ПЛЕВЕН - 130

• 25 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Честит празник!
Честит рожден ден на Силви и Деси Танова   bouquet

Валенце,много хубави неща са направили Мими и Бубка  Wink
Сусамовият тахан непрекъснато ли го даваш на децата?Или правиш почивки?
Давам от няколко дни на Симона в киселото мляко с мед.Пробвах и намазан на филийка и й хареса.

Валка,много сложно.Моето предложение не е по правилата,но това е първото за което се сетих:
Ру-ру-ру,хапвам си кашу  Joy

# 721
Драго също каза, че парите не са колкото миналата година, но първо тази година безработицата доста нарасна, а и промяната на мястото е оказала значение. В болницата основно персонала се е включил, а в Макси центъра не е имало голяма посещаемост. За съжаление тази година в мола не можеше да се разположи щанда. Но ние продължаваме акцията. Вапцаров АД, които са ни подкрепяли и преди, се съгласиха да сложим урна за дарения, които ще бъдат предназначени за допълване на средствата от акцията с мартеничките и ще ни даде възможност да осъществим набелязаните цели. Но дори и само едно от трите неща да направим, за децата това значи много.

lady_v, водна гимнастика за бременни имаше в закрития басейн срещу полицията, но не знам дали още се провежда.

# 722
  • Плевен
Ру, ру, ру, заминаваме за Перу.
Ру, ру, ру, това е Джавахарлал Неру.
 Mr. Green
Дикси, точно така трябва да е. Laughing  Много ми хареса. Това е една от задачите на Виктор. Той ходи на логопед и му дават домашно. Ру е част от него. Има и с Ра, Ре, Ро, Ри. Идеята е да се упражнява буквата "Р" в речта.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 21:05 от valка

# 723
Валка, той ако може да каже Джавахарлал, значи изобщо не е за логопед  Laughing

Тази вечер няма Листопад  Mr. Green И новини на турски нямаше  Laughing

# 724
  • Плевен
Дикси, много малко му трябва да си оправи  говора. Много хора смятат, че няма нужда от подобна помощ. "Р" може да казва, но трябва да се мине по програма.

А тези най-много ми харесват с буквата "Ш"
Ашка, ашка, счупена чашка.
Ошка, ошка, шарена кокошка.
Ешка, ешка, шахматна пешка.
Ушка, ушка, сушена чушка.
Ишка, ишка, страшна мишка.
Юшка, юшка, люлка се люшка.

Сега го накарах да каже Джавахарлал, на третия път го каза. Ама и аз се омотах при първия прочит. За логопед съм. Mr. Green

# 725
Здравейте и Честит празник!

Честит Рожден Ден на Силви и Деси!

Валка, ти ме разби с това домашно  Laughing. На Марти досега не са му давали домашно. А пък със Ш изобщо не сме казвали тези думи...съвсем други бяха  Rolling Eyes

# 726
  • Плевен
Валка, твойта задачи ме уцели точно  Joy .
Ру-ру-ру, ще ходим на море във Вурвуру !

# 727
  • Плевен
Нади, накара ме да питам в Гугъл какво е Вурвуру. Blush

# 728
  • Плевен
Нади, накара ме да питам в Гугъл какво е Вурвуру. Blush
Laughing И аз не знаех до преди известно време, но ми се иска да отидем на море там. Да видим дали ще ме огрее, сега проучвам вилите и апартаментите. Иначе е малко село в Халкидики, Ситония със страхотен плаж, морето е плитко към 50 метра навътре,водата прозрачна,чиста, идеално за деца.

# 729
Да,и аз съм чела хубави неща за Вурвуру.Много искам да отида  в Ситония,изчетох толкова неща миналата година,но така и не се престраших да тръгнем с малко дете.Но се надявам някога да посетим този ръкав на Халкидики.

Валка,сетих се за "гуру",но не мога да измисля рима.

# 730
  • София
Ерота,сусамов тахан не давам постоянно,правя почивки.Сусам млян обаче всеки ден слагам в хляба.
О,Нади,където и да отидеш на гръцкото море няма да съжаляваш.Имам предвид водата-кристално чиста.Много солена.Аз съм ходила на три места,навсякъде беше чудесно.И чисто.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 22:31 от Валенцето

# 731
Аз пък реших, че ще ходите на Варвара и си заменила гласните с 'у'  Embarassed
Това Вурвуру сега го чувам.

# 732
Валка, айде и от мен нещо: "Ру, ру, мия се с Дуру". Слагаш ударението на първото У.
Имаше навремето такава марка турски сапуни, само че ударението е на второто У, ама тук за идеята ще го преиначим. Peace
Хих, Дикси, и аз така си помислих. Laughing

# 733
  • Плевен
ЦЪК, плажът Кариди, за който давам толкова зор. Да мога да си лежа на спокойствие и Михаела да се плацика във водата. Тук ходим на море,а тя не припарва, защото й е студена водата. По-миналата година когато бяхме в Сандански отидохме за 1 ден до Гърция на плаж и тя не излезе от водата Grinning.

# 734
ру-ру-ру, мама чете Абел Тору.
ру-ру-ру, ще се къпем в Уру-Уру.
ру-ру-ру, за Ахади и Уру.

Общи условия

Активация на акаунт