ПЛЕВЕН - 130

• 25 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Е, аз пък никога през живота си не съм се напивала. Sunglasses
Пробвала съм естествено, че по едно време ми писна на събирания постоянно да съм на безалкохолно, но не се получи-чашата ми си оставаше пълна до края. Накрая се отказах да се "уча". Не си спомням майка ми да ми е говорила каквото и да е по въпроса. Спомням си само, че  ми даваха по малко бира и тогава много ми харесваше.

И да измрънкам отново, че още нямам никакви снимки(5 поръчки).Писах им за първите 2 поръчки, казаха, че ще ги пратят наново, но минаха повече от 10 дни и още ги няма Tired

Взех малък колет от Ла редут днес от 9.01.

# 256
886100 e централата на УМБАЛ, включително за ІІ база. Ако се търси
от абонати на Мтел е   0889260993, 0889260994, 0889261007
от абонати на Глобул   0899116041, 0899116042, 0899116043
от абонати на Виваком 0879066682, 0879066683

# 257
.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 06:15 от benson10

# 258
benson10 , в каква връзка ми казваш това, не те разбирам  Shocked
Ако имаш впредвид моята позната веган бъди сигурна че изобщо не я упреквам,напротив,тя може да бъде примерза много майки и аз й се възхищавам за това.

# 259
Размислих се, мързи ме да се обяснявам, ще трия.   

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 07:28 от benson10

# 260
Добро утро ние от другия месец ще се местим на центъра а нашите ще идват в нашия-ще разменим апартаментите.Техния е по-широк 120 квадрата така че няма да ни е тясно вече!А пък и баща и ще може да се наспива защото са 2 апартамента там слети в 1!Наистина е голям и ще ни е добре!Хубавото е че има централна топла вода и парно!Има и пространство голямо че малката както ги редува 1 нощ спи като хората следващите се буди по нощите ще има да си играем като се събуди без да пречим на таткото.Иначе като не може да се наспива от нас все има скандали от недоспиване.Дано всичко се нормализира и да е добре newsm10

# 261
Размислих се, мързи ме да се обяснявам, ще трия.   
ейй,пак пропуснах  Mr. Green

# 262
Айс, честита ви нова къща.
Ние в къщи ядем всякакви млечни продукти. Винаги имаме бели, сини и жълти сирена. Купуваме си сирене и мляко от едни хора които имат десетина крави и не предават млякото а правят сирене. Страхотно е, като се изключи това че е прекалено солено. Но след 1 ден изкисване става страхотно. Мляко пак от там.
Като ученичка 2-3 пъти реших да си опитам от питиетата в шкафа- изпих 1 капачка уйски и си казах че това не е за мен. Сега Милен 2-3 пъти е искал да си опита от виното на баща си и се чуди как можем да пием такава гадория.
Мъжа ми обича да ме изненадва с електроуреди и животни. И винаги се случва да е около рождения ми ден. Една година беше прахосмукачка с турбочетка да обира космите от килимите. Огромен уред за готвене на пара, използван за една година 3-4 пъти. Току се появи с някое 100 килограмово прасе, живи кокошки, пуйки, а преди 3 дни и половин теле.
И да се похваля- робота ми успя да се счупи.   Mr. Green Докато си мелех 1 килограм месо такъв звук започна да издава , все едно корпуса ще се пръсне всеки мимент. А на мен ръцете ми хлъзгави от кръвта и не можах веднага да го спра. Даже не искам да ми го поправят и да ми го подменят.

# 263
Бенсън, тия са некви манияци.
И детето и не е умряло щото е веганка, ами щото не е хранено по нормалния за възрастта си начин. Явно се е втелясала яко по идеята щом и детето е хранела така. Пълно е с луди

# 264
Мене пък други мисли ме терзаят – абитуриентска, кандидатстудентски изпити, такива работи. Та в този род на мисли се сещам да ви  питам (Тина  Wink ) дали в Русе има модни къщи, които шият абитуриентски рокли. Иска ми се да отидем някъде, където да види модели, евентуално да мери и да си поръча рокля. Слаба е и роклите, които предлагат по магазините са й големи. Та се чудя дали да отидем до Русе или направо да ходим до София или Асеновград.

Ориентирай се направо към Асеновград или София    Peace

# 265
Добро утро!
Търся си компания за народни танци, с цел борба с килограмите и усвояване на материала, за да не посрамваме Косето  Mr. Green
В понеделник и сряда от 19.00 до 20.30ч. в читалище "Лик" до "Национал". 3лв. е удоволствието.
Една дама, с която си разговарях по телефона и я попитах как според нея трябва да съм облечена ми каза, че най-добре е с клинче и маратонки Shocked Какво клинче, бе жена, аз отивам да отслабвам, а не да се превъплащавам в героинята от "Божествени тела"  Crossing Arms А с клинче и маратонки направо ще разсейвам другите участници в танците  Laughing

Силви, месото е имало доста сужожилия и се е оплел ножа най-вероятно. Моторчето е издъхнало  Confused

# 266
Дикси, мога да предложа компания, но в читалище Извор, сега репетираме там. Понеделник, сряда и петък от 17.30 - 2,50 струва   Hug

# 267
Сега кажи и кое е "Извор", че часа по ме устройва като, че ли?

# 268
Намери кой да ти обясни    Mr. Green   Бившото Топалски говори ли ти нещо?  

# 269
И дали вземат спънати с двата крака, и тотално нечуващи ритъма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт