ПЛЕВЕН - 130

• 25 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Адаш,забравих те  Confused Утре ще ти е късно ли да питам?
Не, не е късно. Нали съм от разстояние и гледам предварителн да знам къде. Embarassed

Рая това е голям, чудесен тубус. Heart Eyes

Що бе Диди занимай и нас с това лепене.

Дикси помниш ли съня с русата, е аз сънувах с две такива. Shocked Сега вече ще трябва да го разберем какво значи.

# 466
Валенце, явно кантарът е благосклонен и затова струи любов на талази към мен днес  Laughing

Номадка, разгадай го, ама ако е кофти предпочитам да не знам  Crazy

Косе, съболезнования за бабата на Христо  Flowers Rose

За срещата какво стана? Деси, ходи ли?
Аз вчера ходих да запазя места за утре вечер,  но не посмях да запазвам и за срещата, защото не знам дали не си запазила, а и последно уточнихме ли датата? 7-ми ли остава?

# 467
Що бе Валенце да не ни се е получило млякото, много хубаво си стана даже. Но второто заквасено се пресече, може би не изчаках да спадне достатъчно температурата преди да сложа квасеното мляко в прясното. Все едно, аз го направих на извара и стана най-яката извара, която съм яла...
Ама кажи ти на литър прясно какво количество вече квасено слагаш.
Успех с диетата!

Див, ще чакам да ми пишеш.

Кати, що ти  е неудобно бе, ти не рекламираш някоя фирма, нали сте НПО, трябва да си популяризираш дейността..
Драго каза, че засега са събрали по-малко пари от миналата година, дано до 1ви март се утроят! Ама и в Максито е много празно, почти никакви хора не влизат, не е като в Мола, дано напече повече и Драго да може да излезе отпред.

Атракция, пусни една анкета да се преброим за срещата, да знам колко места да запазя. Или направо да запазвам 14-15, пък колкото запълним, ако не се съберем ще викаме подкрепление.
Аз май ще изведа Елена след малко, нещо не ме свърта вкъщи.

# 468
  • Плевен
Nomadka значи имаш много голям късмет Simple Smile

# 469
Атракция, пусни една анкета да се преброим за срещата, да знам колко места да запазя. Или направо да запазвам 14-15, пък колкото запълним, ако не се съберем ще викаме подкрепление.
To анкетата няма как да те ориентира колко души ще идват, поне така си мисля.
Почвайте да се броите тук :Аз мисля да дойда за 1ас-два,да не ми мине котка път.

# 470
То и без това ми казаха, че най-много 14 места могат са скалъпят.
Нещо вчера не ми хареса. Беше пълно с народ на обяд и беше много запушено. Когато ходих с децата в неделя си бяхме само ние.
Освен това с резервацията голяма суетня настана. Ама то можело само управителката да запазва...ама нея я нямало...извадиха си тетрадката, видях, че има свободни места и им казвам "Какво толкова, запишете ме, нали има места?"...ама мрън-мрън, тя ако кажела нещо, какво ще стане. Записаха ме, но ми взхеха телефона, ако управителката имало нещо напротив щели да ми се обадят. Абе, взела им е страха нещо тази управителка  Laughing Визитките им свършили, не можаха да ми дадат.
Утре вечер, ако искате, да взема да се разбирам с управителката, че сигурно поне вечер е там.
Че то за толкова много места, ако нея няма когато Деси отиде, сервитьорите едва ли ще се навият.

# 471
И аз ще дойда на срещата.

Деси, надявам се да се съберат средства, децата се радват на всяко нещо, което внася разнообразие в живота им. Peace

# 472
  • Плевен
Добро утро от мен Simple Smile.
Не знам какво сте сънували точно, но аз знам, че когато се сънува руса жена, означава, че някой ще те излъже. И при мен така е ставало (внушението е голяма работа). Така, че умната, (ако не, русата.Нали сме на тема руси  Laughing) !

# 473
  • гр.Плевен

Деси, надявам се да се съберат средства, децата се радват на всяко нещо, което внася разнообразие в живота им. Peace

Кати, а не може ли да се направи подобна инициатива и за 8-ми март. Все пак тогава се купуват повече подаръци, а децата могат и това да направят. Пък и ако има някоя от нас, която може и има време да направи нещо, някакви оригинални малки подаръчета да се включи.
Аз нали съм си по идеите...  newsm78 Grinning

# 474
margoto66, нямаме време да осъществим подобна инициатива. Обикновено подготовката й изисква поне месец. Иначе за 08.03. пак ще направим групи, в които децата ще изработват картички за майките си. Simple Smile

# 475
Нади, а дали този, който е с русата в сънят ми, ще ме излъже... с нея, така да се каже?  Mr. Green
Да знам да го почвам от сега  Laughing

# 476
  • Плевен
То и без това ми казаха, че най-много 14 места могат са скалъпят.
Нещо вчера не ми хареса. Беше пълно с народ на обяд и беше много запушено. Когато ходих с децата в неделя си бяхме само ние.
Освен това с резервацията голяма суетня настана. Ама то можело само управителката да запазва...ама нея я нямало...извадиха си тетрадката, видях, че има свободни места и им казвам "Какво толкова, запишете ме, нали има места?"...ама мрън-мрън, тя ако кажела нещо, какво ще стане. Записаха ме, но ми взхеха телефона, ако управителката имало нещо напротив щели да ми се обадят. Абе, взела им е страха нещо тази управителка  Laughing Визитките им свършили, не можаха да ми дадат.
Утре вечер, ако искате, да взема да се разбирам с управителката, че сигурно поне вечер е там.
Че то за толкова много места, ако нея няма когато Деси отиде, сервитьорите едва ли ще се навият.
КЪДЕ КОГА КАК ?МОЖЕ ЛИ ДА НАУЧА,Незнам дали ще дойда ,че финансово съм изморена ама Simple Smile

# 477
  • Плевен
Нади, а дали този, който е с русата в сънят ми, ще ме излъже... с нея, така да се каже?  Mr. Green
Да знам да го почвам от сега  Laughing
Виж сега,незнам дали този и дали точно с тази руса  ще те излъжат, но ти дръж ситуацията под контрол, пък ще се разбере  Joy.
А Номадка какво да каже като ги е сънувала две русите Mr. Green ?

# 478
Здравейте и от мен. )
Аз се чудя дали да слизаме към града, че това време като го гледам, само дето не е заваляло.
Ще има ли и други по центъра, може да се видим?. )))

За срещата, ако е на 7ми аз ще дойда. Последно в новият ресторант Панорама ли?
Не ви ли се ходи в Златният Лъв, било много хубаво там, ние все се каним, но още не сме ходили. )

# 479
Ох, и за Номадка ми стана мъка, като прочетох твоето тълкование.
Но ще се подкрепяме, какво ни остава  Laughing

Я да вземем да се преброим до утре следобяд, че вечерта направо да резервирам. Какво да се разкарва после някой за това.

1. Дикси
2. Кати
3. Мира
4. ДещоВиди
5. Нади
6. Тина
7. Атракция
8. Люсил

Позволих си да напиша някой без още да са си казали, но те са обичайни заподозрени  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт