ПЛЕВЕН - 130

• 25 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Как го каза-да се вейнеш.Все едно съм пеперудка. LaughingНе пеперудка,ми пеперудище.
Как добре си живеех без кантар.Откакто си взех се чувствам гадно и нЕкомфортно.
Дикси,и ти ли през цялото време живееш само с мисълта за въглехидратния ден? Laughing
Свалих на Мими Емил от Льонеберя.Не вярвах,че ще и допадне,не е Уинкс все пак Tired,обаче тя се е залепила за телевизора и гледа с голям кеф.Попита ме ако и тя напълни моите ботуши с вода ще се разсърдя ли. Crazy

# 361
Все едно съм пеперудка. Laughing
Ще станеш Peace
А Емил от къде да го сваля?Не за Хриси-за мен hahaha

# 362
  • София
Само от Аксел свалям аз.
За мен си бях теглила Арабела. Grinning

# 363
Добър ден и от нас, тъкмо се прибираме от разходка. )) Голямо тичане по центъра, голямо чудо....и харчене на пари. ((( то не беше балон (за 5лв, обирджии), пуканки и още един куп неща искаше, но тях успях да ги пропусна...))))
Никого не видях, не знам защо така....явно сте били по други места. ))

# 364
Дупе, ти Рая ли се казваш? Трябва вашите да ти отвъртят някой друг шамар. Такова име са ти дали, а ти разни анатомични термини с географски допълнения... Срам!

На мои приятели дъщерята е Рая. Името е кратко, звучно, хубаво и рядко. Мда.

# 365
Бойко, това че не съм се задълбочила като съм ви ги пуснала не означава че не ги чета после и че с всички е така.  Peace
За религиите съм абсолютно съгласна, учила съм за основните религии в подробности, в крайна сметка повечето се свеждат до едно и също...

Навън е супер да, ние бяхме в Градската.

Дикси, знаеш ли да има някъде ксерокс в посока от Стоматологията към Екзакта? искам да снимам резултатите от двете ФМ за Любомирова... в самата клиника дали имат?  newsm78
Сещам се за един на Цветан Спасов, но не ми е много по път...

Валенце, успех с диетата! На мен ми изглежда от лесните за спазване, дано не ти е зор.
Яна много се изкефи и на филмчето и на книгата за Емил, прочетохме я. И на Незнайко много се кефи, също и на Далматинците. Обаче приказките на Андерсен не ще да  и ги чета в оригинал, иска си филмчетата и книгите на Егмонт и други съкратени и с картинки.

Време е да направя няколко мартеници-гривни.. Адиос!

# 366
  • Плевен
Деси, има наблизо малка книжарница - намира се малко под аптеката на ъгъла в посока Млечна кухня. Точно до левчето.

# 367
Запис от мен  Simple Smile Докато се включа в темата и вие сте я преполовили  Embarassed

# 368

И аз така .Диета силно казано ,махам хляба и сладкото само  ,включвам 2 литра течности,но пък за мен е много ,имайки впредвид ,че ям по половин хляб на ден  Blush,по един шоколад и какво ли още не.....
Премерих се със сантиметъра ,идеше ми да се обеся на него,за кантара няма да говоря  Crazy,само се оправдавам  с това кърмене.

Деси ксерокс има като минеш Екзакта ,завиеш надолу покрай аптеката на ъгъла и има Книжарница - много мъничка.Но незнам до колко часа работи.

# 369
  • Плевен
Дупе, ти Рая ли се казваш? Трябва вашите да ти отвъртят някой друг шамар. Такова име са ти дали, а ти разни анатомични термини с географски допълнения... Срам!

На мои приятели дъщерята е Рая. Името е кратко, звучно, хубаво и рядко. Мда.
Даа, аз много си харесвам името .Обаче тук това е прякор...прякора ми е от 8ми клас Simple Smile и си го обичам и него...това е съжалявам ако не ти допада ,наричай ме Рая хехе

# 370
Не ми говорете за диети, че аз съм бясна. ) 2седмици на диета....резултат -2кг, при което от 3дни хапвам нормално....и веднага 1кг си го върнах.
Е вече ми омръзна и пак ще тръгвам по изследвания....и явно ще си сменям лекарствата. ((

Я да се изкажат тези с по 2деца....как е като са 2? Как се справяте, нагаждате режими на двете и т.н.? Особено ако и двете деца са си в къщи...)

# 371
Мира,ти за второ ли се замисляш, да не сте го направили вече,че да честитим

# 372
Мира,ти за второ ли се замисляш, да не сте го направили вече,че да честитим

Ааааа, не....)))) не сме го направили...ама питам информативно, за след 2-3години като се реша. )))) рано ми е още....)

# 373
  • Плевен
Mira, и аз не мога да мръдна повече от тези 4 килограма. Аз пия един Ясмин и започвам да се чудя дали не ми пречи нещо,а би трябвало да помага. Мисля този месец да не го пия и да видя накъде ще отиват нещата. Обаче този път не съм много стриктна с диетата, но пък в крайна сметка яденето ми е намаляло драстично от преди,а много бавно отслабвам.

# 374
Mira, и аз не мога да мръдна повече от тези 4 килограма. Аз пия един Ясмин и започвам да се чудя дали не ми пречи нещо,а би трябвало да помага. Мисля този месец да не го пия и да видя накъде ще отиват нещата. Обаче този път не съм много стриктна с диетата, но пък в крайна сметка яденето ми е намаляло драстично от преди,а много бавно отслабвам.

Ама ти си си слабичка....а аз съм заприличала на прасе тази зима. )))
Аз пия Диане 35, да не говорим, че от 10г съм само на противозачатъчни. Пречи определено....но аз съм с ПКЯ и при мен отслабването по принцип е много бавно. Трябва да карам на вода и плодове, за да отслабвам, но все така не може. (

Общи условия

Активация на акаунт