ПЛЕВЕН - 130

• 25 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен
Аз с по-голям кеф бих ходила на салса или нещо от рода,но няма с кого Laughing.
С мъжът ти  Grinning
Laughing Ще го питам, но все ми се струва,че ще ми откаже.
А и много ще му дойде, сутрин ходи да тича в Кайлъка.

# 286
  • Плевен
Дикси,мислех да ти предлагам да идваш с мен на народни танци с тази цел,но ти ме изпревари. Aз обаче ходя на друго място защото в Лик не ме кефи.Там е 4 лв. за час и половина.Аз ходя от 1 година вече и наистина много лесно си върнах килограмите от преди бременността.
и аз щях да питам къде ходиш ?

# 287
Ние тъкмо се завърнахме от разходка, направихме час и половина на вън. ) Не мога да прибера Калина. )
За капак реши да се пързаля на една пързалка....и аз с всичкият си акъл я пуснах...) цялото и дупе е в ръжда, сега ще видя дали изобщо ще се изпере тази ръжда.

# 288
  • София
Дикси,да знаеш,че много ме мотивира с тази твойта диета .Цяла вечер снощи четох ,сега пак.От утре я почвам.Струва ми се добра за моя милост.Има даже и ден,в който мога да си хапна сладко. Laughing

# 289
Кажете, коя е тая диета Thinking

# 290
Моля дайте една рецепта за макарони на фурна, че трябва да оползотворя един литър прясно мляко и само в тоя вид ще се изяде  newsm78
За литър мляко колко макарони, колко сирене и колко захар, всичко точно кажете, че не съм правила досега.
Макароните варят ли се първо също така искам да знам.

# 291
# 292
Мерси  Hug

# 293
Дикси,да знаеш,че много ме мотивира с тази твойта диета .Цяла вечер снощи четох ,сега пак.От утре я почвам.Струва ми се добра за моя милост.Има даже и ден,в който мога да си хапна сладко. Laughing
К'во приказваш? Косето и Номадка, не ме познаха днес  Mr. Green Joy
Шегувам се, разбира се, но ще ти хареса. Дори се радвам, че още някой приятел ще е с мен. Така е по-интересно някак си. Чакаме и Бенсън да застъпи стартовата линия  Laughing

Веси, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474807.0

Нади, остави салсата засега....много еротична ми е нещо. Пък и партньор...опасна работа. Давай да друскаме ръченицата вместо фитнес.

# 294
Атракция, нищо не си изпуснала, ску4на работа Wink

Дещо, определено са маниаци, неправилно информирани и крайни в изборите си.

Дикси, има ли резултат от в4ера?

При нас вали сняг и дъжд едновременно, в същото време е достатъ4но студено да се заледи. Ненормално време за нас, о4аквам да се обяви бедствено положение Laughing
В неделя детето и мъжа ми бяха по къс ръкав навън.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 16:55 от benson10

# 295
Днес съм се ххванала с едни пити,козунаци и не остана време за разходка.За сметка на това Дани прекара почти целия ден на терасата-голямо чистене,метене  Laughing

Нади, остави салсата засега....много еротична ми е нещо. Пък и партньор...опасна работа. Давай да друскаме ръченицата вместо фитнес.
Моля ти се, не ме вкарвай в излишни размисли относто еротиката с партньорите в салсата. Laughing

# 296
  • София
Някой ще ме светне ли как да си оправя шрифта на компютъра-станал е мноооого дребен,къде съм пипнала не знам. ooooh!
Оправих си го,умница съм си аз. Grinning
Диксииии,направо не знам как ще я карам с тая диета,нещо много глад ме мъчи при самата мисъл цял ден да пия вода.Но от направеното от мен проучване в последната седмица в Красива мама,стигнах до извода,че тая диета ще ми е най-лесна.Поне може да се ядат плодове.А и сладко. Mr. GreenМоля те,всеки ден ме питай на лични кво съм яла и ако съм съгрешила ми се карай мноооого.
Да си похваля голямото момиче.Днес ми направило мартеничка.Ще я снимам после и ще ви я покажа.А Мими като ни я показаха мартеницата в Пумпелина ми каза:мамо,може ли тати да забие едно пиронче и да закачим мартеничката на стената на стаята ни да си я гледам. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 17:12 от Валенцето

# 297
Дикси е цяла фиданка станала,ако щете вярвайте,но много й личи Peace Heart EyesЩе споделя и на майчето диетата,сега й събирам информация и ще я нахъсвам Peace
Аз лично след днешната почти 7часова разходка навън съм гроги.Но пък ми беше драго да се поприпека на слънце с дружки Heart Eyes BlushИмах и разправии с моята банка,че карта на един месец е развалена,като предимно я ползвам за плащане през интернет.Накрая обаче не излязоха с мен н глава и ще ми я преиздадат безплатно Crossing Arms.Много съм лоша,нали? Peace
Силви,да не е имало вярно жили и да се е претоварил мотора на робота newsm78
Атракцийка,благодаря за инфото за дрешките,днес видях няколко моделчета,които ме устройват,вероятно тия дни Христина ще бъде оборудвана Peace

# 298
  • Плевен

Моля ти се, не ме вкарвай в излишни размисли относто еротиката с партньорите в салсата. Laughing
Можеше да му хвърляме по едно око какви ги върши,но ей го Дикси не иска да ходим Mr. Green  Wink .

Дикси, наистина съм съгласна за народните танци,но нека да е от другата седмица.

Валенце, Ctrl + или в десния ъгъл на прозореца имаш една лупа и пише някакъв процент, от там си избираш 100% и си ок.

# 299
Aни,можеш да си спокойна с еротиката в салсата и твоя мъж Peace
Моля ви,кажете ми тия големи сметки за тока за по колко дни са ви,че видях одеве нашата и за 20дни имаме почти 100лв #Crazy.Нямаме ни климатик,ни ел. радиатор ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт