Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 7)

• 32 458
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Говорих накратко с адвокат за ваксините, каза отказът, който попълвам в декларацията, да е винаги медицински.

Че то какъв друг може да бъде?  newsm78
А могат ли да не ни приемат децата в детските градини?
А да ни глобяват?
  Thinking

# 556
каза, че ще имаме проблем с яслите и детските, но не вярва да ме глобят.

# 557
Говорих накратко с адвокат за ваксините, каза отказът, който попълвам в декларацията, да е винаги медицински.

В смисъл-основанията да са медицински? Да се каже, че е имало усложнения след ваксина, а да не се разчита на правата на човека и разни конвенции? А ако не е слагана нито една ваксина и не може да се твърди, че е имало усложнения, какво?

# 558

В смисъл-основанията да са медицински? Да се каже, че е имало усложнения след ваксина, а да не се разчита на правата на човека и разни конвенции? А ако не е слагана нито една ваксина и не може да се твърди, че е имало усложнения, какво?

То не е задължително да са слагани, за да знаеш, че детето ти е алергично към.... това, това и това.  Wink
Обаче другото ми звучи неизпълнимо.  Confused
Ако е неваксиниране по медицински причини, нали се сещате, че детето трябва да е освободено от тях чрез Комисия.
А тая Комисия......
  Tired

# 559

То не е задължително да са слагани, за да знаеш, че детето ти е алергично към.... това, това и това.  Wink
Обаче другото ми звучи неизпълнимо.  Confused
Ако е неваксиниране по медицински причини, нали се сещате, че детето трябва да е освободено от тях чрез Комисия.
А тая Комисия......
  Tired

Джуличка, не разбрах кое ти звучи неизпълнимо? Ами тогава, ако медицински причини=освобождаване чрез комисия, какви са тия медицински причини, които да се споменават?

# 560
Джуличка, не разбрах кое ти звучи неизпълнимо? Ами тогава, ако медицински причини=освобождаване чрез комисия, какви са тия медицински причини, които да се споменават?

Звучат ми неизпълнимо именно "медицинските причини".
Дори и да напишеш - детето няма ваксини по медицински причини, нали после трябва да им занесеш решението на Комисията за това?
А ти какво ще им занесеш?
  Confused

# 561

Точно така каза. Т.е. ясно е, че законът противоречи на конвенцията и конституцията, но .. по закон права нямаш.

# 562
Мисля, че трябва да се пита и друг адвокат Simple Smile

Ако не можем да разчитаме на Конвенцията - тогава за какво е измислена...
И ако трябва да лъжа, че детето ми е реагирало на ваксина - как ще го докажа...

По принцип - ясно, че който тръгне да обяснява, че не иска да ваксинира детето си, надали ще тръгне с аргумента "ами мене Конвенцията ме пази, затова имам право да откажа" - ясно е, че не одобряваме ваксините по сума ти причини, естествено на първо място е, че ни е страх от странична реакция. В този смисъл, отказът си е медицински Thinking

# 563
Цитат
И ако трябва да лъжа, че детето ми е реагирало на ваксина - как ще го докажа...
Не е нужно ти да го доказваш.Ако кажеш,че детето ти е алергично кьм сьставките на ваксината (трябва да се информираш с някой токсиколог коя сьставка точно може да помогне в случая като алерген) са дльжни да приемат ,че е така.Ако не го приемат,трябва да докажат,че детето ти няма да има алергична реакция.А това няма как да стане.Никой не може да те задьлжи да го водиш на изследвания.Ако едно дете наистина е алергично кьм дадена сьставка и реагира с анафилаксис при теста....не знам кави дела ще се водят после...Затова и няма да посмеят да рискуват.
Но и не забравяйте,че и тук четат. Peace

# 564
Крис, благодаря ти.
Като казвам "доказване" - имам предвид, аз как съм разбрала че детето е алергично? И после не трябва ли личният лекар да е отразил този факт някъде?

# 565
Кристиян, позволи ми да не се съглася с теб.
Нали не вярваш, че някой ще се хване на голи твърдения, че детето ти е алергично към каквото и да било, без за това да приложиш документи, подкрепящи думите ти?
И без адвокат, просто съм убедена, че това е невъзможно.
  Naughty

# 566
Напротив,такьв е редьт.Дльжни са да повярват на пациента.
Когато отиваш на лекар с болки в корема,той го "доказва",а не ти.

# 567
Напротив,такьв е редьт.Дльжни са да повярват на пациента.
Когато отиваш на лекар с болки в корема,той го "доказва",а не ти.

Да, и заради това ще поискат да изследват детето.
А също така, не можеш да кажеш, че е алергично към абсолютно всички съставки, във всички ваксини.
И ако все пак го кажеш, ще те пратят на Комисия, която "да прецени" какви ваксини да му се слагат, и какви не.
Аз пък ти казвам, че такъв е редът.
За мое и ваше съжаление.
 Sad

# 568
Да,обаче не могат да те задьлжат да изследваш детето.Няма такьв закон. Wink
Има сьставки,които са вьв всяка ваксина.
Консултирайте се с токсиколог. Peace

# 569
Да, само отказът от евентуална алергия може да спаси фронта...иначе не виждам как ще кажем, че пеленачето ни е алергично, след като току-що се е родило и му предстои да го направят на сито още в първите 36 часа Tired

Общи условия

Активация на акаунт