ПЛЕВЕН - 130

• 25 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Адаш тоя новия магазин ДъМъ ще работи ли и в неделя? Че утре ще водя щерката на олимпиада по математика и ми се иска да се разходя до него, така и така ми трябва боя за коса и нов балсам! Grinning

Дикси - позволяваме!

Аз пък със сигурност няма да се запиша и за тая среща!

Барзова ЧРД! Повече поводи за радост и гордост ти желая!  bouquet

# 556
Мира, е те това е трудно четимо ....

а, виж тука  е по-добре ...
  голяма зарибявка тия шрифтове ...

# 557
Дадох на Бети АБ, за да не стане гаф накрая. Постоянно се хваща за гърлото и казва, че я боли. Нещо не яде, пие по малко вода.Но няма температура, не кашля, няма хрема, много ми е странна тая болест.

Да ви покажа един от тоалетите които имаме благодарение на Нади-миши. Hug Hug Hug

http://www.facebook.com/?ref=home#/album.php?aid=11148&id=1706192398

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 22:21 от vesy1

# 558
Моята и тя е без апетит и не иска мляко температура няма.Давам и пюре от картоф и оризова каша.Тях ги яде но в по-малко количество и не иска повече.Не е както преди да си пие мляко.Разстройство имаше вчера.Днес сутринта малко.Сега няма разстройство.И е по-добре но не смея още да се радвам.
vesy1 Дано малката ти да се оправи по-бързо и да не я боли гърло.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 18:17 от ice_

# 559
Веси аз съм така вече четвърти ден и макар голям човек, ти казвам че гърлото ме боли яко. Нямам никакъв вкус и апетит, и квото преглътна е кисело и боли. Нямам и хрема, но мисля че първите дни вдигнах малко температура. Сливиците ми са толкова подути, че ги напипвам отвън. Shocked Оправи си линка за фейсбук, че така не се отваря.

# 560
Сигурно е същото и при нея. Две вечери имаше температура и на другия ден зачервено гърло. Както си играе и изведнъж започва да пищи и се хваща за гърлото.

Незнам защо не мога да публикувам албума от фейса. Каквото и да правя ми дава връзка само с профила ми Thinking

# 561
Дикси, мерси Hug

Барзова, 4естит Рожден Ден!   bouquet

# 562
  • Плевен
Веси, много хубав тоалет.

Барзова, честит рожден ден!  smile3525

Коя дата си избрахте от месец март? Нали март месец е на жените и по избраната дата се тълкува нещо.

# 563
  • София
Барзова,честит празник!  bouquet
Тесс,аз детската я броя за спалня,затова казвам две спални-нашата и на децата.Е,нямаме хол,но не ни е проблем,важното е че децата си имат свое място и ние наше.
Прасето отиде под ножа. Mr. GreenВече е във фризера.Е,аз днес бях на плодово-зеленчуков ден,та не пробвах мръвки,обаче утре ще.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 20:38 от Валенцето

# 564
Отзиви за DM - много добре зареден, някои неща съм ги виждала и на по-ниски цени в Кауфланд или Мира-та примерно, но пък това ми е под носа. Някои неща са по-изгодни, обаче. Има козметика на Римел, а тук още не съм мяркала такава да се продава. Кофтито е, че изглежда сякаш е залежала, но може и така да ми се е сторило. Доста богат асортимент имаше - включително и маркова парфюмерия, макар че цените са  ooooh!. Всичко е много добре подредено, но козметиата направо се изприча от тези лампи и ще се скапе бързо. Направи ми впечатление, че нещата май са си произвеждани за немския пазар, а не за източния такъв, което лично за мен е плюс, като взема предвид, че има отзиви, че качеството за двата е различно. Засега си купих само една спирала, но ще се върна, както казва Терминатора.   Mr. Green

Бързова, желая ти много здраве, любов и късмет!

# 565
Бързова честит рожден ден  bouquet

# 566
kati_v, ще го посетим и ние, да видим какво има. )))) А щом ти е под носа магазина, значи си близо и до мен. ) Трябва да вземем да се запознаем. ))

# 567
barzova честит рожден ден, здраве,щастие и успехи!
здравейте и от нас, гледам има болни, скорошно оздравяване. ние сме добре,растем и хубавеем.  Laughing
какъв е този нов магазин ДМ,че аз доста съм изпуснала и къде се намира newsm78

# 568
Мира, ами ние се познаваме - на една от срещите в Шапката бяхме една до друга - мисля, че даже беше и с Калина. Simple Smile Иначе живея над Технопрогрес.
Сиси, ДМ е на Сторгозия, до Пенимаркет.

# 569
kati_v, да вярно, ама като съм заплес....))))

Общи условия

Активация на акаунт