Казах ли някъде, че ще ставам веганка?
Когато ми попадне информация ми харесва да я споделям с хората, които чувствам близки, може на някой да му е полезна.
Лично аз както казах смятам да огранича някои неща, но не да се втелясвам. Също така бях пуснала един сайт с идеята, че човек може да си разнообрази храненето откъм салати - на тези хора им се налага да импровизират и да търсят по-голямо разнообразие и понякога има супер яки и вкусни неща по техните сайтове, които ние не бихме се сетили. Нищо не пропагандирам, вие така си го схващате.
Не знам защо трябва изобщо да се обяснявам какви са ми подбудите да пускам информация
Мира, момичешки са носийките, тази, която е в нас е подходяща като големина за Калина, идеята беше да е като за Елито /и Хриси/, но е по-голяма. Слънце се показва, ако искате да се видим, поканата за гости също остава. Ако излезем - навън ще съм до 12-13, иначе Елена ляга да спи към 14-15 - тогава също приемам гости... Мислех, че ще е по-хубаво да се видят и децата де, че и аз да ги видя. Иначе в 18 съм на консултация в Екзакта, може и там някъде да се засечем в района за малко преди или след консултацията... ако не успеете ще се постарая да ги снимам по-късно, апаратът на Марто е в работата му..
Косе, мисля че се избира без код, ама не съм сигурна, може да пробваш.
Пуснете си скайповете
Ако някой друг също се интересува - в скайп съм deshtovidi, но мисля че излизам и като des

тук в Свищов много вали ,даже успя едно такси да ме окъпе....ама няма начин.Благодаря ви за палците взех го и остана още един последен утре.Ако и утре стискате толкова много хора ще знам,че ще го взема.Да минава ,че искам в Плевен вече

От религия до религия няма кой знае какви разлики, ама на това топло време е кощунство да се стои във форума