Не, просто приятелите ми пушачи се съобразяват с нас и като сме заедно - не пушат или пушат само ако децата не са на масата. Пък са и много малко - така се е случило просто - или са си били непушачи, или са отказали цигарите.
От началото на февруари си ям нормално,все тая,ни нагоре,ни надолу.Хич и няма да се занимавам с диети,просто ще ограничавам сладкото,без да го спирам.Например като идем на сладкарница сега си ям торта,а не гледам отстрани. 
Да ви кажа, отщя ми се да гледам тази сцена. Едното момче упорито не искаше алкохол, но те му наляха, защото вече бил мъж и го караха да пие
Обаче той категорично не искал, представете си
Тези неща, ако не познавах конкретните хора, никога не бих повярвала, че съществуват по света и у нас... Самите майки пийват добре и явно тяхната представа е, че без алкохол няма никакъв купон, но защо привикват и децата? Ей това ме притеснява повече, а не че майката или бащата ще си пийнат чаша вино или ще изпушат някоя цигара в кухнята (това всички го правим или сме го правили).
Да де, само дето няма да стане.
Нема да се излага пред девойките я, че днешните девойки дет се вика пият като бащите ни.
Ами Кирил изостава, ако може така да се каже, на този етап имаме май 9-10 зъба ги смятам. Кътниците долу бая го измъчиха, а отгоре единият едва е пробил, за кучешки още не може да говорим. Той все още не се е научил да ги ползва като хората, повечето работи пробва да ги смуче. Но за това пък си увеличава музиката до дупка и почва да танцува.

На купон ще могат да опитат това неземно удоволствие, но вкъщи да им принасям с таблата няма да дочакат.