Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 222
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • при най-добрия мъж...
Какъв ми е мамин убавец с лилавото пуловерче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 316
Къде????  newsm78 newsm78 newsm78

# 317

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 19:18 от elmira

# 318
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Кви ги дробим с днешна дата Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз си чакам филма от девет и се занимавам с разни обогатителни операции Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Индирче ще гледкаме ли Галип Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 319
За серията - нощес я гледах,но сега я повторих.Много ми хареса,че Езел остави в джоба на майка си пръстена, нали правилно съм разбрала,че той го остави.Много се развълнувах,когато тя го намери, по очите на артистката личеше,колко силно чувство изживя и после на улицата беше някак ведра и спокойна.Направи ми силно впечатление че човека,който работи с Али ,май всъщност е човек на Езел,сега пак ще погледна да видя.Омразата на Али - страхотно налудничав поглед и пак озлобен най вече заради  Бахар.Ейшан не ми понася много, нищо ,че страда, не ми се иска Бахар да изпати заради това,че сестричката й е подло същество.Филма става все по засукан, все по хубав, боже....просто нямам думи -   много ми харесва

# 320
  • при най-добрия мъж...
Къде????  newsm78 newsm78 newsm78
На снимките от предната страница. Mr. Green

Индирче ще гледкаме ли Галип Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Оф и тоз Галип не мога да спра да го мисля Crazy
И той много хубав,а как нарежда на турски,малииииииииии
Един мек,кадифен глас
Какво да ти кажа,трудно се съсредоточавам после  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

# 321
  • Пловдив
Днес не е ли само епизод на незабравимата, или не съм си гледала програмата пак. Май в 9 почва емигранти на Карбовски иначе и аз гледам Любов назаем, много готино сериалче.  Hug

# 322
  • при най-добрия мъж...
За серията - нощес я гледах,но сега я повторих.Много ми хареса,че Езел остави в джоба на майка си пръстена, нали правилно съм разбрала,че той го остави.Много се развълнувах,когато тя го намери, по очите на артистката личеше,колко силно чувство изживя и после на улицата беше някак ведра и спокойна.Направи ми силно впечатление че човека,който работи с Али ,май всъщност е човек на Езел,сега пак ще погледна да видя.Омразата на Али - страхотно налудничав поглед и пак озлобен най вече заради  Бахар.Ейшан не ми понася много, нищо ,че страда, не ми се иска Бахар да изпати заради това,че сестричката й е подло същество.Филма става все по засукан, все по хубав, боже....просто нямам думи -   много ми харесва

А,ако знаеш и по-нататък какво става... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе правилно си разбрала.Езел пусна пръстена в джоба на майка си и Тефо всъщност е човек на Езел внедрен при Али.Но човека,който е предоставил Тефо на Езел е дядото,Рамиз.Тоя дъртия дърпа всички конци.
Както казва Али в един от следващите епизоди:Този не е играч,той е човека,който организира играта.

# 323
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

лелееее,верно че днес е Марто........мани а Галип Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
тия хора  нямат милост Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 324
  • при най-добрия мъж...
Днес не е ли само епизод на незабравимата, или не съм си гледала програмата пак. Май в 9 почва емигранти на Карбовски иначе и аз гледам Любов назаем, много готино сериалче.  Hug

Ей,вярно,бе Shocked
Ще си го гледкам в оригинал значи.И без това съм на 13 епизод вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 325
  • Пловдив
 Hug Hug Оспамавам лекинко ама изгледах доста напред от Любов назаем и интересни моменти ни чакат, е естествено не разбрах почити нищо, но изглеждаше впечатляващо

# 326
  • при най-добрия мъж...
И аз така,но поне вдявам около 60% от казаното.
Но не издържах и опуках направо последния епизод. Embarassed

# 327
Лакуна целувка за теб

# 328
Аз също го загледах и ми харесва сериала. Hug

Много се зарадвах, че Тефо е човек на Езел.

# 329
  • Пловдив
И аз така,но поне вдявам около 60% от казаното.
Но не издържах и опуках направо последния епизод. Embarassed
Срам не срам и аз по нощите го гледах. То и с Езел така правя - докато излезе английския превод, едно оче хвърлям на непреведения епизод. Пусто любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт