Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • при най-добрия мъж...
предлагам да си спретнете 1 харемче с Ийит ОЗШЕНЕР  Joy

Закъснял си с предложението.
Ние цяло женско село сме му спретнали-Джемилкьой. Mr. Green

# 586
Яяяяяяяяяяяяяяяя, развали ни се женската приказка тука...

# 587
Добре обсъждате мъжете мен снощи един  #Cussing out  Cry

# 588
  • СТАНДАРТНО.
  Гледам за романтични мъже си говорите  Mr. Green. На мойто мъШ като му намекна за романтика и чувам само "Ти не знаеш колко съм романтичен...." при което следва "Е дано доживея, да разбера"  Laughing Laughing Laughing. Миналата година мъжът на моя колежка направи толкова романтичен жест. Имаха годишнина от сватбата, той работи в друг град. Идва букет за колежката ми с картичка с надпис "Тези години не ми стигат", без подпис. Лелее, аз се зарадвах повече от нея. В смисъл, че тя не повярва да са от мъжа й, реши, че някой се шегува. А той човека уговорил някаква тяхна приятелка да поръча букета и да го прати с куриер до службата на жена му. Падна ми капата. Ако моя направи нещо подобно, просто ще е с медал за най-романтичен мъж.  Joy Joy Joy Joy.

# 589
Много ще са за един мъж.Ще залинее,отслабне...сакън,недей.Пък и той в реалният живот си падал леко темерут.

Indira,романтиката изобщо не е само във филмите.Незнам що така някои мъже бъркат романтиката с немъжественоста.
Моят пък на по_млади години бе по_въздържан откъм романтика,сега оба4е я греба с шепи.Явно нещо като като поулегнахме и двамата са ни обзели други 4увства.Може да има зна4ение и 4е си живеем доста години сами,вси4ки 4увства,емоции имат по4ва да се вихрят на воля,без прикриване.

# 590
Яяяяяяяяяяяяяяяя, развали ни се женската приказка тука...

Аз ли развалих приказката  Cry

# 591
Добре обсъждате мъжете мен снощи един  #Cussing out  Cry
Да си гледа работата,ама ха!

Късмет4е,това с цветята е много голяма тръпка. Hug

Аз на моят мъж наскоро ходих да му поръ4ам в едно село ръ4но навити пури.Като му ги подарих,много се зарадва,благодари ми за жеста,каза 4е много оценява това.Ве4ерта беше супер.Така 4е,малките неща са от голямо зна4ение и ние жените също трябваме да показваме 4е ценим 4овека до себе си.

# 592
 Hug Hug Hug Hug Hug Май ще си погледам Дженгиз че какъвто и да е аз  Heart Eyes  Mr. Green

# 593
  • при най-добрия мъж...
Много ще са за един мъж.Ще залинее,отслабне...сакън,недей.Пък и той в реалният живот си падал леко темерут.

Indira,романтиката изобщо не е само във филмите.Незнам що така някои мъже бъркат романтиката с немъжественоста.
Моят пък на по_млади години бе по_въздържан откъм романтика,сега оба4е я греба с шепи.Явно нещо като като поулегнахме и двамата са ни обзели други 4увства.Може да има зна4ение и 4е си живеем доста години сами,вси4ки 4увства,емоции имат по4ва да се вихрят на воля,без прикриване.

Ох,даваш ми надежда,че с времето нещата ще се променят към по-добро Grinning
Моя мъж никога не е бил романтичен,даже и като гаджета.Аз си знаех какво вземам,но понякога ми се приисква малко ухажване,флирт.
Иначе други оплаквания от любимия нямам.Всичко друго си е супер! Mr. Green

# 594
Аз пък хич няма да отразя жеста с цветята. За мен това са глупости на търкалета. Значи ежедневието си го бутаме как да е, пък само на празника за цветя се сещаме. А думите, които всеки ден използваме? А малките жестове на деня като - да ти поднесе вечерята, ако си уморена, да те гушне, ако си изнервена от деня, да ти говори мило, ако ти е тъпо, да те хване за ръка, абе - прости работи, ама не ги правяяяяяяяяяяяяяяят. Не било мъжко, значи.

Пешооооооооооооо.  Stop Чети ни, бе, кой те спира. Коментирай, ако искаш, с нас, ама не коментирай самите нас, моля ти се.

# 595
Да са живи и здрави мъжете ви  Hug

# 596
  • КиТ
Здравейте    bouquet  bouquet  bouquet

Моята класация е горе-доле следната:
1.Ийит
2.Сарухан
3.Галиб
4.Демир
5.Кеба
6.мъжа ми Mr. Green

Ей най сетне да разберем под кой номер е мъжът ти Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Въпросно романтиката,както се казва "Такова същество не съществува",за огромно съжаление Cry Cry Cry Нали виждам днешните мъже,те се правят на вижте ме кой съм аз,аз съм велик и мога да имма всяка жена- объркал си влака мойто момче Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Няма нито един свестен,аз почнох да се отчайвам,честно ви казвам ooooh!
Май само с филмите ще си остана Confused

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 13:00 от plami89

# 597
Аз пък хич няма да отразя жеста с цветята. За мен това са глупости на търкалета. Значи ежедневието си го бутаме как да е, пък само на празника за цветя се сещаме. А думите, които всеки ден използваме? А малките жестове на деня като - да ти поднесе вечерята, ако си уморена, да те гушне, ако си изнервена от деня, да ти говори мило, ако ти е тъпо, да те хване за ръка, абе - прости работи, ама не ги правяяяяяяяяяяяяяяят. Не било мъжко, значи.

Пешооооооооооооо.  Stop Чети ни, бе, кой те спира. Коментирай, ако искаш, с нас, ама не коментирай самите нас, моля ти се.

къде съм ви коментирал  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 598
  • КиТ
Такваз е прикаската Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Междудруго като видя крава и почвам да се смея истерично Joy Joy Joy Joy

# 599

къде съм ви коментирал  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Това за харема беше перфектният коментар - с малко думи много казано. За което те поздравявам, де  Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт