® E-bay - тема 47

• 32 777
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
много полезни неща научавам от всички вас, които сте с по-голям опит в Ибей  Hug

аз писах на продавачката с обувчетата, които уж бяха кожени, но са изкуствени и обясних, че много ми харесват и не ща да ги връщам, но ако бях знаела, че не са кожа, не бих ги купила въобще. Помолих я за 50% рифънд и тя веднага ми върна крупната сума от 50пенса, като ми писа, че доколкото тя е знаела, да кожени.  Wink Да ви кажа честно, направих го единствено, за да й изостря вниманието друг път да внимава повече, като листва. Това левче нищо не значи нито за мен, нито за нея, ама ей така, за урок и на двете ни  Mr. Green

сега съпружето ми е поръчало да му търся кожени зимни ръкавици. Имате ли идея къде да видя номерация за такива??? излизат ми някакви С, М, Л, ХЛ и пр., но как да преценя кои са за него?  #Crazy

# 196
# 197
# 198
Здравейте отново от мен.)))
Изключително съм поласкана от един продавач - взех си фон дьо тен на Клиник от него....и днес отиваш в пощата и в пакетчето 2фон дьо тена. ) единият подарък. )
Естествено, че не става за мен, защото е доста тъмен и ще го продавам. ) То май и с първият не съм уцелила съвсем, но ще видим...))))

# 199
Здравейте отново от мен.)))
Изключително съм поласкана от един продавач - взех си фон дьо тен на Клиник от него....и днес отиваш в пощата и в пакетчето 2фон дьо тена. ) единият подарък. )
Естествено, че не става за мен, защото е доста тъмен и ще го продавам. ) То май и с първият не съм уцелила съвсем, но ще видим...))))

частно лице ли е тоя продавач или магазин
ако е магазин би ли споделила  с нас
аз си търся руж ,ама все не мога да се наканя да поръчам ,а и след тая глупост с дрешките съвсем ми се отщява да пазарувам нещо

# 200
Мирама, я метни линк към този фон дьо тен! Естествено нямам предвид самата обява, а линк от каталога на Клиник. Може и да стане за мен и да спретнем една търговийка !

# 201
Мирама, я метни линк към този фон дьо тен! Естествено нямам предвид самата обява, а линк от каталога на Клиник. Може и да стане за мен и да спретнем една търговийка !

ето го тук, моят е цвят 30
http://www.clinique.com/templates/products/spp/index.tmpl?ngextr … ODUCT_ID=PROD5562

А другият е ето този, който изглежда също не ми пасва.
http://www.clinique.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATE … ODUCT_ID=PROD1204
моят е цвят Nude Glow 04
И за двата пише, че са произведени в Белгия.

# 202
Момичета в ремонт сме е и ми се иска да разгледам красиви неща за декорация-как да ги търся,моля помагайте/също и стикери за стена/Благодаря

# 203
Има сделка за номер 30  Wink Мирама  Hug

Момичета в ремонт сме е и ми се иска да разгледам красиви неща за декорация-как да ги търся,моля помагайте/също и стикери за стена/Благодаря

стикери за стена са wallpaper stickers .

A за декорация в Home and Garden -Decorative items http://home-garden.shop.ebay.co.uk/Decorative-Items-/10033/i.htm … sid=p3286.c0.m282

# 204
Здравейте,
имам следният проблем-платих накуп няколко неща, прие ми плащането, всичко точно. Обаче тези неща продължават да си стоят неплатени, нямам фактура от ПейПал, а и ги няма отразени в акаунта ми в ПейПал. При това положение трябва ли да ги платя още веднъж и могат ли да ми дръпнат парите два пъти? Много е странно, никога не ми се е случвало, а плащам с ПейПал от години.

# 205
  • София
Сега моля за съвет от всички  Hug Първият ми спечелен търг  Mr. Green.....сега какво следва? Веднага ри да пратя парите? Изобщо как седят нещата? Аз съм регистрирана с 2 адреса за доставка. Продавача ми писа че не доставя в България и аз му казах че няма и нужда, т.к искам да се достави на ЮК адрес. Той не отговори, аз спечелих търга .....и сега какво  newsm78

# 206
Остана другият фон дьо тен, ако някой го иска да ми драсне ЛС. )))

sabotage, щом нямаш фактура от пей пал и не е отразено в акаунта, значи плащането не е минало. Напоследък се случва, няколко момичета писаха за това.

mishchitzata, ами сега отиваш да плащаш. )))) натисни си Pay now  и действай по стъпките. )

# 207
Благодаря много Hug

# 208
  • София
Хах...лесно било  Mr. Green Сега чакам да получа артикулчето и тогава поставям Фидбек ... нали?
Mirama  Hug

# 209
Хах...лесно било  Mr. Green Сега чакам да получа артикулчето и тогава поставям Фидбек ... нали?
Mirama  Hug
Точно така

Общи условия

Активация на акаунт