Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен!

• 39 466
  • 331
  •   1
Отговори
# 60
Наде, гадая!
Интересен пост!

Мили, усмивка имам днес и Бог ми прати щастие!Стискайте ми палци!

# 61
Беба стискам палци  Praynig
Сега даваха реклама за филм на Нешънъл Географик за Атлантида

Атлантида не е потънала, било е цяла земя, огромна територия, която след катаклизми се е разцепила на малки острови, които сега са в гръцка и турска територия
Избягали от там е имало и по нашите земи...
Години, години назад и кой ще го докаже?

# 62
Добра вечер. Отговор тука ще дам. Така мисля че е необходимо. В пътя сега сами трябва да решите кое как е добро и истинско. Време сами да решите. Това е условие че сами сте готови за пътя в който ви води. Решенията са ваши кое е добро и зло. Така ще изпитате вашата воля. Радвам се че имате много успехи това е във вашите сърца. Смирените духом са мили на Отца.

# 63
Какво става??? Тази нощ отново голямо земетресение в Турция, засега са намерени около 50 тела на загинали. Току що съобщиха за трусове и в Гърция, за щастие няма загинали...
Трусът в Чили изместил с 3 метра на запад град Консепсион

# 64
Наденце, ти ме хвърли в размисъл  Rolling Eyes

Беба, имам позитивно усещане. Като му дойде времето очакваме да ни зарадваш с хубава новина. Искрено се моля всичко да е наред  Praynig

Амани,
за съжаление моята щерка усеща земетресенията в България и в близост до България. По принцип е много кротка, ама миналата нощ и снощи беше много неспокойна. И ми прави впечатление, че това нейно държание се случва както за трусове в България, така и около България.

Дано всички тези трусове и аномалии минат възможно най- леко и да няма повече жертви.  Praynig

# 65
Gorska Kitka да ти е живо и здраво детенце, все повече сензитиви ще има...
За земетресенията очаквам аз Азия сериозно да пострада, и не една държава - две...
до месец-два ще си покаже и коя държава - ще си избере.
За мене кръст има... Х... като белег

# 66
Нищо от това, което се случва не е случайно.Това е начало на нещо голямо, така го чувствам.Трябва да имаме промяна в главите и сърцата.Трябва да се изкорени злобата.
Доскоро се чувствах зле, смятах че нищо не зависи от мен, че не мога да променя света и страдах от факта, че съм дошла на земята.Сега знам, че всеки от нас може да нарави дори една единствена крачка към голямата промяна, трябва първо да променим себе си.Да смирим душите си, да обикнем всичко живо и неживо, което е около нас.Чак тогава ще дойде пречистването.Много злина има по света, искам да знам, кой я създава, кой я провокира?
Скоро видях ужасни гледки, още са пред очите ми, зверства, извършени от хора.Извършени с удоволствие, с ясна мисъл, че се причинява болка.Не мога да го приема, не мога да се примиря.Това трябва да спре.....

# 67
Какво става??? Тази нощ отново голямо земетресение в Турция, засега са намерени около 50 тела на загинали. Току що съобщиха за трусове и в Гърция, за щастие няма загинали...
Трусът в Чили изместил с 3 метра на запад град Консепсион
  Незнам какво става,но започна да зачестява,стряскащо  и притеснително е,не минава ден без да съобщят за природни бедствия  Sad  Confused

# 68
Него мислете и по леко ще мине. Това са днешните дни. Искаите светлината и там ще бъде нашата закрила. Това е чашата която се излива на Земята. Тя показна е за тези които няма да бъдат приети. А толкова пъти ги молих.

# 69
До колкото си спомням земетресенията имат две годишна цикличност, освен няколко други по-големи - две години са активни, две години си траят. Просто сме в такъв период. И Земята диша...
А за Голямата промяна - и аз се надявам да не се лъжа в усещанията си!

# 70
Страна в която ските са на показ и там проблем ще има. Светлината там е в неколцина. Съдба е там. И тук трябваше да има но смили се тя.

# 71
И тук е имало преди няколко дни. Било отражение на това от Косово.
Какво според вас означава думата "атака"? Не я свързвайте с политическата партия, просто като дума. Дали означава просто щурм или нещо повече?

# 72
Аману по-скоро е инвазия. Навлизане в чужда територия. Но кои са те как мислиш.

# 73
Може би самите ние...

# 74
Валъо оказа се прав за ГМО  Hug  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=498700

Общи условия

Активация на акаунт