Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз така навремето опатках Мелодията......ма що рев изревах без нищо да разбирам ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenне е истина....но сега се въздържам,е не много Joy Joy Joy Joy Joy Joy
мисля по въпроса с анкетата newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
елмиркааа мерси за целувката!!!

# 331
  • при най-добрия мъж...
Мисли,мисли...
101 начина да унищожим Ейшаната Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 332
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Мисли,мисли...
101 начина да унищожим Ейшаната Mr. Green Mr. Green Mr. Green

fight fight fight fight fight fight fight fight fight  341uu  341uu  341uu  341uu newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66  341uu  341uu  341uu  341uu newsm29 newsm29 newsm29 newsm29 newsm29

# 333
Марица,да е жива и здрава дъщеря ти.Да ви носи много радост.
Щастливо детство Hug

# 334
  • СТАНДАРТНО.
 Изгледах я. Направо ме разкъртиха тия хора, голям рев му ударих на няколко места. Сцената с Ейшан и Мелиха на гробищата направо....нямам думи. Напълно разбрах и двете. Когато пък се видяха Мелиха и Езел и тя му каза синко...как му се искаше да се гушне в нея и да отговори "Мамо". Тия сценаристи са за съд  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green бива ли така да ми разстройват системата на нервата  ooooh! ooooh! ooooh!.
 Все се каня да питам стана ли ясно от какво е болна Бахар. Не вярвам да е туберкулоза. За рак....не знам, виждала съм човек с рак на белите дробове само веднъж в живота си, Бахар определено не изглежда на раковоболна и то с малко оставащо време. Дали не е муковисцидоза  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78. Четох, че в чужбина я овладяват доста сполучливо. Не обръщайте внимание на несвързаните ми приказки  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy Hug Hug Hug.

Марица да е здрава принцесата ти, да е радостна и да има най-щастливото детство!  Hug Hug Hug

# 335
А това е почерпка по случай рождения ден на майка ми днес Heart Eyes

# 336
Emely честит рожден ден на майка ти  newsm59

# 337
  • СТАНДАРТНО.
 emely, да е здраво майчето ти и още дълги години да се радвате една на друга. Една силна прегръдка от мен за нея  Hug Hug Hug Hug Hug Hug.

# 338
  Hug Да са живи и здрави рожединниците..на Емили майката и на Синеоч с закъснение дъщеричката..  Hug
Някой гледа ли Езел он лайн..Атв е много бавна,а не помня кой но преди време една от Вас даде линк за гледане с малко закъснение,но не забиваше   bouquet може ли пак този линк Hug Hug

# 339
  • Пловдив
Ако е за унищожение на Ейшан и аз съм вътре  hahaha hahaha
Гледате ли серийката онлайн, аз се въздържам заради засичането на АТВ, само ми разваля сериала.

# 340
Благдаря зя пожеланията HugРовя се в сайта на Езел.Обикновенно има анкета за най-харесваната
сцена от последния епизод.Познайте коя сцена е включена във
възможните отговори Mr. GreenШамарите на Дженгиз Mr. Green
Вики,за съжеление не мога да ти изпратя линка,че нещо си разчовърках менюто на нета.Пробвай с www.atv.com
Още не е почнал.Засега повтарят от миналия епизод.

# 341
Емели,мерси все пак,но просто с това няма да стане  Laughing,но ще търся из гуглето  Laughing

# 342
по-късно частите се качват тук:
www.bolumizle.com
www.diziizle.com

# 343
Сцеената с шамарите наистина беше  newsm10

# 344
Eмка, това е за майчето:

ЧРД!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт