Пате, не се ядосвай, случило ти се е най-голямото щастие на земята, имаш прекрасно дете, а скоро ще станат и двенки.

Вие имате най-прекрасното нещо - любов, семейство, едно чудесно момченце, още едно на път.... разчувствам се само като си помисля, че си бременна и отново изпитваш всички трепети.
На мен също не ми се иска да давам Яна на ясла или градина, иска ми се да я гледам как расте, да си играя с нея по цял ден, да й помагам да открива света около себе си. И , честно казано, тайничко ви завиждам на всички бременни майчета.
От това, което чета тук, виждам, че трудно се гледат две деца, особено пък ако са с малка разлика, все някое боледува и носи вируси в къщи, все някое не спи...Но пък щастието не се измерва в 2 часа повече сън/макар че те са ужасно важни/. Нали знаете " Когато животът ви поднесе лимон, направете си лимонада".
Мама З,

Аз утре няма да успея да се класирам за срещата вечерта, че имаме културно-масова сбирка с кумовете и кумците ни. Да пиете едно и заради мен и да изпушите поне 10 цигари.