® E-bay - тема 47

• 32 762
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
момичета регистрирам се в Пейпал мога ли да ползвам виртуална карта на ДСК Виза електрон или да е друга карта виза електрон ?

Можеш спокойно да я регистрираш тази карта. Аз също съм с виртуалната виза на ДСК.

# 271
На мен китаеца ми прати тракинг с това http://prikachi.com/files/1384569g.jpg

Изпратено на 9.02, тръгнало на 10.02, напуснало ХК на 14.02  Thinking
Ама тая елекртонна дата не ми се вързва newsm78

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 06:56 от alabalaxx

# 272
alabalaxx, не виждам какво те притеснява електронната дата:

Търговеца е изпратил информация че има пратка за изпращане на 06.февруари ( събота)
Едва на 09. февруари ( понеделник) куриера го е взел от търговеца
На 10 февруари е напуснало района на Shenzhen
Пак на 10 февруари е дадено че е в процес на изпращане до получателя
Само че не виждам къде ти е дадено ( поне в прикачения файл) че на 14 февр е напуснало Хонг Конг

Провери ли в DHL ( или в който е представителя за съответния сервиз- ще го разбереш като кликнеш на тракинг номера от линка) дали няма нещо за теб ( ако не е даден тел номер няма как да се свържат с теб). Моето на  20 февруари е напуснало района на Shenzhen, и днес са звъннали от DHL ( независимо, че от години работим с тях имах изискване да фигурира тел номер на получателя).

# 273
Oправих линка  Embarassed
Тitina, благодаря за разясненията. Определено полезна информация.
Обаче като щтракна линка на тракинг номера ми се отварят ХК Пост и ме насочва към Speedpost, а няма България. Проверих в Спийдпост Русия - няма информация, гледах и в Румъния - и там няма .Къде да търся?

# 274
По принцип голяма част слагат оценка, след като и ти им сложиш. Изчакват. Други слагат веднага след плащането, защото в крайна сметка ти своята част си изпълнил.
Има и такива, които изобщо не оставят.
Няма начин по който да бъдат задължени.

Точно така ! Никой не е задължен да слага фийдбек!

Само не разбирам, защо си го слагате толкова много Thinking  Само, ако сте продавачи има значение! Ако си купуваш, няма абсолютно никакво значение, какъв ти е фийдбек профилът !
Абе не е баш така, за съжаление. Има продавачи, които не разрешават да участваш в търговете им, ако нямаш определен брой фийдбеци. Аз съм попадала на такива обяви, когато си нямах и пет фийдбека. И много ме беше яд, та и аз се радвах и чаках с нетърпение всяка оценка Flutter

# 275
Браво на Викунчето и на мъжът й де. Аз сега съм се поспряла с харченето но от другия месец почвам пак. Laughing Laughing

# 276
Oправих линка  Embarassed
Тitina, благодаря за разясненията. Определено полезна информация.
Обаче като щтракна линка на тракинг номера ми се отварят ХК Пост и ме насочва към Speedpost, а няма България. Проверих в Спийдпост Русия - няма информация, гледах и в Румъния - и там няма .Къде да търся?

Не съм много сигурна, но мисля, че се обслужваха от EMS.

# 277
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1504099 … ame=STRK:MEWAX:IT
синът ми е на върха на щастието, след като успя да се сдобие с мечтан омнитрикс на Бен 10, сега спи с него, буквално  Heart Eyes Как да не се зариби човек с тоя Ибей - в БГ нови такива са над 50лв  Rolling Eyes

# 278
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1504099 … ame=STRK:MEWAX:IT
синът ми е на върха на щастието, след като успя да се сдобие с мечтан омнитрикс на Бен 10, сега спи с него, буквално  Heart Eyes Как да не се зариби човек с тоя Ибей - в БГ нови такива са над 50лв  Rolling Eyes
Малейна, какво прави този омнитрикс? И представа си нямах, че има такава играчка, въпреки че моят син само за този омнитрикс ми говори.
Видях, жалко че продавачите са все от Азиатския континент и няма да дойде до рождения му ден.

# 279
*AvvA*in*Love, да, ще видим колко от всичките ще спечеля. ) Защото и аз съм станала една скръндза с този ибей...))))) все искам за по без пари да ги взимам нещата. )
А за процента, така си е....много ме е яд като изтърва нещо за по 2-3паунда, а като тръгна да наддавам друг път и цената скача до 20-30, зависи от артикула.
Е как да оставя някой да спечели за 2паунда. ))))) като и аз го искам нещото, но вече преценявам колко е разумно да дам. )))

колко е голямо това момченце, за което ти трябва подарък?
ето няколко предложения, възраст 12-18м
комп лект
риза с елече
комплект Некст
комплект Маркс и Спенсър
комплект
комплект

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 10:02 от Mirama

# 280
Искам да ви попитам.....не получих една пратка и сега продавача ми иска пейпал адрес да провери рефюнда или нещо такова... какво ще рече това....какво точно трябва и може да му дам.Благодаря ви!

# 281
  • Пловдив
Момичета я да ви питам харесах си нещо , което обявено Free Local Pick up , разбрах се с куриерската фирма че ще отидат да го вземат от адреса, та  сега като свърши търга - аз ли трябва да искам адреса на човека или той трябва сам да ми каже къде точно да отида и кога ще му е удобно и как точно ще стане работата. Малко тъпо ми звучат въпросите , но за пръв път ще вземам нещо което е обявено така , та да съм наясно  и да се не излагам пред чужденците   Laughing
  bouquet

Явно никой не е бил в моето положение.....
Писах снощи на продавача да ми даде адрес и да каже как ще му е удобно да организираме срещата , ама нещо не отговаря та взех да се притеснявам ....Боже ако не ми отговори как се пуска диспут за такова нещо  ooooh!

# 282
Момичета я да ви питам харесах си нещо , което обявено Free Local Pick up , разбрах се с куриерската фирма че ще отидат да го вземат от адреса, та  сега като свърши търга - аз ли трябва да искам адреса на човека или той трябва сам да ми каже къде точно да отида и кога ще му е удобно и как точно ще стане работата. Малко тъпо ми звучат въпросите , но за пръв път ще вземам нещо което е обявено така , та да съм наясно  и да се не излагам пред чужденците   Laughing
  bouquet

Явно никой не е бил в моето положение.....
Писах снощи на продавача да ми даде адрес и да каже как ще му е удобно да организираме срещата , ама нещо не отговаря та взех да се притеснявам ....Боже ако не ми отговори как се пуска диспут за такова нещо  ooooh!

Не се притеснявай. Независимо дали си българин или англичанин, той трябва да ти прати адреса си. Иначе няма как да знаеш къде живее.
Така, че изчакай да ти отговори. Пиши му пак ако искаш.
Попитай в кой час е удобно да отидат да го вземат, къде се намира и какъв е телефона му.

# 283
Алекс1,благодаря ти!

# 284
омнитрикс
И представа си нямах, че има такава играчка, въпреки че моят син само за този омнитрикс ми говори.
Видях, жалко че продавачите са все от Азиатския континент и няма да дойде до рождения му ден.
аз като търсих, имаше и прдложения за новички в опаковка от Англия  Rolling Eyes частни лица, общо взето... разтърси се, може да попаднеш на изгодна сделка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт