Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Фокси, аз от егоистични подбуди  Mr. Green Швейцария е къде къде по-близо от Пловдив Joy

Laughing Мдааа Wink

Цвети,между другото кравите им далеч не са по-красиви от нашите Laughing Нито пък лилави Laughing
И аз никога не съм искала да се изнасям от България,ама като че ли идва време,в което трябва да се позамисля...Много си обичам страната ни,но за пръв път осъзнах някои истини след първото ни гостуване в Швейцария.В момента,в който стъпихме на българска земя,аз се просълзих не от умиление,ами от сивотата,която беше около нас..За съжаление..Надявам се да направим правилния избор.

# 556
Цвети,между другото кравите им далеч не са по-красиви от нашите Laughing Нито пък лилави Laughing
Ма как?! Аз по тАлИвизията гледах. Лилави са, а млякото им било с вкус на белгийски трюфели. Мммм.  Crazy
Фокси, вие сте млади и кадърни, навсякъде ще успеете.  Peace

# 557
Ма как?! Аз по тАлИвизията гледах. Лилави са, а млякото им било с вкус на белгийски трюфели. Мммм.  Crazy
Фокси, вие сте млади и кадърни, навсякъде ще успеете.  Peace
А на какво имат вкус белгийските трюфели? Laughing
Мерси,Ламтурник,това определено звучи успокояващо.Аз не се съмнявам,че ще се оправим.Били сме там,оправяли сме се сами,пазарували сме си,по автобуси сме се качвали,обикаляли сме сами..Познато ни е,не е като да ни е съвсем непозната обстановката.Естествено,че сега ще е мааалко по-различно,но там хората са толкова добре настроени и винаги усмихнати,че може би и това ще ни влияе положително.

Ха,добро утро сега.
Аз чаках,чаках,ама никой не пише.Айде по едно кафенце да ви събудя...

# 558
Гуд морнинг!
Фокси, смело напред. Сега му е времето за големи крачки - има време и за грешки, и за поправянето им. Вярвам, че всичко ще се нареди по най-добрия възможен начин Wink

Аз днес се чувствам така:

Нещо не можах да се наспя тази нощ (защо ли  Rolling Eyes). А днес ни чака ваксина  Confused
Още веднъж благодаря от сърце за милите пожелания за именния ми ден и краченцата на Хилендара  Hug Heart Eyes

# 559
Добро утро мами!

Здрасти Фокси! Като гледам снимките и чак ми се иска още утре да се пренесем да живеем там Simple Smile
Много красиво място. Не знам какво да ти кажа, живота в чужбинско има и плюсове и минуси. Като най-голям плюс, отчитам финансовите възможности, като знам как бяхме в СФ, че се чудиш, наем ли да платиш, обувки ли да си купиш, морето..беше последна дупка на кавала. Сега е друго, пари има, но пък липсват близките. ОТ 3та страна, като си видиш близките и усещаш в повечето една фино прикрита завист, и леекинко ти става мъчно, защото ти си скъсваш задника, за да си добре после, а те си ходят къде ли не, събират се с приятели и не си дават много зор, но пък, колко е лесно да завидиш....И имам и приятелите, които си останаха истински, не очакват от мен да се прибера с пълни торби с подаръци за всички Simple Smile. Та исках да кажа, че живота си тече, с теб или без теб при близките. На всякъде се намират истински хора за приятели. Сега ще е трудно за баба и дядо, да не си виждат внуците, но едва ли ще отрекат, че по-добре децата да са по-далеко, но осигурени и с добро бъдеще, отколкото близо до тях и вечно притеснени. Пък, като поотраснат, идва лято, ваканции, ще са при тях по 2-3 месеца в годината Simple Smile

Mia66, как е Пламена?

Калинче, то се вижда, професията на малкия от сега е ясна Hug

Ламтурник, и мен ме налягат такива мисли на моменти, хем не ми се живее в БГ, хем се чудя, ще се справим ли в чужбина, ако ще е за постоянно. И аз не искам лъскав живот, а простно, нормален. С нормалните скучни, обикновни неща, като 1ж в седмицата или 2 пъти в месец на ресторант, екскурзия до някое съседно местенце, когато ти се доходи, спокойния сън, на сигурния в доходите си човек, уредена държава с работеща полиция, съд и тн...
А за пащърнака, и аз не знам къде се използва, мисля да го слагам на всякъде Simple Smile Тук е много евтин 1 кг е около 0,80 лв.

emym, МамаЗ, бързо да се оправяте,  стига болести, пролет иде  Hug

Наде, какво стана?

Деси06, къде се губи?

Хайде стига толкова, после пак  bouquet

# 560
Йоли и аз все за близките мисля...Честно казано,колкото и кофти да звучи,на мен като че ли ми и е по-лесно да преодолея това,че тук оставям брат си и баща си,които така или иначе виждам рядко.Повече ми е криво за свекитата,защото знам как се раздават изцяло за малките..и емоционално и материално.Но в края на краищата Швейцария не е чак толкова далеч.На час и 45 минути със самолет е.Билети могат да се купят за 80 евро-двупосочни.Не е непостижима сума.На мен ми е нещо като мечта да съм толкова добре финансово,че сда мога да си позволя за изпратя пари на роднините си и да ги заведа на място,в което ще се влюбят.Да видят как живеят другите..Може би тогава ще разберат.Живот и здраве ако отидем и след време имаме гости от България,те сами ще разберат колко по-добре е там и ще приемат по-спокойно нещата.Но знам,че ще е трудна раздяла,въпреки че аз гледам малко по-различно на нещата..все пак просто отиваме някъде другаде,не се е случило нещо лошо,я Simple Smile

# 561
Добро утро.
Вчера се случи нещо и аз дълго мислих дали да зачекна темата,момичета нали бяхме много открити newsm78защо някой е написал на лични такива грозни думи на Весето???Аз се върнах назад и видях,че ртя е изтрила два поста.
Весе, когато пишем е трудно да се разбираме,но да ти кажа за избора на Патето, тя си е напълно права,тио както мен имаш едно доста кротко дете,а Красунчо прелива от енергия,няма баба на 15 минути от него,а баща му бая си поработва.Все си мислих,че сме си взели поука с предишните търкания,но явно не сме.
Дайте веднъж за винаги да се разберем,споделяме мнения(на това всеки има право),но да си раздаваме не исканите съвети постоянно,на мен лично понякога ми идва малко до гуша.(ВЕсе не те визирам теб).
Всички сме добри майки,и не е нужно някои да се изкарват по-големи героини...
И пак да си кажа,това вчера беше много грозно...на лич
ни да се обиждаме,голяма искреност цари в темата ни...

Еми, дано най-накрая си стъпите на краката. Hug
Деси06,си е в БГ,но нета и е гаден и за това не пише,но пък често ви праща поздрави, които моята куха глава май забравя да предава Rolling Eyes
Десика,стискам ти палци много силно.

С този си пост не искам да разпалвам спор,ИЗРАЗЯВАМ мнение,моля да бъда разбрана правилно.

ЩЕ ИМА ЛИ ВЕЧЕРНА СРЕЩА ДНЕС,ПРЕБРОЙТЕ СЕ КОИТО СТЕ ЗА И АЗ ЩЕ ЗВЪННА В ИЗБАТА ДА НАПРАВЯ РЕЗЕРВАЦИЯ.

Приятен ден  bouquet

# 562
Ето и аз да оползотворя моя половин час сутрин преди да влезна в джаза, както Цвети  го е написала  Hug Просто няма по-точно описание на моето ежедневие и душевно състояние  Hug

Десика, стиснала съм палци  Confused Само дано не е нещо здравословно  Praynig

Зари, Клацид по принцип е много изчистен АБ, обаче винаги има един малък процент вероятност да има реакция от неговата група. Трябва да го имаш предвид, в случай че друг лекар ви предписва някога АБ. Аз все си мисля, че ще успеете да минете без АБ. Температурата е знак, че има възпалителен процес, но не е задължително да е бактериална инфекцията и може да мине. При всички положения, ако се наложи, може друга група АБ да се изпише.

Йоли, Цвети, , хубава тема за пащърнака отворихте. Не знам защо толкова трудно се намира това чудо. Аз си го поръчах специално тук от една сергийка на пазара и му обещах, че ще му го изкупя всичкия, защото никой друг не търсел. Еми, изкупих го аз, нарязах и замразих и сега го редувам с морковите, т..е няма манджа в която не слагам от едното или другото.

Мия, как сте днес?

Еми, кашлицата може да си продължи и месец и повече. Вирусът наистина е упорит. При Руси мина по-леко, но при ДАрко цял месец беше, после повтори. При него висока Т не е имало, поддържаше ниска. Руси пък вдигна висока. Абе......Стискам палци да се преборят децата с това и си мисля, че е много важно сериозна оздравителна програма след тея лекарства - аз обикновено давам клеева тинктура около месец в комбинация с повече червено месо, витамини (вит Ц и рибено масло). Пиши как мина прегледа!

Фокси, аз също мисля, че трябва по-глобално да разсъждаваш (и егоистично). Въпреки, че не знам това егоизъм ли е, да искаш да осигуриш децата си  newsm78 Освен това винаги има път назад и настрани, пътища много, като не ти изнася един, тръгваш по друг. Свекитата ще идват на гости  Simple Smile има вече билети на добри цени, вие ще им купувате, защото ще можете да го правите  Peace майка ти ще е по-близо...какво още да ти кажа, за да те до-убедя Mr. Green  италианският език е много гаден, ама това може да се преглътне  Joy Иначе за голия патриотизъм...и Левски, и Ботев и доста други родолюбци бая са изкарали в емирация  Laughing Да не говорим за Вазов...

ох отнесох се...влизам в матрицата  Crazy

Алхимикова, какво става? Аз пак нещо не съм разбрала, ама ти с мокър парцал по главата направо ...

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 09:53 от GALL78

# 563
Гал,разсмя ме Laughing Ма много е трудно да си егоист... После може да ми хареса Laughing

Случайно някоя от вас да знае колко вървят езиковите курсове?

Какво пак е ставало в темата? Още не съм прочела,но ще чета после,че сега ще се оправяме за кухнята...Да не сте се карали пак,ей,маймуниииии Naughty

# 564
Галл,ти няма ли да дойдеш на една вечеринка, А????
Мия, да пишеш как е Плами,нали ще ходите на доктор?

Аз все забравям да кажа за този вирус ли е какво е.Любо преди няколко месеца се разболя така,2дни Т,два дни няма,после премина на кашлица която продължи 2-3 месеца,не знам дали е същия,но беше много ужасно,смениха му 3 АБ и нищо не му помогна.
Майка ми и тя беше прихванала,но кашля само 1 месец Hug

# 565
Въобще не исках да става така и да съм причина за някакъв спор или нещо подобно. Весето не беше основната причина да изразя мнението си, но не искам да навлизам в подробности. Най - малко съм целяла да обиждам или наранявам някого и наистина съжалявам, че си позволих да изразя своето мнение - досега не го правих и не трябваше и да го правя. Както казах и преди това не търся одобрение или подкрепа, камо ли съчувствие - аз съм взела своето решение на базата на това, какво е положението ми, възможностите ми и т.н. Дори и да не бях забременяла Краси щеше пак да ходи на ясла, но по други съображения, които не мисля, че са по - основателни от сегашните ми. Това си е моето мнение и не го натрапвам на никого!
Отново се извинявам за вчерашната случка и на всички, които са се почувствали засегнати!
Миа, тази ваксина я дават с доста странични ефекти, та може и да е от нея newsm78
Фокси, стискам палци да вземете най - правилното за вас решение и да последвате мечтите си - както е писала и Йоли - и едното и другото решение има плюсове и минуси, най - важно е от торбата със змийчетата да хванете по - малката и най - малко отровната! Hug

# 566
Здравейте,

аз не знам дали ще успея за довечера, защото имаме гости от два дни.
А в петък заминаваме, така че май този път ще пропусна дори и да се отложи срещата.

Фокси, аз мисля , че ако заминете взимате правилно решение. На мен много ми се иска да емигрирам, но милото се дърпа. Но напоследък и той пообмисля варианта, като се е насочил към Канада. Това не е решение, което можем да вземем от днес за утре, защото си тряббва доста стабилна подготовка ако няма кой да те поеме в съответната страна.
Но сестра ми е в Испания и си живеят много добре, въпреки че тя гледа племеницата ми и само зет ми работи. Не са се лишили от нищо, детето е осигурено и щастливо, а мисля че това е най-важното.
На мен основният мотив за емиграция е именно това, Йоан да расте в нормална среда , сред нормални връстници. Като гледам днешната младеж направо ми настръхва косата. Ами не искам моето дете да се вълнува от това, колко пари струват обувките му, има ли Ipod, какъв модел телефон има и ........толкова са много нещата.

Миа, пиши как е минал прегледа.

Всички болнички бързо да се възстановяват.  Hug

Ивето ми липсва от едно известно време  newsm78

# 567
Пате,надявам се да не ми се сърдиш,че се изказвам.Но последното нещо което може да е Весето е злобна и лоша...Спирам.
И няма спор,поне за мен,и не си ти причината за каквото и да е,просто тук си е кокошкарник колкото и да се правим,че не е Wink Hug

# 568
здравейте
аз по принцип не съм от най-пишещите, но и в последно време почти няма съх и врем .малката я
МЪЧат зъби и в момента е до мен и натиска копчета  Simple Smileе за
моля мамите от варна да помагат с дерматолог за мен. минмаенлата година ми се появи обрив по коленете и лактите.отмина с билков крем но много се мъчих.тази година почти по същото време съм пак така.моля ако някоя знае добър дерматолог да помага Praynig Hug

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 10:30 от siqnie

# 569
И аз не съм лоша и злобна - ти поне си ме виждала Joy Wink

Общи условия

Активация на акаунт