Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 121
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • КиТ
Това го знам,през стомаха bowuu bowuu bowuu bowuu

Той има и сушилня сигорно
Mr. Green Mr. Green Mr. Green newsm78 newsm78 newsm78

# 646
нямам сушилня не е толкова сложно да проснеш 1 дрехи пък и не е срамно да го направиш какво ще кажете за малко почивка  че само ви забавлявам а ми се гледа 6 серия на филма

# 647
  • КиТ
А не  Naughty няма да се отървеш от кръстосония разпит Mr. Green Mr. Green Mr. Green

после ще гледаш 6 та серия Laughing Laughing Laughing

# 648
ми питаите няма да я гледам преди неделя надявам се да е и по рано newsm78
аз ли съм единствения мъж тук newsm78

# 649
  • КиТ

Да smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 650

Може да има някой под прикритие Wink

# 651

Надявай се, ти. Ако беше предал мъжкото съсловие и ни беше казал какво искам мъжете, щях да се напъна, ама тииииииииии....

# 652
  • КиТ

Надявай се, ти. Ако беше предал мъжкото съсловие и ни беше казал какво искам мъжете, щях да се напъна, ама тииииииииии....

А така Бланка,за наказание пусни епизода в Понеделник newsm48 newsm48 newsm48 newsm48

# 653
как сте мацки свалям на василис карас  новия албум

# 654
Понеже одеве гледах серията с генетиката и си мисля че Дженгиз вече знаеше че не му е провървяло с ГЕНЕТИКАТА затова  и се надяваше да се случи най - накрая  Mr. Green

# 655
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

е доста се посмях да ви кажа
да се изкажа и аз по отношение на романтиката....... ooooh! ooooh! ooooh!бившият ми вече мъж,като му заговорех за романтика(или по-скоро за  нейната липса)....казваше следното:
Не вярвай ти на романтици!Те си знаят една песен-Жотем те ,жотем докато те на..ем,после те не щем! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ма то господ събира.....и аз в това отношение съм с две операции по рождение.....още в началото на всяка връзка категорично забранявам цветята и любовната поезия(дори и в музикална форма),а умалителните имена от животински род са най-сигурния начин един мъж да си изпроси шутовете от мен.За мен,единственото важно нещо в една връзка е никой на никого да не ограничава свободата...тоест да си вярват.....защото след първите две години божествен секс,идва ............адското тъпчене на едно място,и вечните компромиси.Сега гледайки хубавите турски актьори и слушайки любовните им обяснения всичко ни се вижда безумно красиво,нооооооооооооо ако същите тия убавци ни бяха в домовете,а ?!?

Един път имах среща с едно момче,което не бях предупредила за цветята Mr. Green.....Като го видях с букетчето червени рози просто директтно го подминах.......никога повече не ми проговори Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе докато гледам филми много ги отчитам тия жестове....ама щото не са на моя г.з Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пешо аз имам едно предположение по отношение на твоя въпрос,но не е за изказване по форуми Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Но от личен опит знам,че дадеш ли това на мъжа,цял живот е твой.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
някой ако се интересува -на лични
а Пешо си го знае Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 656
Ами, Лакуно,
изготви едно типово съобщение и го разпрати до всички адреси в Джемилкьой.
И веднага, че ме чака мъж на легло, нямам време!

А, и виж на лични - малко неприятна новина...

# 657
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
кой е тоя мъж....нали не е личния Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenако е благоверния не отговарям Joy Joy Joy Joy Joy

.......и за да те разочаровам максимално ще ти кажа,че е свързано със секса,но както казва майката на един мой приятел Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Какъв е тоя секс на изхода? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМоже ли такова нещо? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 658
в тая вашата темичка ми е най шокар да влизам, няма злоба, жлъц, обичаме сеееееее а в тия другите теми за сериалитеееее си е таковало, таковата, баси ooooh! Crossing Arms

ЛОВЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ВИИИИИИИИИИИИ, СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 659
...и за да те разочаровам максимално ще ти кажа,че е свързано със секса

А, аз и за 1 миг дори не съм си помислила, че е свързано с нещо друго.  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

Синеоч, ми стой си повече при нас  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт