® E-bay - тема 47

• 32 819
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Мерси Авче  Heart Eyes!

# 151
Тинка вече е минало месец, така че не е нужно да чакаш до другата седмица, още сега можеш да му пишеш че пратката не е дошла, и ще пуснеш диспут. Изчакай да видим отговора му, някои направо връщат парите. Ако не отговори, или не предложи нещо подобно, отваряш диспут.

# 152
Авче, благодаря ти, мило.Както винаги ти си моето спасение HugМислех да изчакам още няколко дни понеже все се надявам, че ще дойде

# 153
Авче, благодаря ти, мило.Както винаги ти си моето спасение HugМислех да изчакам още няколко дни понеже все се надявам, че ще дойде

Няма защо. Hug
Ти си прецени кога да пуснеш, но го предупреди преди това, и гледай да не изтървеш 45-дневният срок от датата на плащане. Hug

# 154
Аз да се оплача от моите продавачи, от 18платени неща, само 4ма са ми поставили фийдбек. Сега им писах на всичките, да вземат да ми сложат.

# 155
Получила ли си нещата?

# 156
  • Плевен
Някой изчакват първо ти да им поставиш, въпреки, че не е правилно. Повечето са съвестни и още като платиш ти поставят оценката. Добре си им писала, да ги поподсетиш мъничко  Wink

# 157
Аз се връщам пак с моята поръчка. Бях писала по горе, че продавачът ми писа, че ще ми изпрати нещото до Б-я и да поискам инвойс при чекаута. Тръгнах да го купувам и още на първата страница при чекаута ми излиза с червни букви, че съответното нещо не се доставя до Б-я. Как "request an invoice" от продавача?

# 158
Аз се връщам пак с моята поръчка. Бях писала по горе, че продавачът ми писа, че ще ми изпрати нещото до Б-я и да поискам инвойс при чекаута. Тръгнах да го купувам и още на първата страница при чекаута ми излиза с червни букви, че съответното нещо не се доставя до Б-я. Как "request an invoice" от продавача?

Пробвай с Request Total

# 159
Извинявам се, но къде е този "Request total"

# 160
Някой пробва ли се да продава в еbay? Как вървят продажбите ви? Пуснах няколко неща и въпреки , че са маркови и за подобни търговете вървят доста добре , за моите въобще няма интерес. Струва ми се , че като видят Item location Bulgaria хората се отказват да наддават.

# 161
Аз да се оплача от моите продавачи, от 18платени неща, само 4ма са ми поставили фийдбек. Сега им писах на всичките, да вземат да ми сложат.

И при мен е така , почти винаги чакат първо аз да поставя оценка  , въпреки че ние /купувачите/нашата част от сделката сме си я свършили / плащането/

Някой пробва ли се да продава в еbay? Как вървят продажбите ви? Пуснах няколко неща и въпреки , че са маркови и за подобни търговете вървят доста добре , за моите въобще няма интерес. Струва ми се , че като видят Item location Bulgaria хората се отказват да наддават.

Скоро продадох обувки на Кампер , но бяха с локейшън / много е гадно на кирилица /  Лондон    bouquet

# 162
A как сменяш локейшъна ? Той не зависи ли от адреса, който си дала?

Слонбалон за дребната  ooooh! http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804671 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 163
НАли ми се прецака предишният акаунт, където имах над 100положителни фийдбека и сега съм с новия. ) Та всеки си ми е от значение. )
Но аз докато им сложа ще има да почакат, по принцип би трябвало да слагат в момента на плащането, а не да чакат аз да им поставя и тогава да се сетят.
Нищо де, ако не получа до няколко дни, пак ще пиша. )))

# 164
A как сменяш локейшъна ? Той не зависи ли от адреса, който си дала?

Слонбалон за дребната  ooooh! http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804671 … ame=STRK:MEWNX:IT
Готино слонче  ..със здраве .... Моят адрес в акаунда принципно си е Лондонски -на фирмата посредник .

Общи условия

Активация на акаунт