® E-bay - тема 47

• 32 745
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Ясно, благодаря ви, момичета! Е, ако не оставят да са живи и здрави, просто са ми малко още и ми се ще да понатрупам някакво количество точки.
Kölsches Mädel, мислех, че има значение. Моята регистрация е отпреди няколко години, но не съм я ползвала и сега открих, че някакъв ми е сложил негативен коментар, че "никога не плащам", което е малко фрустриращо, някой може да се откаже, знам ли.

Ако си му платила,пиши на Хелп центъра светкавично ще премахнат коментара му ,ще го разследват и евентуално би имал санкции.Това е забранено в Ибей и реагират много бързо.
Имах подобен случай,продавач на който поставих неутрална,ми отвърна с положителна с не съвсем приятен коментар,че обявата била ок ама аз не съм била честна ли нещо такова...не помня вееч.Писах и за минути всичко беше 6  Grinning

# 301
Kölsches Mädel, нищо никога не съм купувала и за нищо не съм наддавала, затова ми се стори странно, че изобщо имам някакъв коментар, сега като се замисля звучи абсурдно, но е факт - отрицателен фийд с отрицателен коментар. Майната му, един е само, няма начин да се случи пак, защото аз наистина искам нещата, за които играя и си ги плащам на мига, но откъде по дяволите се е взел, а датата му е август 2005-та. Grinning

# 302
Аз да се похваля, че си взех 2чифта обувки сега от пощата. )))
Едните Кларкс, а другите са на Start-rite.
цък  Кларкс

geri_kkoleva, хехе, не знаех, че си им хвърлила око, аз просто ги дадох като предложение. ))))

Kölsches Mädel, ами да ти кажа, половината дрехи успява да ги облече по 1път...а някой изобщо и не ги облича. ))))

# 303
Kölsches Mädel, нищо никога не съм купувала и за нищо не съм наддавала, затова ми се стори странно, че изобщо имам някакъв коментар, сега като се замисля звучи абсурдно, но е факт - отрицателен фийд с отрицателен коментар. Майната му, един е само, няма начин да се случи пак, защото аз наистина искам нещата, за които играя и си ги плащам на мига, но откъде по дяволите се е взел, а датата му е август 2005-та. Grinning

Това е супер странно! Направо се заинтригувах  Heart Eyes Обаче наистина може да пишеш на хелпа в Ибей както те е посъветвала Мимозата.  Peace Що пък да ти седи такова нещо и да ти загрозява профила Whistling

Мири , обувките са супер ! Ами какво да ти кажа: действайте с мъжо ти за второ момиченце  Wink !

# 304
Прекрасната, това е наистина нещо много странно. Пиши до ибей да видят от къде се е получило това чудо. )))

Kölsches Mädel, хехехе, рано ми е още. ) Ама след някоя и друга година, може. )))) дано само да се уцели пак момиче, че иначе не знам...)

# 305
Здравейте,
наскоро си направих регистрация в ebay  и paypal , картата която регистрирах е Visa Elektron на  Bulbank, статуса ми е потвърден , след като вкарах 4 цифрения код от банката за потвърждение на картата на мейла ми дойде  следното съобщение

Congratulations! Your withdrawal limit has now been lifted. You can now withdraw unlimited funds from your PayPal account.

Please keep in mind that there is a minimum withdrawal amount. For more information, go to

https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/?cmd=_display-withdrawal-fees-outside

and click the "Minimum Amount" link below the Fee table.

To withdraw funds, log in to your account, go to the "Withdraw" subtab of the "My Account" tab and follow the instructions.

Линка изписва това

Withdrawal Fees

--------------------------------------------------------------------------------

Please select your country or region to see applicable withdrawal fees.

Country or Region:  -- Choose a Country -- Bulgaria Argentina Australia Austria Belgium Brazil Canada Chile China Cyprus Czech Republic Denmark Ecuador Estonia Finland France French Guiana Germany Gibraltar Greece Guadeloupe Hong Kong Hungary Iceland India Indonesia Ireland Israel Italy Jamaica Japan Latvia Liechtenstein Lithuania Luxembourg Malaysia Malta Martinique Mexico Netherlands New Zealand Norway Philippines Poland Portugal Reunion Romania San Marino Singapore Slovakia Slovenia South Korea Spain Sweden Switzerland Taiwan Thailand Turkey United Arab Emirates United Kingdom United States Uruguay Vietnam

Card Withdrawal Fees

Currency: EUR AED AUD CAD CHF CZK DKK EEK GBP HKD HRK HUF ILS JPY LTL LVL MXN NOK NZD PLN SEK SGD TRY USD ZAR

Withdrawal Fee Return Fee Minimum Withdrawal Amount
?2.00 EUR ?11.25 EUR ?10.00 EUR

Withdrawals from your PayPal account must meet the minimum withdrawal amount.

If the information in your withdrawal request is incomplete or incorrect, PayPal will return the withdrawal amount to your PayPal account and charge a return fee. Your card issuer might charge additional fees.

Не мога да разбера какво означава това ???
да не би с тази карта да мога да правя плащане за минимум 10 евро и таксата за всяко плащане да е 2 евро??/
Моля , който е поръчвал от Ebay с такава карта да помага , защото изключително се затрудних

# 306
  • На черешата
Един бърз въпрос- на NEXT съм 8-ми размер,дали на  Monsoon ще съм същия?  Rolling Eyes  По принцип Next ми се струват леко уголемени.  newsm78

# 307
  • Ловеч
Здравейте, имам един въпрос.

Картата ми е Visa от ПИБ, но при плащане ми дава грешка -

This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

Някой имал ли е такъв проблем. Звънях в ПИБ, но ми казаха, че нямало проблем при тях.
Наличността в картата е достатъчна дори е повече от сумата, която трябва да платя....

# 308
Аз съм с такава акрта. Днес плащах нямаше проблем.
Понякога изписва това, но като се пробва по-късно всичко е ок. Опитай малко по-късно.

# 309
Един бърз въпрос- на NEXT съм 8-ми размер,дали на  Monsoon ще съм същия?  Rolling Eyes  По принцип Next ми се струват леко уголемени.  newsm78

Точни са си според мен, не са уголемени. На Monsoon ще си пак за 8.

# 310
Ив*, пробвай пак. И на мен днес не ми минаваше едно плащане по същата причина, но с втория опит успях. Аз съм с дебитна Мастер на ДСК.

# 311
  • Плевен
Похвал
цък (благодаря на Rimma за линка към продавача  Hug)
цък

Мнооого сладки! Честито!  Hug
На Мирама отново прекрасни неща!

Прекрасната, много странно, аз мисля, че ако не си купувала от него той не би могъл да ти постави фийдбек  newsm78 Може и да греша де ама ми е чудно как ще стане  Whistling

Алфонсо, и приятелката ми имаше такова съобщение, но плати сума по-малка от 10 Е и всичко беше наред  Peace

И аз с едни въпрос - скоро обсъждахме продажбите в Ибей. Смених си адреса на нещото и сега се води в УК. Обаче се чудя като/ако го продам и трябва да им го пратя нали трябва да напиша адрес на подателя пък и ще стигне по-бавничко отколкото ако съм наистина в УК  Crazy Какво мислите по въпроса? Дали може после за това да ми поставят лоша оценка  newsm78

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 14:01 от anyto

# 312
Момичета,

какво означава duvet cover, като това например?
Торба за завивка ли е или мога да го използвам за покриване на леглото?
Защото аз искам да взема нещо като шалте за детската стая, как да го търся?

# 313
Само Хелп-а може да ти помогне.
Много странно..А да не би да не помниш ,че си купувала  Mr. Green

# 314
  • Сливен
момичета ,възможно ли е от пейпал да ми блокират картата и да не мога да платя.след  разследването за сумите от ларедута,не съм купувала нищо с картата.и днес като се опитах да платя ми казва че не мога с тази карта,или друг надпис -извинете ни ,но може да не е  платено ,проверет след половин час  newsm78 или нещо такова.в ебей  ми стои неплатено.не е като друг път ,ако нямам наличност ,а пише с тази карта не може да платите.имам на пощенска но сега трябва да я верифицирам и така нататък,а не искам .искам си тази по която си вкарвам когато са ми нужни.и да ми дадете съвет,ако се наложи да си направя нова към коя банка да си направя.сега имам на дебитна цкб виза електрон

редактирам се видях че по нагоре сте писали за същият проблем.ще опитам по късно

Общи условия

Активация на акаунт