® E-bay - тема 47

• 32 747
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • Германия
Здравейте,момичета.Разглеждам немския ebay и ми прави впечатление ,че повечето продавачи нямат плащане с paypal. newsm78 Пазарува ли някой от там и как става плащането?Трябва всеки да го питам ли ? Simple Smileю

# 316
  • Ловеч
Благодаря, ще пробвам пак, но и вчера не ми позволяваше. Дано стане, че има само 4 дни още.

Ако не стане какво трябва да направя?

# 317
  • Сливен
 Embarassed
може ли да ми помогнете с превода на това
   We were notified by your credit card company that you filed a chargeback against this transaction. We understand that the reason for the chargeback is that you were charged more than once for a single purchase. No further action is required by you at this time. If you have reconsidered and would like to cancel this chargeback, please click the Cancel Chargeback button below to begin the process of canceling this chargeback.
благодаря

# 318
Опитах се да изровя от паметта си случая, но не. Аз се регистрирах тогава и реших, че ми е твърде сложно, а и нямах подходяща карта, тогава не беше така масово нито интернет пазаруването, нито банкирането онлайн и пр. Аз съм човек, който не би си позволил да купува, ако няма с какво да плати, само за майтапа... От друга страна, знам доволно английски, за да си цъкам безразборно и да е станала грешка.
Пробвах да дам рипорт, но не стана, защото нямам номер на артикула. Включих чата и си разказах случая, жената ми каза, че не съм си била спомняла, че не можела да се махне оценката и че не виждам номер на артикул, щото не пазят информация от 5 г. назад. В общи линии - нищо. Но все пак е адски странно... Имам само едно налудничаво обяснение, понеже си спомням, че бях на служебния тогава комп, може някой друг да е влязъл през профила ми и така да се е излигавил за моя сметка. Все едно, спирам да ви занимавам с това, не е толкоз фатално. Grinning

Ето ми ги всички джунджурии, които купих досега:
Гривна, с китайски пръстен към нея (cheap&chic Crazy), мъжки Кикерс, боклучав индийски пръстен, М&С топ, М&С пола, винтажни обувки (обожавам стари неща) ползвани, но наистина са в добро състояние, дано не хвана гъбички  hahaha

# 319
katnik, да, германците са си такива. ) хич и не купувай ако нямат пей пал, защото превод от БГ сметка по немска си е доста пари. ) Да не говорим че слагат шипинг по 10-20евро и нагоре. ))

Прекрасната, е, една кофти оценка, зарежи я....)))) Иначе са ти хубави нещата, най-много ми харесаха мъжките обувки. )

# 320
Един въпрос - има търг без обявена цена за доставка до тук. Пиша на продавача и той ми казва, че приема само английски бидъри. Какво мога да направя оттук нататък? Има ли някакъв вариант да се включа в търга чрез друг човек? И ако да, то как тогава ще стане доставката до Б-я?

# 321
Един въпрос - има търг без обявена цена за доставка до тук. Пиша на продавача и той ми казва, че приема само английски бидъри. Какво мога да направя оттук нататък? Има ли някакъв вариант да се включа в търга чрез друг човек? И ако да, то как тогава ще стане доставката до Б-я?

Е той вече ти е отговорил, че приема само от англия наддаване. Няма да ти прати до БГ в такъв случай, няма защо да използваш друг човек.
Използвай куриер ако толкова искаш стоката.

# 322
  • Шумен

И аз с едни въпрос - скоро обсъждахме продажбите в Ибей. Смених си адреса на нещото и сега се води в УК. Обаче се чудя като/ако го продам и трябва да им го пратя нали трябва да напиша адрес на подателя пък и ще стигне по-бавничко отколкото ако съм наистина в УК  Crazy Какво мислите по въпроса? Дали може после за това да ми поставят лоша оценка  newsm78

Има ли наддавания до момента. Ако няма, можеш да допишеш в обявата, че стоката е в България. Peace (иначе когато пускаш обява можеш да смениш локейшъна). Според мен могат да ти сложат отрицателна оценка заради това. newsm78.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 14:52 от vi_ki

# 323
Всеки път като изпращате нещо на курер ли ги уведомявате с мейл. Защото преди няколко дни писах на Габко, сега още неща пробвам, и се чудя. Едно време на Емпреса им писах само веднъж, и после месеци наред те си знаеха.

# 324
Хайде аз да си се похваля със спечелена рокличка, от тези, които показвах вчера. ) Останалите още ги чакам да им свършат търговете. )
рокличката

# 325
Хайде аз да си се похваля със спечелена рокличка, от тези, които показвах вчера. ) Останалите още ги чакам да им свършат търговете. )
рокличката

Страхотна е.

# 326
  • София
Ха.. и аз утре трябва да взема от Е. същия Кикерс за мъжа + ТЕЗИ ЗА МЕН

Леле Мирама .. за 5-6 годишни принцеси не  намирам толкова сладки дрехи. Роклята е уникална.

# 327
  • София
рокличката

Страхотна е.

Страхотна е наистина... Искам и аз подобна за 4 годишни, ама няма...

# 328
  • Шумен
рокличката

Страхотна е наистина... Искам и аз подобна за 4 годишни, ама няма...

За 4-5 годишни момичета  почти няма нищо хубаво  Crossing Arms.

# 329
Ха.. и аз утре трябва да взема от Е. същия Кикерс за мъжа + ТЕЗИ ЗА МЕН

Леле Мирама .. за 5-6 годишни принцеси не  намирам толкова сладки дрехи. Роклята е уникална.
А сайта тези обувки защо не ми се отварят? От 2-3 дни ми дава,че няма артикули за продажба?

Общи условия

Активация на акаунт