® E-bay - тема 47

• 32 811
  • 756
  •   1
Отговори
# 165

Готино слонче  ..със здраве .... Моя адрес принципно си е Лондонски -на фирмата посредник .
Слонбалона го купух преди малко и после видях , че е ползван...
А за адреса - тогава не им ли се вижда високичък шипинга ? Мен един ме питаше дали не мога да намаля от 5 лири шипинг за един суичър, който не знам и дали няма да ми излезе повече  доставката до Англия.

# 166
Хайде похвал и от мен за без пари - всичко е от днес, заложила съм още неща, стискайте палци да се класирам   Praynig
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3003977 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505816 … ame=STRK:MEWNX:IT това е за приятелката ни  Blush
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1303676 … ame=STRK:MEWNX:IT това яке го имаме абсолютно същото и е страхотно и случайно попаднах на него и то размер за догодина  Crazy В този ред на мисли да кажа, че съм супер доволна от Cherokee
П.С. сега видях, че на снимката в подписа ми е с него  Peace

# 167
  • Казанлък
Здравейте момичета!Благодарение на написаното от вас днес спечелих първият си аукцион.Но не ми стана ясно откъде да платя-през страницата на еbay или тази на paypal  и каква е разликата?Предварително Ви благодаря за отговора!

# 168
Здравейте момичета!Благодарение на написаното от вас днес спечелих първият си аукцион.Но не ми стана ясно откъде да платя-през страницата на еbay или тази на paypal  и каква е разликата?Предварително Ви благодаря за отговора!

От Ибей се плаща. Натискаш срещу спечеления артикул бутона Pay now и то те води нататък.

# 169
Случвало ли ви се е следното:
Спечелените обувки, за които по-горе се похвалих са обявени с шипинг до УК - 3лири,
обаче сега тръгвам да плащам - (регистр. и шипинг адреса ми са - на фирмата посредник) - и шипинга ми излиза 6лири Rolling Eyes
Къде е проблема според вас?
Писах да питам, нямам отговор засега.

# 170
Случвало ли ви се е следното:
Спечелените обувки, за които по-горе се похвалих са обявени с шипинг до УК - 3лири,
обаче сега тръгвам да плащам - (регистр. и шипинг адреса ми са - на фирмата посредник) - и шипинга ми излиза 6лири Rolling Eyes
Къде е проблема според вас?
Писах да питам, нямам отговор засега.
Провери дали не ти се е променил праймъри адреса  с този до Бг

# 171
  • София /Абсурдистан
Да се запиша Peace

# 172
  • Шумен
Някой пробва ли се да продава в еbay? Как вървят продажбите ви? Пуснах няколко неща и въпреки , че са маркови и за подобни търговете вървят доста добре , за моите въобще няма интерес. Струва ми се , че като видят Item location Bulgaria хората се отказват да наддават.

Не вървят  Crossing Arms. И аз останах с такова впечатление, че като видят Item location Bulgaria и се отказват да наддават. Crazy.

# 173
Цитат

Да, проверих - този на посредника е, т.е. английски адрес.

# 174
Цитат

Да, проверих - този на посредника е, т.е. английски адрес.

Чакай отговор от продавача .На мен ми се случи същото и след като писах ,продавача ми отговори че е станала грешка и ми изпрати нов инвойс

# 175
  • Плевен
Аз също се пробвах да продавам -веднъж една бебешка рокличка, купена пак от ибей, просто за да видя как е- ами нито спечелих, защото шипинга ми излезе повече, отколкото очаквах, а и докато стигне се бави ооколо месец, жената сигурно и диспут щеше да пусне, че 3 пъти ми писа. Аз и отговорих, че имам номер и бележка от пощата, но ми беше много неудобно. Тия нашите пощи нещо несигурни и бавни ми се струват. Да не говорим, че нямат такива пликове с балончета примерно, че доста по-стобилни ми изглеждат  Crossing Arms

А пък аз съм голяма патка! Онзи ден пак реших да пусна за продажба нещо и вчера точно видях, че излиза Айтъм локейшън Лондон, защото адреса ми е посредническа, и взех та го смених с българския, ей така, от родолюбие. Пък то май грешка съм направила, сега пак ще го върна  Crazy

# 176
  • Варна
Ами аз продадох в началото на годината едни ботуши Тинбърланд, за колкото ги бях купила, 55лири. 12лири доставка ми плати жената, 24 лв платих за да ги изпратя. Не знам какво стана, не ми сложи фийдбег, писах и 2 пъти да я питам дали ги е получила ама мълчи. Минаха 45дни за диспут така че не я мисля вече. И една пола на мис сиксти, купих я от м&мдирект, 2 месеца и се чудих дали да я нося, пуснах я на ената която я взех 14,99лири, продаде се за 25л.  +8лири за доставка. Ботушите ги бях обувала 1 път, полата си беше с етикети. Продавала съм преди това и други неща, едни испански обувки muxart/високи ми бяха а много ми харесваха, мислех да им режа тока ама се отказах/ купени за без пари от англ.ибей ги продадох за много на испанка. Laughing пращала съм в Германия и Франия, шипинг около 8лири са достатъчни, пристигат за 10тина дена. Опитах и балеринките левис от ларедута да продам там ама не ги купиха....взе ги една жена от тук.
Ако дрехите/обувките не са за текущия сезон, цената трябва да е малка... аз затова лятото купувам ботуши и палта а зимата сандали и бански.

п.п. тъпия снайпер не стреля...баси гадината. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 20:32 от Flash*

# 177
# 178
# 179
и от мен скромно похвал,за малкия  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705315 … ame=STRK:MEWNX:IT другите ме търгове изтичат днес и утре  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт