ПЛЕВЕН - 130

• 25 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Събирате ли пари за 8- ми март в градините и по колко? Thinking

Мира и аз съм от 15 години с ПКЯ и противозачатъчни  ,но не мисля ,че това е проблем за отслабването ,по скоро организъм ,отслабвах с плодове,дюкан и с безвъглехидратната ,но сега и годинките  май оказват влияние.

# 376
  • Плевен
А ние пък даже няма да имаме тържество за 8-ми март. Госпожите казаха, че мищо не искат. Имаше предложение по 5 лв. на дете, но се надявам да решат само цветя да им купим. Не,че не ми се дават пари, а нещо не ми харесва последните дни там.

# 377
Тони, е то организъм, организъм....ама може ли с диетите, от които хората отслабват, аз да напълнявам? Е това не е нормално според мен. )
И както казах единствено на крайни диети имам ефект - плодуване, пълно гладуване (на чай, вода и сокове) и евентуално плодове и някой зеленчук. Без нищо сготвено по какъвто и да било начин, хляб, сладко и т.н.
А хората ядат пържоли като не видели и отслабват....)))))

# 378
И аз вече два месеца ще направя откакто съм на диета. Смъкнах 4 кг и толкова.  Не пия противозачатъчни, но явно ЕГН-то си казва думата. Трябва да включа и някакъв спорт, но съм много непостоянна. Навивам се, карам кростренажора в къщи 2 седмици и ми омръзва. Явно трябва да е нещо организирано, да ходя някъде с поне още едно човече, че като ме домързи да ме е срам да откажа.

В градината тази година са решили да правят празника само с бабите. Майки не са поканени. Ние събираме по 5лв. за госпожите и лелите.

Днес с Теди си направихме голяма разходка само по женски. Тя мери рокли в няколко магазина, ама всичко и е много голямо, а и само една рокля ни хареса, като модел, плат и изпънение. Май ще ходим до Асеновград петък и събота. Само не знам мъника как ще го оставим, че не иска да спи в баба си, а ако го вземем с нас нищо няма да можем да свършим.

# 379
Мериан, хайде с нас на народни танци. На теб ти е също много близо.
Няма да мога да насмогвам вече с форума в това хубаво време  Crazy

# 380
Merian, то и на мен ми трябва спорт, ама мързела е велико нещо. (((
Колко е висока и какви килограми Теди, и сестра ми е доста слаба и едната рокля си я купува от магазин Европа, както ти казах вчера. Там ходихте ли? А и могат да ви ушият по поръчка и модел какъвто искате.
Като четох миналогодишните теми за абитуриентки, всички бяха много разочаровани от асеновград. Но все пак прочети и ти. Едната е в Красива мама, а другата в деца в училищна възраст.

# 381
Дикси, къде ходите на народни танци? Аз преди година ходих в градската градина, но не мога да се включа с часовете нещо.
Движението му е майката, не само диетката. Направо не мога да се гледам вече и аз.
Ние за осми март ще имаме тържество, но не сме говорили още за почерпки и т.н.
Нади, защо няма да имате тържество  Sad

# 382
Дикси, благодаря за поканата.  Ама аз съм мнооого зле с народните танци. Ще си помисля и ако се престраша ще пиша.

Мира 158 см е и 43-44 кг. Ходихме и в магазин Европа. Мери две рокли там, като подарени й бяха.

# 383
Merian, и сестра ми 155см и 42кг, но тогава от там си взе рокля. ) Другият вариант е ако нещо много и хареса просто да го занесете после на шивач малко да го стеснят. А понякога и в самият магазин предлагат такава услуга. )

А ние ще си направим ли сбирка за 8ми март?. )

# 384
Дещо, аз само веднъж съм имала контакт с Любомирова (сигурно е същата, едва ли има две), ама ми стига. В смисъл сигурно има ценни качества жената, но пред мен така се случи, че се показа в най-лошата си светлина.  Предполагам, че ти я познаваш от добрата й страна.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 17:58 от Tess

# 385
  • София
Мериан,ние навремето за сватбата всичко си купихме от Асеновград -моята рокля,костюма на Ангел,роклята на кумата и костюма на кума.Освен че ни излезе в пъти по евтино,има голямо разнообразие.Да не говорим,че моята рокля я ушиха за 4 часа.В 11 часа си избрах модела и ми взеха мерки,в 15часа беше готова.Също и тази на кумата.
Иначе онзи ден се разхождахме по Пиротска да търси костюми за Ангел и да ти кажа имаше страшно намалени.Обаче мъжки костюми,за рокли не гледах.Примерно намаления от 200 на 100лв.Което си е супер изгодна цена.
Диетката върви.Не съм умряла от глад.Аз съм с ПКЯ от момиче още.Ако не пия лекарства просто нямам цикъл с месеци,примерно 7-8 месеца.Ад.Пих 4 месеца Дуфастон,всичко беше ок.Спрях го и ето пак същата картинка. Tired

# 386
Валенцето, и аз съм така....карам само на противозачатъчни, иначе няма никой...
Но честно казано вече започна да ми писва. Постоянно чета и сега намерих още нещо, което евентуално може да е проблем при мен и ще търся къде правят такова изследване.
Иначе съм изследвала каквото се сетиш - ами всичко ми е в норма и лекарите не могат да се начудят от къде идват проблемите при мен.

# 387
  • гр.Плевен
Я да се изкажат тези с по 2деца....как е като са 2? Как се справяте, нагаждате режими на двете и т.н.? Особено ако и двете деца са си в къщи...)

Мира, трудно, особено ако двете деца си нагодят различни режими. Голямата ми дъщеря от 2-годишна не спи през деня, малката в момента спи по 1 - 2 пъти на ден. Голямата заспива след 23 ч., малката - около 21 ч. 6 години им е разликата. С яденето по-лесно го нагодихме, ама със спането при нас е много трудно. Но пък си е голям купон с две деца. А като вземат да порастват и се занимават заедно, та не те дърпотят постоянно да им обръщаш внимание. И не е толкова страшно, пък ако имаш и кой да ти помага поне от време на време - съвсем лесно става.

# 388
Нашето тържество за 8 март е утре.
Решили са да снимат децата с камера и да подарят запис на всяка майка  Simple Smile
Пари не са ни искали.
Днес ги снимаха за картичките за 8 март.

Аз мисля да правя диетата Скарсдейл,защото е за 2 седмици.Повече не издържам  Crazy
Преди години съм я правила и свалих 4 кг за 14 дни.
При мен действат само драстичните диети,в началото на февруари направих житната диета и свалих 4 кг за 6 дни.

# 389
Момичета, от утре до 01.03. Драго ще бъде с мартениците в Макси център /или пред него, ако е хубаво времето/. Вчера и децата от центъра се включиха в инициативата, като изработиха мартенички, които днес вече са изложени.
Ето инфо от "Посредник", а довечера по Плевен спринт ще има репортаж. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт