® E-bay - тема 47

• 32 713
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Мирама, аз поръчвам на приятелки от сайтове и ги получавам на моя адрес, като видя че всичко е ок, препращам. Вчера пращах парфюм от 100мл, с метална капачка, супер тежък, рокля и два потника, струваше ми 1.98лв. И то в кутия, не в плик. Препоръчано.

# 376
geri_kkoleva, ако си задала английски адрес а в последствие след спечелването адрес в БГ, нормално е да си смени сумата за доставката.

*AvvA*in*Love, е не знам как става този номер при теб. ) наистина сега ме мързи да снимам бележката, но утре ще го направя, за да се види при какъв грамаж колко съм платила за препоръчан плик. )

# 377
Мирама, не, не съм задавала английски адрес, и аз като питам за доставка питам колко ще е до България, но както и да е, в крайна сметка е размислила за 3 път и е сложила доставка 2.20 паунда, ни в клин, ни в ръкав  Shocked

Сега един въпрос, че много спам днес от мен  Blush
Сега наддавам в американския ибей - кога трябва да променя адреса за доставка (да сложа американския) - сега ли или като спечеля item-а, или мога да не го променям, а просто да пиша на продавача да изпрати нещата на този адрес  newsm78

# 378
  • Ловеч
Някой успя ли да плати нещо? На мен още ми дава тъпата грешка и се изнервям максимално.

# 379
  • Варна
Ееее.  Laughing Не се карайте!:-)
Вчера пращах 1 блузка, 0.280кг =1.59 +1.03лв за пликче в балончета. Не понасям да получавам нещо в стара кутия от нещо си...ужас.

Цитат
Да не говорим, че в нашите пощи не позволяват пратки извън страната да са в найлони, амбалажна хартия, или нещо подобно, а трябва да са в кашон
Дават като им се скараш.Simple Smile Не стига че тежи гадното кашонче ами и трябва да го натъпчеш с хартии да се уплътни по ларедутски, последния път пратих в плик с балончета, че иначе минаваше килограм и вдигнах олелия.

geri_kkoleva - може и след като спечелиш стоката преди да платиш. Въведи новия адрес и избери него във фактурата. Иначе може да стане недоразумение особеноп ако продавача има много продажби....хората си разпечатват фактури/и етикети за пакетите/ и пращат. Няма нужда да се обясняваш по имейла а и винаги има риск да не се разберете правилно.Simple Smile

# 380

*AvvA*in*Love, е не знам как става този номер при теб. ) наистина сега ме мързи да снимам бележката, но утре ще го направя, за да се види при какъв грамаж колко съм платила за препоръчан плик. )

Толкова са. Вероятно за толкова малки, се плаща да речем като и при 300грама, знам ли. Може цената да еот 0гр до 300 гр да речем. Най-малкото което съм пращала, беше една фибичка, 10см голяма, в малко пликче с балончетата. И ми струваше 64ст. Но то не е имало 40гр мисля.

# 381
Някой успя ли да плати нещо? На мен още ми дава тъпата грешка и се изнервям максимално.

Само сутринта ми я даваше тази грешка, сега няма проблем  Peace

Flash*, мерси  Hug

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 20:58 от geri_kkoleva

# 382
  • Ловеч

Само сутринта ми я даваше тази грешка, сега няма проблем  Peace

Flash*, мерси  Hug

Тъп сайт... писна ми вече. След 4 дена изтича офертата....

# 383
  • Montana
Невероятно  newsm78 . Наддадох на един търг с 0.01 лира, обявата беше за 0.99, на адрес в Англия. Като се прибрах видях,че търга е спечелен , за 1 лира, колкото съм дала аз, но не ми излиза да платя. Нямам я обявата и в спечелени. Случвало ли му се е на някой???

# 384
  • Шумен
Невероятно  newsm78 . Наддадох на един търг с 0.01 лира, обявата беше за 0.99, на адрес в Англия. Като се прибрах видях,че търга е спечелен , за 1 лира, колкото съм дала аз, но не ми излиза да платя. Нямам я обявата и в спечелени. Случвало ли му се е на някой???

Според мен не си го спечелила. Няма как да наддадеш с 0.01 лира, при условие, че обявата е била за 0.99.Какво пише най-отгоре в обявата, когато я отвориш, това ли: Bidding has ended on this item? Rolling Eyes

# 385
  • някъде
Относно цените на пощите-питах колко ще ми струва пратка около 10кг от София до Търговище /имам намерение да поръчвам от сейнсбъри и транспортната фирма да ми прати пакета по пощата/.Та лелята отковори между 4 и 6 лв.

# 386
  • Montana
Сега видях,че си стои на 0.99, а всъщност пише 1 бид, ето я:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505800 … ame=STRK:MEWAX:IT
 , ще се пробвам пак,ако  я пуснат.
Ето и една друга, бях поставила снайпа на мозила на 4,50, а е купена за по-малко, направо.... незнам  #Cussing out
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605554 … ame=STRK:MEWAX:IT

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 22:00 от desinik

# 387
Относно цените на пощите-питах колко ще ми струва пратка около 10кг от София до Търговище /имам намерение да поръчвам от сейнсбъри и транспортната фирма да ми прати пакета по пощата/.Та лелята отковори между 4 и 6 лв.

Да, точно така, за 3-4 лв и аз знам че са килограми.

# 388
Когато пращам препоръчани пратки до Бг обикновено ми излизат  1.29  ,  1.59,  1.84   или 2.04лв.  Водят се препоръчан малък пакет. Колетите вече излизат над 3 лв. Ако пращам с наложен платеж някоя дрешка ми излиза около 3- 4лв . А, бях пращала един уолкър и той ми излезе малко под 4 лв с наложения платеж.
А днес пратих до Словакия 480гр малък пакет - препоръчан -10лв . Ако го бях пуснала не препорчан щеше да е 7лв. В обявата го бях пуснала за 4паунда шипинг и определено се прекарах , още повече , че го продадох за 1,24паунда. Беше детски суичър Адидас, в Подавалника май повече щях да му взема  Confused

# 389
Днес получих два малки пакета от Англия - в първия беше официална риза, а във втория мъжка тениска, в обикновените найлонови пликове без мехурчета, пиша това за да се ориентирате в теглото им - пощенските бяха около 2 лири и 50 за всеки един. Даже се оказа, че за ризата съм платила само 1.85 за доставка до Бг, почти с лира по-малко. Така че според мен 2-3 лири са си реална цена за доставката.

Последните неща, които спечелих тези дни са още тениски за малката, 2 горници на пижамки, една книжка и риза за мъжа Simple Smile Между другото, много съм щастлива, че открих ebay за книгите на английски - купувам ги втора ръка и ми излизат двойно по евтино отколкото в английския Амазон, около 2-3 лири, а са и много запазени.

Общи условия

Активация на акаунт