключения де).  Hug Hug Hug

# 523
  • София
Пате, не се нервирай, ти си знаеш как да постъпиш във вашата ситуация. Всеки преценява сам за себе си и е въпрос на интерпретация кое е по-добре. И в 2-та варианта има плюсове и минуси, ти със сигурност ще избереш по-доброто за вас Hug
Бързо оздравяване на болните!
Май и аз неочаквано ще поработвам, бившият ми шеф прави мили очи за по няколко часа на ден. Аз се чудех как да се измъкна, че нещата са много комплицирани, ама се оказа, че новият му офис е до нас, предлага и на Евгени там офис за без пари... Въобще нещата вървят към работа.

# 524
Благодаря ви много! Hug

emym , някакъв ужасен вирус е явно. Баща ми вече втори месец кашля много, антибиотици пи, сто вида сиропи, снимка му правиха - нищо, кашля си... Пред кабинета на лекарката ни било пълно с кашлящи деца, в продължение на седмици... Ако, нещо ти се наложи - веднага се обаждай! Шофьорът е свикнал да става нощем, има опит с деца, има детско столче в колата, има и способността да успокоява паникьосани майки... Simple Smile Сериозно - насреща сме! Hug

Чудо на чудесата - имаме си баба от днес за една седмица. Никога не е било това, майка ми да си вземе такава отпуска. Все е било за някакво учене, симпозиуми и пр. Аз  не съм свикнала така... Rolling Eyes

В този ред - Пате, надявам се това да са просто хормони... Peace Как можеш да допуснеш, че някой ще те укори, съди или нещо подобно. До 2-рата годинка на Мими живеехме в едностайна квартира, нямахме кола, и двамата току - що дипломирани... Напълно те разбирам и ти се възхищавам за силата и куража. Аз съжалявам, че не се реших по - рано за второ дете. Но все чаках да стана по - добра майка или да ни е по - добро положението. Ми нищо не се промени... Grinning
Така, че мога само да се радвам, че дечицата ти ще имат такава майка и ще си бъдат много близки.
Не, че Мими и Бобчо не са, обаче за два дни ходене, малкото човече успя да съсипе доста неща от стаята на кака си. И се чудя как да преподредя всичко, за да й опазя поне нещата за училище... ooooh!

Калина, много точно си го казала - и за мен беше най - късата година!

Общи условия

Активация на акаунт