® E-bay - тема 47

• 32 774
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Аз вчера получих моите ъгове - бях ги поръчала до английски адрес. не са лоши, наистина са много леки, но са ми малко големи. аз поръчах 7 номер, а по принцип съм между 39 и 40. ако някой е взел 6ти номер, а са му малки, може де си ги разменим Simple Smile
Аз съм същата, май и моите ще са ми големи. Едното ми стъпало е почти за 40, другото 39  Joy

# 226
Искам да ви питам, като хора с по-дълъг стаж в ибей, каква е етиката на сайта, колко време след плащането се очаква да получиш фийдбек, имам 2-ма, които се ослушват от средата на миналата седмица и им пратих по едно съобщение съвсем небрежно да ги помоля, ако са забравили да го направят? Предполагам, че като си получат парите трябва да се "обозначат" и съответно, купувачът като получи стоката да дава оценка тогава?

# 227
Охх, аз се ядосвам тук с един продавач.
Писала съм за праймъри адрес този на Е. и той направо там ми пуснал 2неща. Сега ще трябва с тях да се разправям.
Ама отивам да го сменям поне с този на сестрата на мъжа ми (така и не се научих как и се вика по БГ. )  Joy

Хубави са ви ъговете, добре изглеждат. )

Прекрасната, аз сега се разправям не с 2ма, ами с 15човека, на които съм платила и фийдбеци нямам. Дразня се определено, на някой 2пъти им пиша да ми поставят. В крайна сметка аз съм си изпълнила задълженията към тях.

Момичета, и сега видях един проблем.
Направих плащане за едни обувки, сега изведнъж поглеждам и след няколко дни ми дава ето това
 Payment failed on 16-Feb-10 via PayPal
Нещо има проблем с плащането ли? Ще пиша на продавача, но той каза, че ми изпраща въпросната стока...

# 228
По принцип голяма част слагат оценка, след като и ти им сложиш. Изчакват. Други слагат веднага след плащането, защото в крайна сметка ти своята част си изпълнил.
Има и такива, които изобщо не оставят.
Няма начин по който да бъдат задължени.

# 229
Благодаря на всички за отговорите. Звъннях в банката, имало някакъв генерален проблем с Борика и затова не е минало плащането.

# 230
По принцип голяма част слагат оценка, след като и ти им сложиш. Изчакват. Други слагат веднага след плащането, защото в крайна сметка ти своята част си изпълнил.
Има и такива, които изобщо не оставят.
Няма начин по който да бъдат задължени.

Точно така ! Никой не е задължен да слага фийдбек!

Само не разбирам, защо си го слагате толкова много Thinking  Само, ако сте продавачи има значение! Ако си купуваш, няма абсолютно никакво значение, какъв ти е фийдбек профилът !

# 231
Ясно, благодаря ви, момичета! Е, ако не оставят да са живи и здрави, просто са ми малко още и ми се ще да понатрупам някакво количество точки.
Kölsches Mädel, мислех, че има значение. Моята регистрация е отпреди няколко години, но не съм я ползвала и сега открих, че някакъв ми е сложил негативен коментар, че "никога не плащам", което е малко фрустриращо, някой може да се откаже, знам ли.

# 232

Ама отивам да го сменям поне с този на сестрата на мъжа ми (така и не се научих как и се вика по БГ. )
Зълва Wink

# 233
На мен повече от половината продавачи не са ми поставили оценка. Не се кахъря ...все ми е едно.
Днес за първи път заложих снайпер. Гуфи.... дали ще действа не знам...утре ще споделя.
Да попитам-ако съм поръчала 2 неща през транспортна фирма, когато дойдат 2 доставки ли  плащам или 1?Става въпрос за 2 тениски от различни продавачи.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 19:02 от Наоми

# 234
  • БГ
здравейте, поръчвам за 3ти път от сайта моля за малко помощ.може д ами се посмеете ама оплетох нещо..............платих 2 пъти с дебитна карта нямаше проблем, прехвърли ме сайта към пейпал. сега явно бързах и незнам какво стана точно,написах си номерата на картата ,кода и т.н. изглежда съм маркирала нещо друго обаче........... ooooh! не ме прехвърля към пей-пал а ми дава че ще платя скоро със пощенски запис или друго.....дава това като отида на Order details:
Postal order/Banker's draft
Make postal order payable to:
J.............О............
......адреса на продавача.
гледам че артикула не ми седи за плащане.какво да направя дайте идея.как се плаща така ? ooooh! newsm78мерси

# 235
tevolere, аз нещо не разбрах - какво точно плащаш и от къде?
Ако плащаш стока от ибей изобщо няма къде да пишеш номер на карта и т.н., директно те праща към пей пал и там само си потвърждаваш плащането.
Ако пазаруваш от друг сайт вече може да иска и директно плащане с карта.
Или ако си пазарувала от ибей а продавача няма пей пал, може да ти иска плащане по друг начин.

# 236
  • БГ
в ибей , но нямам регистрация в пейпал  ,плащам от дебитна карта ,понеже ми дава и това като възможност.
2 плащания така са минали ,днес гледах движението по картата си. вие само с пейпал ли плащате?
като посоча продукта ми дава payment sent.ама как ще стане тов аплащане по поща , странна работа .

# 237
По повод фийдбеците - аз имам 11 купени неща, само за 3 са ми сложили фийдбек, първото го получих януари, двама ми сложиха веднага след плащането, а другите не. А вижте какво харесах на дребния: това лего и в обявата пише, че искал да му се прати мейл преди да се наддава?!?! Има ли право? Пук легото е изгодно...

# 238
Още веднъж ви моля за помощ. Това ми пише продавача, с който по имейл се разбрахме да ми изпрати нещо до Б-я:

Q: I can send you an invoice through paypal for the full amount if you can let me have your paypal/ email address. Once payment has been received I will post the item out to you. Kind regards Di

Т.е. трябва да му изпратя имейла си, с който съм регистрирана в пейпал, така ли? И той там ще ми пусме цялата сума, а после  аз как ще му платя - пак през страницата на ибей ли?

# 239
Хм, не трябва ли да му дадеш Request Total? Аз така направих, когато имахме такава уговорка и той ми върна нова фактура, с която можех да платя до БГ
Аз извън сайта на ебей не бих платила...

Общи условия

Активация на акаунт