ПЛЕВЕН - 130

• 25 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник на именниците!

И ние дръпнахме една разходка ,ама не е толкова топло ,колкото очаквах.

Я вижте как сме се прочули ,не се сещам коя е улицата:
http://bgsever.blog.bg/novini/2010/02/19/uluk-prevyrnat-v-toalet … enite-na-k.496722

# 106
Tess, аз влизах вчера там, но не обърнах внимание на чантите...) Че като си наумя, че ми трябва нещо точно определено, и е чудо. )
Иначе си харесах чанта в магазина до Мсвят...ама за три цифрена сума. ((( иначе е точно това, което искам. )

Валенце, жалко че не ви е харесало представлението. ) А за песента направо ми скри шапката...) как може да ги пеят тези простотии и в театрите вече. )

Дикси, хубава е снимката, баща ми ходи още като го откриваха и каза, че е хубаво. Ама ние все се каним да го посетим, а така и не сме ходили още. )

Може да си направим една 8ми мартенска среща там. ) Оказа се, че моят мъж пак е на работа тогава..) той е решил на всички празници тази година да го няма явно. )

# 107
  • София
Е,Мира,нали знаеш ,че в тяхната професия не става точно както те си решат,а както се падне.
Ангел и като военен беше така,и сега е така.
Дикси,Мими много иска да гледаме Снежанка.Не сме я гледали досега.Аз иначе си я водя в Културния център тук,в Люлин,всяка събота и неделя има гостуващи театри.Миналата седмица гледахме Пепеляшка с кукли,пак така страховито както казваш беше направено,особенно хиленето на мащехата,но иначе беше много хубав театър.

# 108
Тони,Руй е в 9-ти квартал. Sick

# 109
  • гр.Плевен
 Честито на имениците!

Муза, има такива анцузи отзад зад бившата Астория. Има 1магазинче, където продават анцузи на Дитекс, аз от 2г купувам такива за в къщи на Калина.
Също има и в магазина под бившето кино Освобождение.
Ако имаш предвид детския магазин до Освобождение - няма го вече. Днес се засилих да видя дали има нещо пролетно за малката, ама на това място сега има дрешки за мами. Останал е само спортния с колелетата.

# 110
Ааа, не. Руй е пресечка на Шипка, успоредна на Беласица.
Знам, защото преди доста време се събирахме там в един приятел и винаги си викахме таксито на Беласица, че ни беше срам да кажем "Едно такси на Руй 5"  Mr. Green

# 111

Срамота! Забравила си улиците в квартала!  Mr. Green
Честито на всички именници! Живи и здрави да сте!   bouquet

# 112
  • Плевен
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС !  bouquet
Мен такъв мързел ме е налегнал,че не е истина. На всичкото отгоре комшийката нощес в 5,30 звънна на нашия домофон, а уж го изключвам постоянно,но нещо съм го забравила. Като я видях на екрана и ми призля. Поне да се извини , но то не й достига нещо природно, а друго й е било в повече и така.
Ходихме с Миши и една приятелка във Ванилата на обяд, после видяхме Пламси и Дивияна. И двете дребосъчки какви са пораснали само. А във Ванилата, със всяко ходене все по-зле става положението. Пицата я чакахме 40мин, защото пицара не можел да смогне, а Михаела примряла от глад в това време не спира да мрънка.След малко сервитьорката слага една табелка резерве и казва,че се извинявала,ама масата бил рзервирана за 14 и ако ще стоим повече ще ни преместят в 14 Shocked . Точна така я гледах и не вярвах,че може да има такава простотия.
А в МОЛа са отворили нов магазин и има доста прилични дрехи. Приятно ме изненадаха.

# 113
  • Плевен
Нади, какви дрехи - детски или за големи?
Ул. "Руй" наистина е пресечка на ул. "Шипка" и ул. "Катя Попова". Там има гаражче за рамки.

# 114
нади миши, за Next ли говориш? Аз го видях, но дрехи на английската фирма ли са там, или просто така са го кръстили магазина?. )

# 115
  • Плевен
Мира, не са Некст, явно така се казва магазина. Иначе не обърнах внимание на марката. Но се надявах да са английските Некс,че да можем да си мерим тук Mr. Green .
Валка, дамски дрехи са.

# 116
Мира, не са Некст, явно така се казва магазина. Иначе не обърнах внимание на марката. Но се надявах да са английските Некс,че да можем да си мерим тук Mr. Green .
Валка, дамски дрехи са.

Е, жалко, и аз се надявах да са англиските Некст. ))) нищо, утре ще му хвърля едно око. )))

# 117
Честит имен ден на празнуващите!  bouquet
По магазини не помня от кога не съм ходила. Sad Вече имам чувство, че не знам какво да си купя, толкова съм отвикнала да пазарувам. Rolling Eyes С количката ми е много неудобно да обикалям, защото е голяма и тежка като танк. Ще оставя за пролетта, когато помъкна олекотената.

Добре, че ми казахте за Панорама, че аз изобщо не бях разбрала за съществуването му... Напълно съм аут ъф ордер.

Аааау, Тони, какъв ужас! Sick

# 118
4естито на празнуващите днес(в4ера)!  bouquet

Дикси, след като видях снимките ти, веднага проверих цените на билетите до Б-я Joy

номадка, мерси за задоволяване на любопитството ми.

Нади, кофти да се 4ака особено с дете. Подобна слу4ка имахме в пицарията в бившото централно фото(не знам дали още съществува). Имам си правило-при такива изпълнения не повтарям заведението.

# 119
  • Плевен
Нади, кофти да се 4ака особено с дете. Подобна слу4ка имахме в пицарията в бившото централно фото(не знам дали още съществува). Имам си правило-при такива изпълнения не повтарям заведението.
И аз съм на този принцип, обаче не останаха заведения вече ooooh! Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт