Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 426
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Ние скоропостижно се завърнахме от разходка, няма и час бяхме навън, а то взе, че заваля. Cry

Пате, не се ядосвай, случило ти се е най-голямото щастие на земята, имаш прекрасно дете, а скоро ще станат и двенки.  Simple Smile Всичко останало ще си купите някой ден, апартамент, в който да има място за достатъчно легълца, пространство за 4 палави крачета, за 4 омазани с водни бои ръчички.
Вие имате най-прекрасното нещо - любов, семейство, едно чудесно момченце, още едно на път.... разчувствам се само като си помисля, че си бременна и отново изпитваш всички трепети.
На мен също не ми се иска да давам Яна на ясла или градина, иска ми се да я гледам как расте, да си играя с нея по цял ден, да й помагам да открива света около себе си. И , честно казано, тайничко ви завиждам на всички бременни майчета.
От това, което чета тук, виждам, че трудно се гледат две деца, особено пък ако са с малка разлика, все някое боледува и носи вируси в къщи, все някое не спи...Но пък щастието не се измерва в 2 часа повече сън/макар че те са ужасно важни/. Нали знаете " Когато животът ви поднесе лимон, направете си лимонада".
Мама ЗHug, честити ви крачици, да оздравявате и честита ви баба, това ако не е първомартенски подарък... Еми, кураж, оздравявайте и вие бързо.

Аз утре няма да успея да се класирам за срещата вечерта, че имаме културно-масова сбирка с кумовете и кумците ни. Да пиете едно и заради мен и да изпушите поне 10 цигари.

# 526
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! С пожелание за здраве на всички дечица !

Честит имен ден на Мартеничка!
Честит рожден ден на Валентинчо! Да живо, здраво и щастливо хлапе!

Момичета, Благодаря ви за пожеланията към Мони! Hug

# 527
Не искам да изпадам в излишна полемика- зададох прост въпрос, към определени хора - исках да си сверя часовника! Нито търся съчувствие, нито нищо - аз съм избрала това положение и ще се справя по един или друг начин. Досега не съм си позволявала да пиша с такъв тон, но имаше нещо, което ме провокира(и не са хормоните), Не ме разбирайте погрешно - аз съм доволна от това, което имам и се опитвам да получа, това, което нямам.
Приключвам с темата и се извинявам за причиненото неудобство!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТЕНИЧКА!

# 528
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЧО! Да расте здрав, щастлив, обичан и добър!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТЕНИЧКА!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!

Йоли, Лори, страхотни са дечицата! Толкова са красиви и усмихнати!  Heart Eyes

Пате, наистина не се ядосвай! Ти не си първата мама, която пуска детето си на ясла, виж вече има 2-3 дечица, които ходят. Естествено, че ще направиш всичко възможно и двете ангелчета да са щастливи и ти доволна и спокойна! То и аз съм като теб с породени деца, но поне имам 1 баба и сме в тристаен апартамент. Аз ще ти ударя едно рамо, не се притеснявай, само кажи и съм на разположение!  Hug

# 529
Патенце, темата е актуална и си заслужава дискусията  Wink Не толкова, че ще стигнем до едно решение, а ще се запознаем с различни житейски решения  Hug Аз днес се видях с една позната, дето си даде на 1 година детето на ясла, първо за да си пази място в групата и второ, защото "и тя е човек"  Laughing и въобще не се чувства лоша майка, нито детето изглежда стресирано, тъкмо напротив - тя сготвила, изчистила и като го вземе и е само негова  Mr. Green То пък дивяло, яло, гушкали го лелите и после хоп в скута на мама. Всъщност то се задържа на яслата, защото много му хареса на дребосъка  Wink Ясно е, че ти трябва да намериш варианта, който е най-удобен за теб. Аз, нали знаеш, че съм от противничките на яслата, но това е от горчивия ми опит и от чисто практичната страна на нещата - на мен не ми е удобно воденето и прибирането на детето с бебе под мишница (само като си помисля какво ми струва и се изпотявам  Mr. Green) и другото неудобство са ми тъпите вируси, но това е, защото моите са кекави и защото като подхванат нещо в тандем и ставам дива калинка и съм си дива калинка от началото на есента та досега и защото сме пред фалит от сиропи, капки и други лайна  Sad (Зари, Еми, приемате ли ме в групата  Laughing  Hug). Но както виждаш моите доводи (които са тъкмо обратни на твоите) са чисто егоистични и не произлизат от това дали му е добре на детето или не  Embarassed Rolling Eyes Затова никой не те съди за нищо. В твоята ситуация, мисля, че яслата е разумно решение и освен това, дори да се окаже не толкова добро решението, имаш алтернативи, ти си вкъщи с бебо и имаш физическата възможност да промениш нещата, ако не ти харесват. Не е като да се върнеш на работа при шефа дзвер, който е решил да ти отмъсти за дългия платен блажен отпуск и не те пуска ни отпуск, ни нищо и те гледа на кръв всеки път, когато се наложи да останеш вкъщи  Wink Така че, дерзай, а ние сме с теб, както и с вечно запотената Рени , както и всеки друг тук, дето е на пангара  Hug

# 530
  • в гората
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАЛКО!!!Бъди здрав, весел и игрив!!!Дано, лошите болести, са вече зад гърба ти, и никога не се връщат!

Мартеничка, Честит Имен Месец!

Всички болнички, бързо да оздравяват!!! Hug

# 531
София, направо нямам думи за вашата ясла! То не стига, че детенцето трудно я понася ами и тия възпитателки явно не се стараят много да приобщят детето ами напротив.  Crossing Arms Няма ли начин ти или някоя от бабите да ходи един-два дни заедно с нея докато свикне малката. Аз не съм ходила по ясли и градини, но съм ходила на прдучилищна и помня, че имаше едно детенце, което доста плачеше и бабата идва с него първите дни. От друга страна си мисля, че точно такива празници биха събудили някакъв интерес у детето и можеше това да и помогне да свикне, ама а де!

Пате и аз не разбрах, защо така си се ядосала. То е ясно, че никой няма да си прати детето на ясла ако има и друга възможност. Не се връзвай на всяка приказка. Аз ти пожелавам Краси да харесва яслата и с удоволствие да ходи там, а другото бебе да е кротко и послушно.  Hug

Мартеничка, честит имен ден и месец  Wink и от мен!   bouquet

# 532
Мерси много за пожеланията  bowuu

Честита баба марта на всички .

Ние се подготвяме за партито,докато рожденика събира сили докато спи Wink

# 533
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на Валето. Да бъде здрав и щастлив.

Патенце  Hug не се ядосвай, огорчавай или натъжавай. Ти знаеш, кое е най-добре за твоите деца и всяко нещо, което направиш за тях го правиш с любов.
По-добре баткото на ясла, отколкото изтощена и уморена мама, която да не може от изнемогване дъх да си поеме.
Децата са щастливи, когато родителите са им щастливи.

Софи, защо не вдигнеш един скандал или се оплачи някъд.

Момичете, утре ще има ли среща, за да знам как да се организирам  newsm78

Ние нямаме никакъв шанс за прием в ОДЗ  Confused

# 534
Зари, благодаря за подкрепата, мила, но все се надявам Господ да ме пощади поне този път Praynig
Галче, ама  и вие верно от месеци сте все болнички, егати гадостта Close
Днес като попрочетох назад  и видях Патето защо се е ядосала, се замислих колко смело е от страна на бременните мами да имат второ детенце толкова скоро, все пак разликата ще е много малка, абе ще си бъдат и "големите" бебета. Аз, дето моите са с 3г. 3мес. разлика издивявам на моменти и виждам, че и тази разлика си  е малка, представям си ако се бях решила на такава стъпка като вас, браво момичета, вие сте герои  bouquet

# 535
Здравейте, мацки!

Честита баба Марта на всички! Бъдете бели и червени, румени, засмени!

Честито и на всички празнуващи днес! Само радости и благини да ви спохождат!  Hug

Не мога да пиша, защото съм притеснена - малката вдига температура от вчера вечерта през 8 часа. Първо вдигна 38,2, свалих я с панадол много бързо, след 8 часа - пак толкова. Пак савлих с панадол. След 8 часа пак вдигна, но по-малко, ок 37,5 - нищо не дадох, само охлаждах челцето. Сега последно в 16ч. вдигна пак 38,1-38,2, пак свалих ...... Педката каза, че може да е реакция от ваксината или зъби  Rolling Eyes Утре ще я водя да я види, ако няма промяна. Моля се да не вдига повече  Praynig

Много  Hug на всички!

# 536
Mia66, дано не вдига повече Т. Ние като бяхме в болницата и Дени имаше Т, ме караха да я съблека по боди само, без чорапки и да е леко завита. Помогна. Също ни подействаха чорапки в оцет на краката.  Hug Hug Hug

Да ви кажа милото, какво направи днес Crazy Някой беше писал, че е купил пащърнак и сте го харесали. И аз реших и се натъртих 4 км пеша с количката по едни баири и намерих и купих 3 бр. Прибрах се, сложих ги в хладилника и днес ставам да правя супа, тук пащърнак, там нямааа. Обърнах хладилника, извадих всичко.Няма! Обаждам се на милото, а той, нали ми е чистник, 1ж на 3 месеца се сеща да види има ли нещо в хладилника за изхвърляне, и баш днес го "почистил", като ми изхвърлил пащърнака, но ми остави 1 спаружена тиквичка Laughing. Та обаждам му се аз, и го питам, да си изхвърлял, нещо което прилича на моркови?! И той, гордо, даа, имаше едни там странно развалени и ги изхвърлих Crazy. Щях да падна от смях, милото нали разбира от зеленчуци... Смяхме се много, ама не ходих днес отново...Утре се надявам да е по-хубаво времето от днес,  да се метна пак. Този път, май ще сложа и лепенки на плика, пояснителни.

И да ви се похвалим, Дени проходи преди малко, направи самостоятелно 5-6 крачки, от инат да докопа компютъра Simple Smile. Май след 2-3 седмички, като затича, ще правим прощъпулник и ние Heart Eyes

Лека вечер, ще я къпем, храним, гушим да спи Simple Smile

# 537
Карбо,как мина днес?

Зари,а при вас по-спокойно ли е вече?

# 538
Силве, не знам вече какво да кажа. Не е вдигала днес, но както нямаше 3 дни и щях да я пращам на училище, така изведнъж пак скочи на 38 в събота... (Калцид беше антибиотика, май Гал ме беше питала - пила го е и преди, никакви проблеми, сега не знам какво стана).
А, ти как си? Кога беше младоженския уикенд? Да се стегнеш за него, ако не е минал! Hug

emym, надявам се да не се усложняват повече душичките!  Praynig Много точно си казала всичко. И аз това исках да напиша... Реално мога да оставям Мими да гледа Бобчо поне 15-тина минути, което си е едно простиране или бърз душ... И пак изпушвам на моменти. Така, че искрено ви се радвам момичета! И съм сигурна, че си струва, че дечицата ви ще бъдат най - щастливите, а вие ще минете всичко наведнъж и после само напред. А не като мен - отначало. Като си представя, че всичкото това с буквичките, цифричките и не знам си кво ме чака пак след 7 години и ми става лошо. Laughing

Mia66 , едва ли са зъби. Или от ваксината, или вирус. Ако е първото няма да има други характерни симптоми - хрема, кашлица. А, само температура. Мими е вдигала до 41 градуса от дифтекока... Можеш да редуваш Панадола с Нурофен, ако няма противопоказания. Дано мине бързо! Praynig

Йоли, много се смях... Hug Само да се оплачеш от човека!

# 539
Забравих да честитя имения ден на Мартето. Да си жива, здрава и много щастлива. А Дара да ви прави още по-горди родители.

Зари, дано малката кукла бързо се оправи. Да не би да не сте излекували първата настинка  newsm78
А не като мен - отначало. Като си представя, че всичкото това с буквичките, цифричките и не знам си кво ме чака пак след 7 години и ми става лошо. Laughing

И аз съм го мислила това, нали уж планувам децата ни да бъдат с разлика като вашата. Но всяка разлика и по-голяма и по-малка си има свойте плюсове и минуси. Да са ни здравички дечицата само.

Еми, Силве, хайде и вие да се възстановявате, за да се видим най-накрая.

Наде, как мина работният ден?

Момичета аз имам известни притеснения и ви моля в сряда сутрин да ми стискате много палци.

За утре вече не съм сигурна дали ще успея за срещата, защото се очертава да имаме гости.

Общи условия

Активация на акаунт