® E-bay - тема 47

• 32 789
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Момичета да сте засичали симпатични дъждобрани, нещо цветно и фешън  Mr. Green Мъжлето ми купи един, ама тъмно зелено, хич не искам да го обличам  Crossing Arms

# 181
Здравейте момичета  Grinning

За първи път пиша и искам да ви попитам има ли момиче/та от Пловдив,които правят услугата да поръчат от ибей вместо мен например/мисля,че в ларедут имаше такива за различните градове/.Не видях на първа страница и искам да попитам.Тъй като нямам разплащателна карта няма как да си поръчам,а ми се искаше  Sad Ще съм благодарна,ако ми кажете има ли човек,който се занимава с такива поръчки  newsm78

# 182
Отдавна не се бях завъртала в е-вау, но сега реших да си потърся  роклички за лятото. Ето това http://i3.ebayimg.com/02/i/001/96/14/7fbb_3.JPG - DOROTHY PERKINS. Пише New Without Tags, но досега всичко, което съм получила за уж ново, но без етикети, всъщност не е било ново  Cry, та ще видим.
За момчета наистина няма нищо свястно. Сега съм заредила снайпера за един лот за моя син, дано ме огрее. Ако спечеля, ще се похваля.
А, и тези 2 часовника така за проба ги взех, пише че са с камъни сваровски, но не очаквам нещо особено. По принцип не нося часовници от години, но сега много ми се прииска.
http://jjphotostorage.com/star/watch/325a.jpg
http://jjphotostorage.com/star/watch/298a.jpg

# 183
Оххх, аз още се ядосвам с моите продавачи, хич не ми слагат фийдбеци...(((
Днес ще ходя до пощата, че 2-3неща трябваше вече да са пристигнали, а нито известие, нищо не са ми донесли от пощата. (
Масово отказват да изпращат до БГ, трети продавач вече ми пише да му дам адрес в Англия. Е давам му, ама ми е много по-лесно и удобно направо тук да идват.

elfi4ka, това не е ларедут и рядко някой се наема да купува за някой друг.

m@ria, много е хубава роклята, и часовниците също. )))
Аз пък не съм имала проблем с дрехите без етикет, наистина са били нови. ) В повечето случаи даже е стояло това пластмасовото за което е закачен самият етикет и аз си го режа. )

# 184
  • Пловдив
Привет! Малко помощ?  Mr. Green
Пуснах дипут относно неполучена стока. Сега къде да следя за развитие по случая - в пейпал ли?
Какво следва оттук нататък?

Мерси предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 185
Благодаря, Мирама. Рокличката ми излезе за няма и 7 паунда с доставката до Бг, дано да ми стане.
А ти ме побъркваш с дрехите малката ти хубавица. От къде ги изнамираш, чудя ти се Laughing

# 186
УФ момичета да ви се оплача
спечелих разни детски дрешки от една мадама - обаче тя ми праща инвойс не за комбиниран шипинг ами за всяко иска по 7 лири и то ми става 19 лири шипинга ебаси - помолих я да ми пусне инвойс с комбиниран шипинг обаче ако не иска имам ли право да ги откажа .......знам че е тъпо ама не ми  е изгодно на такава цена

# 187
not responding , тя упоменавала ли е в обявите си, че ще комбинира шипинга? Ако не, нямаш основание да отказваш. Малко по-назад в темата  се обсъждаше именно това- не можеш да имаш претенции и да оспорваш   нещо, с което предварително си се съгласил.

# 188
да знам ,че е така ,
но първо не очаквах да спечеля всичко ........егати и късмета къде се набих

помолих я учтиво да комбинира шипинга,ако откаже тогава ще купя само две неща - едното ще го откажа пък да ми пише отрицателен коментар много важно
аман от хитри игрички

# 189
  • виртуално
да знам ,че е така ,
но първо не очаквах да спечеля всичко ........егати и късмета къде се набих

помолих я учтиво да комбинира шипинга,ако откаже тогава ще купя само две неща - едното ще го откажа пък да ми пише отрицателен коментар много важно
аман от хитри игрички

веднъж имах такъв случай - писах на продавача, че ако не ми комбинира доставката - ще очаквам да получа два отделно опаковани и изпратени пакета, явно така не му беше изгодно и ми изпрати нова фактура

и аз да се похваля - нов телефон за детето, модел 2008, розов за 15 лири
като пише, че е unlocked - нали става с нашите карти  newsm78

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 11:02 от Рапунцел

# 190
Ей Рапунцел благодаря за съвета
ако ми откаже  да комбинира ще и напиша и аз така- че ги искам отделно опаковани и изпратени амаха
аз затова уж играх за нейните дрехи да ми излезе по- евтино като ги взема накуп а то......
за 50 лева у нас ще купя повече неща ......много тъпо се набутах
уж печеля зя 0.99 а после яка секира - по 6-7 лири шипинг на всяко и ми се събират 22 лири

А телефона е страхотен -честито!Сладурски е !

# 191
  • Пловдив
Рапунцел, пусни миля те на продавача на телефона!   bouquet

# 192
  • виртуално
Рапунцел, пусни миля те на продавача на телефона!   bouquet
беше частно лице и имаше само 1бр
иначе има доста - пусни търсачка и обикновенно свършват до 25 лири
проблема ми беше, че щерката искаше розов  Crossing Arms

# 193
# 194
Относно комбинирания шипинг, да ви кажа аз как процедирам, ако в обявата не пише нищо, винаги преди да заложа питам, досега винаги са ми казвали, че се намалява, дори и колко, тази от Малта ми каза, че за 4-те неща вместо 14 шипинга ще е 9. Една друга ми отговори, че за първото 4 и после 0.5 на всяко следващо. Да попитам обаче по-знаещите тези отговори официални ли са? В смисъл, ако после не пуснат фактурата с това, което са ни писали на съобщения може ли да се направи нещо?

И да кажа страхотни неща сте си накупили!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт