ПЛЕВЕН - 130

• 25 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро,

Незнам  от пълнолунието ли, нещо не мога да спя. ooooh!
Мама Нуши, аз те познавам от училището за родители, сега те видях на снимката  Laughing
Марго и за теб ще гледам  Wink, тамън ще кажеш за "житото и ябълките". Тя майка ми донесе и един плик с билки на Д.кръстев, може и да ги пробвам.

# 601
  • Плевен
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ И ВСЕ ТАКА ХУБАВИ ДА СТЕ !  bouquet

# 602
чбм! весели,здрави и засмени,бели и червени! Hug Heart Eyes

# 603
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави! Hug

Вчера беше пълна лудница по центъра, а в Кайлъка е била два пъти по-голяма. Като не съм свикнала, се поизнервих малко. А Дани голямо тичане по площада! Laughing

Къде продават евтини платове? Ршила съм да претапицирам дивана.

# 604
# 605
Честита Баба Марта, живи и здрави!   bouquet

Честит ми първи ден на диета  Crazy

Не ни върви на нас с градината - заведох Бужи сутринта, те в карантина, имат варицела. Ма като все да ме убеждава сестрата да го пусна, така или иначе бебето може да се зарази и в магазина...  Shocked Върнах го, струва ми се твърде рано да се шари Свил, а Божидар съм го навирала преди в болни и не е лепвал шарка, баш сега ще вземе да цъфне.

Див, да с еоправя Маринка  Hug Свилко още влачи сополи, след като Бужи го зарази  ooooh!

# 606
Честита Баба Марта! Да сте весели засмени! фталл не препоръчва пожеланието - бели и червени щото било симптоми на няква болест!
Ех Марго от де такава голяма ваканция! Надявам се в събота да пътуваме с Аня и естествено в неделя ще се върнем. Виж за обратно ако важи билета идваме! Hug
Валенце  Joy няма как мила, направили сме си график до минути. Tired  Понеже ще е първа проба Кирил да спи без майка му да е на метър от него, ще видим как пасват нещата и ако мине сполучливо, другия път ти обещавам да ти се обадя!
Ванита ващо никнене на зъби е кошмар. Дано пък не е всеки път така. Shocked Какви билки ще пиеш, за отслабване ли?
Нуши сега ще погледна, вчера имаше само една снимка, но в детайли посочваше, че нямаме достъп до снимките ти! Някой път фейсбук така се скапва. Ще те познаем като дойде момента. Аз винаги разчитам на Музето, щото нея май всички я познават и отгоре на това не е далекогледа като се муа. Laughing Grinning
Абе кой каза че ще ходи на Алиса посред нощ? На коя дата и в колко часа щеше да е?
АниДани много сложно занимание си си избрала. Ти ли ще правиш това или ще ходиш на тапицер. По мой личен опит ти препоръчвам да не си купуваш промазана дамаска, щото е ад за работене. Има едни три магазина от една и съща верига, дето единият бил Дикси го знае точно под бившето кино Освобождение, другият е в Рума, а третият бил срещу следствието или по-точно срещу дето се подават за нови лични документи. За име не помня, но продават много видове дамаски.

# 607
Честита Баба Марта и от мен!

AniDani, платове продават и в Едизайн и някой на доста ниски цени, ако са им останали малко.
Дядо ми е тапицер, ако имаш нужда от такива услуги. )

# 608
Я да ви покажа моите момчета

# 609
  • гр.Плевен
Честита Баба Марта! Всички да сте весели и засмени, а децата и да са много здрави!

Атракция, за бебетата казват, че имат имунитет от майката за всички шарки до 1 година, ако и ти си ги изкарала. Ама все пак и аз съм на мнение, че е по-добре да не я носи в къщи при бебето. В коя градина е Бужи?

# 610
Честита Баба Мартада сте бели и червени румени засмени

# 611
аз ще съм навън днес докъм 12:30-13, ако някой успее да излезе раничко - ще се засечем
Мерси ви за комплиментите, важното е, че наистина се чувствам много добре, дано не подпухна, поне няма да дочакам жегите и ще родя в човешко време

превод от елишки език - титибан тата биии - от икебана дървесата ги боли  Laughing
миа миа мамо - мила моя мамо
И така нататък

Честита Баба Марта!
Днес в градината на Яна се черпят и разменят мартеници, другата седмица ще има тържество за 8ми март, Яна е научила на всичките деца стихчетата  ooooh! представям си по колко пъти ги репетират

Днес ще пращам мартеница до Виена, някой знае ли за колко време би трябвало да пристигне? С куриер дали е много скъпо и дали изобщо е по-бързо?

# 612

Честита Баба Марта! Да сте здрави и щастливи!

Атракция, Андриян изкара морбили когато Теди беше на 6 месеца. Въпреки, че е кърмена само един месец не се зарази от баща си.
Момчетата ти  са страхотни, а Свилко много е пораснал  Hug

Ние се завърнахме от  Асеновград. Много съм доволна. Взехме рокля, обувки и чанта. Изборът там е огромен. А на връщане минахме и през пловдивския Джъмбо, та и Ники намаза.

# 613
Добро утро !
Честита Баба Марта !Живи ,здрави ,засмени!

Тони, разбра ли, че ни махат купоните за храна- не заслужаваме такива екстри. Mr. Green

Туй,щот сме дебели ,те хората са си преценили Mr. Green.

# 614
Деси ние като пращахме картичка до Холандия бе стигнала за 4-5 дни. С куриер просто е прекалено скъпо за малка пратка.
Адаш много сте порастнали.

Общи условия

Активация на акаунт