® E-bay - тема 47

• 32 706
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
  • ВАРНА
Момичета моля за помощ.Днес запазих 6 артикула от ибей-германския .Поръчката ми е голяма и доставката без комбиниран шипинг идваше много
говорих с продавача и ми каза че ще я направи 29 евро което е идеално за нас.Но немога да платя това предложение или по точно не знам как.Ще приложа снимки от кошницата за да ми погнете.
Това е което трябва да платя 388 евро доставката. 
http://prikachi.com/files/1386613f.jpg   
сумата без доствавката е 359.70
http://prikachi.com/files/1386623O.jpg

Акто дам да плащам ми излиза сумата 433 евро която е доста по висока.
http://prikachi.com/files/1386628w.jpg

Аз ли не правя нещо както трябва.И това предложение от 388 немога да го платя.За втори път пазарувам от тук и не знамдалиняма няква опция закомбиниран шипинг.
Благодаря ви предварително.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 23:02 от siela

# 391
сиена явно не ти е пратил инвойс с комб. шипинг.Поискай му или го подсети на лични.  Peace

# 392
Някой успя ли да плати нещо? На мен още ми дава тъпата грешка и се изнервям максимално.

още не мога да платя  Sick досега не ми се е случвало подобно нещо и започвам да се притеснявам,защо ми иска друга карта,дали е само заради бъга или ....  newsm78

# 393
Mомичета, продавач иска да канселира транзакция, защото не доставял до БГ, въпреки че е в списъка от страни, до които има доставка. Да не говорим, че е грубо директно да канселира транзакция без ме уведоми преди това.

Както и да е, сега артикулът излиза като неплатен (защото ми е пратила refund). Та се чудя, ако откажа да канселирам, дали ще може да ми остави нег. фийдбек? Thinking

И още една забавна ситуация - друг продавач отказа да достави до БГ и спечелих артикула с доставка до английски адрес. Сега изобщо не ми пише ще го праща или не, а мина една седмица. Изобщо 2 от последните 10 покупки са  #Cussing out

# 394
  • Ловеч
Някой успя ли да плати нещо? На мен още ми дава тъпата грешка и се изнервям максимално.

още не мога да платя  Sick досега не ми се е случвало подобно нещо и започвам да се притеснявам,защо ми иска друга карта,дали е само заради бъга или ....  newsm78

И аз не мога да платя нищо... и днес продължава да ми дава същата грешка.

# 395
Аз бих се обадила в банката да проверя дали няма някакъв проблем с картата.

# 396
Според мен проблемът не би трябвало да е в банката, може да пробваш да смениш браузъра, или от друг компютър, защото вчера проблемът се получи от офиса, а вкъщи нямаше проблем, но може да е съвпадение  Peace

Ха, добро утро сега  Wink

# 397
  • Ловеч
още не мога да платя  Sick досега не ми се е случвало подобно нещо и започвам да се притеснявам,защо ми иска друга карта,дали е само заради бъга или ....  newsm78
Аз бих се обадила в банката да проверя дали няма някакъв проблем с картата.

Като ми даде 1 път тази грешка се обадих в банката... казаха, че за тях всичко било ок и нямало проблем.
Не знам какво да правя вече...
Има ли друг начин да платя, ако не успея до 27, че офертата е до 28 и не се знае после дали ще го пуснат пак.

Edit: Пробвах и с обикновен ИЕ - пак същото.

# 398
Ив пиши на продавача,че имаш проблем с плащането и му поискай да ти прати инвойс по мейла, оттам има бутон PAY NOW i може и да стане плащането.
Преди време имах два такива случая, с единия развалихме сделката, защото така и не можах да платя, с другия стана с инвойса.

# 399
Относно вчерашния ми проблем със  "сгрешените"обувки продавача ми е написал следното.не можах да си го преведа смислено
 със гугъла нещо за връщане на обувките пише ама  точно как не разбирам.Моля за малко хелп.

I checked picture and it is obiously our fault. I sincerely aopologize you. I will resend you correct one immediately when we recevied shoe from you. PLZ use USPS and of caurse I will give you back this postage when I receive shoe.

# 400
Относно вчерашния ми проблем със  "сгрешените"обувки продавача ми е написал следното.не можах да си го преведа смислено
 със гугъла нещо за връщане на обувките пише ама  точно как не разбирам.Моля за малко хелп.

I checked picture and it is obiously our fault. I sincerely aopologize you. I will resend you correct one immediately when we recevied shoe from you. PLZ use USPS and of caurse I will give you back this postage when I receive shoe.
пише ти следното:
проверих снимката и явно вината е наша. Искрено се извинявам. Ще ви изпратя правилните веднага след като сме получили обувките (сгрешените, бел. моя) от вас. МОЛЯ използвайте ЮСПС (сигурно е куриер) и естествено, ще ви върна разходите по изпращането обратно, когато получа обувките.
 Hug

# 401
Lady Camellia пише ти,че е проверил картинката и е открил грешката, за което се извинява. Ще ти изпрати правилните обувки, когато получи пратката със сгрешените(чрез USPS) и ще ти върне и сумата за пощенските р-ди.

ОПС, не видях че вече е отговорено Embarassed

# 402
Страхотни сте , благодаря ви :за светкавичните отговори  bouquet.Отговоря на продавача е ок значи,устройва ме да му върна обувките за негова сметка само дето никак не съм наясно що е това животно USPS   и  къде да го диря Embarassed

# 403
USPS :   http://www.usps.com/  това са американските пощи- няма как да го изпратиш от България.

# 404
  • Пловдив
Момичета я да ви попитам за нещо - от това маниакално пазаруване по Интернет - резултата е препълнени гардероби - нямам вече място за дрехи , а не мога да спра да поръчвам затова ми трябва друго решение  Mr. Green
Я кажете - поръчвали ли сте си вакумиращи пликове - ако сте доволни от някой продавач дайте някой линк , и има ли такива които да се вакумират без прахосмукачка(че ние си нямаме - чистим  си само с Моп )

Много ви мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт