Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен!

• 39 466
  • 331
  •   1
Отговори
# 45
Привет на всички Simple Smile

Беба,
благодаря за темичката  Hug

Отдавна не бях влизала във форума, но благодарение на Амани разбрах, че вече си имаме нова темичка.

Като гледам, съм пропуснала поста, но пък се готви друг, който ще е на Разпети Петък. Тогава може да се включа и аз. Поне зная от сега.

# 46
Страсната седмица нищо животинско но друго е по-важно да има усмивка и любов. Не-бъдете намръщени и там е силата в поста.
Peace

От месеци не се храня с месо, но не мога да изпълня пълния пост, защото веднъж се пробвах и след 30-ия ден припаднах. Предполагам, че ми е паднало много кръвното. Та си взех решение да не се храня с месо, така не вредя на животните, но храни от животински произход си хапвам, като кашкавал, сирене, мед...

# 47
Днес е важен за мен ден. Пожелайте ми късмет и самоувереност, да преодолея душевни препятствия
Прегръщам ви  Hug

# 48
# 49
От сърце ти желаем Hug

Наде, ти се появи!Аз имам проблем с връзката и не мога да ви следя  Wink

# 50
А чета ви аз чета Simple Smile... Все пак сродни души сме...  Hug
И тук и там чета, там повече пиша, тук повече чета. Радвам, се че мнозина ви видях и визуално  Hug
За съжаление макар и вярваща в силата на общата мисъл и на поста не бих могла съпричастна да ви бъда, аз друга мисъл нося във глава и на сърце. Но знам, че сила има във вашата мисъл затова от мен едно голямо  Hug
Аз съм от тези, които искат освен да отварят врати и да четат книгата на бъдещето, защото в нея всичко е написано Други като Вальо имат сила в други неща и мъдрост раздават на жадните и нуждаещите се от нея... Има и такива сред вас, които на малките си деца познания ще дават и пътеки ще отварят с първите им стъпки и с допир до света... Всеки с неговата мисия, но е хубаво, че се знаем и споделяме тези неща. Аману, Радита, Горска Китка, Нотар... даже и ти НКВД ако вече си ни открил чрез твоите сателити Simple Smile

# 51
Добре дошла-Момичето от джунглта. Бъди и ти една от нас смирените деца. В истина и любов да бъде твоето сърце. Подлагай на тест и испитания и себе си и нас по пътя който си избрала. Това е нова тема какъв е пътя към Отца.

# 52
Привет Simple Smile
Минавам просто да ви поздравя и прегърна  Hug
Благодаря за съпричастнастта, наистина имах нужда Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 19:43 от amany

# 53
Всичко мина добре, дадох на хората това, от което имаха нужда. Радвам се, че преборих страха от провал и както каза една от жените  "ако не влезнеш в басейна, няма как да знаеш дали можеш да плуваш"
Благодаря, че ме подкрепяхте   bouquet помагайки на мен, вие помогнахте на още 20 жени  Hug

# 54
Честит Празник- Весели и Щастливи и Любов ви пожелавам с цялото си сърце.

# 55
Вальо, благодаря за хубавите пожелания.

Амани, радвам се, че нещата са се развили благоприятно.  Hug

# 56
намерих ви Simple Smileаз ви чета,но без да пиша
Честит празник на всички!

# 57
И аз искам да честитя празника на всички дами!Да сте много обичани и щастливи!

# 58
Много виртуални цветя и целувки и от мен Simple Smile

2.03.2010
Числата се нареждат, но не всички са видими за простото око. Има числа невидими има някои, за които още не знаем...след девет има още едно
2032010
И така и занапред ще бъде, едно във тайна тайнствено число
И то ще има ден, когато ще се разбутат тайни и то ще се покаже в книга древна по стара от самия Питагор
Мъжът поел детето във ръце, той може и баща да бъде ако във детето вложи знания и опит на човека.
Мъдрост няма като наука, тя идва със човешкия живот на всеки индивид

# 59
Честит празник на всички!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт