® E-bay - тема 47

• 32 725
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Ееее, Гери, чак пък да размахваш пистолети за 90 пенса Confused Разликата изобщо не е фрапираща!

katnik, да, германците са си такива. ) хич и не купувай ако нямат пей пал, защото превод от БГ сметка по немска си е доста пари. ) Да не говорим че слагат шипинг по 10-20евро и нагоре. ))

БЛАГОДАРЯ  bouquet незнаят какви купувачи изпускат

Нали  Mr. Green

# 361
От толкова време пазарим от ибей и никакви проблеми, но в последно време само писма пиша и се разправям за разни глупости, че за това съм се поизнервила леко  Wink
 spam2 отделно имам направена поръчка за 650 лв от ларедута на 06.01 и още не е дошла, а не е моя, а е на една дружка, пиша и там писма, но без отговор  ooooh!

# 362
От толкова време пазарим от ибей и никакви проблеми, но в последно време само писма пиша и се разправям за разни глупости, че за това съм се поизнервила леко  Wink
 spam2 отделно имам направена поръчка за 650 лв от ларедута на 06.01 и още не е дошла, а не е моя, а е на една дружка, пиша и там писма, но без отговор  ooooh!

На твое място и аз тогава бих се изнервила ! Никога повече покупки за приятели !!!

# 363
От вчера имам няколко неуспешни опита да платя чрез ПейПал, звъннях в банката и оттам казаха, че Борика имали някакъв проблем и затова не са ми минали плащанията. Може би още не са си оправили проблема.

# 364
Имате ли забавяне в получаването на пратките?Аз чакам една от 19.01. и една от 07.02. и ни вест, ни нищо.Продавача на първата твърди, че я е пратил, сложил ми е положителен фийдбек, но пратката я няма.Утре ще му пиша вече, че си искам парите обратно, но ми е много кофти, че не си получавам нещата.И другия продавач ми е сложил положителен фийдбек, него още не съм го питала какво става.Изпрати ми, че на 07.02. я праща и това е.Досега никога не ми се е получавало така.

# 365
Добре де, аз пък да ви попитам - за колко пари най-евтино сте изпращали пакет в БГ.
Защото на мен за един плик вътре с нещо, тежащо 20-30гр днес са ми взели 1.70.
А когато пращам пакет с дрехи обикновено ми е към 4лв услугата.
А тези, които са пращали нещо извън БГ и по-конкретно Англия ще знаят, че дават минимум 15лв, за да изпратят пакет.
Е тогава какво искате и очаквате от хората, да ви изпращат пакетите за без пари ли?
Ама хайде стига цигании за по 50пенса.
Вече ми омръзна от началото на темата да чета оплаквания за доставки и т.н. Като не ви е изгодно, пазарувате от БГ където надценките в магазините са по 100-200% и нямат доставки.

# 366
Мирама, 20-30 грама 1.70 не струват тук. Понеже пращам често, ти го гарантирам, при това препоръчани пратки пускам, често са по 1.09, по 1.28 и т.н.. 3-4 лв тежат няколко килограма.

# 367
Имам следният въпрос-Получих стока със разкъсана опаковка, беше завита само с тънка хартия без найлон отдолу или отгоре и леко изцапана съответно. Описанието също се различава . С една дума-много съм разочарована .Мога ли да поискам компенсация някаква от продавача,заради това . Трябва ли да му върна стоката и какво да предприема все пак...

# 368
До 500 гр. малък пакет с препоръка до Англия винаги ми взимат 13 лв.

# 369
Здравейте,
наскоро си направих регистрация в ebay  и paypal , картата която регистрирах е Visa Elektron на  Bulbank, статуса ми е потвърден , след като вкарах 4 цифрения код от банката за потвърждение на картата на мейла ми дойде  следното съобщение

Congratulations! Your withdrawal limit has now been lifted. You can now withdraw unlimited funds from your PayPal account.

Please keep in mind that there is a minimum withdrawal amount. For more information, go to

https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/?cmd=_display-withdrawal-fees-outside

and click the "Minimum Amount" link below the Fee table.

To withdraw funds, log in to your account, go to the "Withdraw" subtab of the "My Account" tab and follow the instructions.

Линка изписва това

Withdrawal Fees

--------------------------------------------------------------------------------

Please select your country or region to see applicable withdrawal fees.

Country or Region:  -- Choose a Country -- Bulgaria Argentina Australia Austria Belgium Brazil Canada Chile China Cyprus Czech Republic Denmark Ecuador Estonia Finland France French Guiana Germany Gibraltar Greece Guadeloupe Hong Kong Hungary Iceland India Indonesia Ireland Israel Italy Jamaica Japan Latvia Liechtenstein Lithuania Luxembourg Malaysia Malta Martinique Mexico Netherlands New Zealand Norway Philippines Poland Portugal Reunion Romania San Marino Singapore Slovakia Slovenia South Korea Spain Sweden Switzerland Taiwan Thailand Turkey United Arab Emirates United Kingdom United States Uruguay Vietnam

Card Withdrawal Fees

Currency: EUR AED AUD CAD CHF CZK DKK EEK GBP HKD HRK HUF ILS JPY LTL LVL MXN NOK NZD PLN SEK SGD TRY USD ZAR

Withdrawal Fee Return Fee Minimum Withdrawal Amount
?2.00 EUR ?11.25 EUR ?10.00 EUR

Withdrawals from your PayPal account must meet the minimum withdrawal amount.

If the information in your withdrawal request is incomplete or incorrect, PayPal will return the withdrawal amount to your PayPal account and charge a return fee. Your card issuer might charge additional fees.

Не мога да разбера какво означава това ???
да не би с тази карта да мога да правя плащане за минимум 10 евро и таксата за всяко плащане да е 2 евро??/
Моля , който е поръчвал от Ebay с такава карта да помага , защото изключително се затрудних
Някои пазарувал ли е с Visa Elektron  на Bulbank? МОля да сподели дали му вземат такса от Paypal?

# 370
Мирама, 20-30 грама 1.70 не струват тук. Понеже пращам често, ти го гарантирам, при това препоръчани пратки пускам, често са по 1.09, по 1.28 и т.н.. 3-4 лв тежат няколко килограма.

пращам фон дьо тен, който е 30мл, хайде да речем че опаковката е още 10гр станаха 40гр. Взеха ми 1.69лв.
мога да щракна и бележката ако толкова не ви се вярва. )

една дреха като изпратиш и я сложиш в кашон от пощата ти излиза към 3лв.
Да не говорим, че в нашите пощи не позволяват пратки извън страната да са в найлони, амбалажна хартия, или нещо подобно, а трябва да са в кашон.

Алекс1, ами ето ако го обърнем в паунди, това излиза 5.50паунда.
Така че не виждам какво постоянно се оплакват всички, когато ви поискат повече от 3паунда.

# 371
Добре де, аз пък да ви попитам - за колко пари най-евтино сте изпращали пакет в БГ.
Защото на мен за един плик вътре с нещо, тежащо 20-30гр днес са ми взели 1.70.
А когато пращам пакет с дрехи обикновено ми е към 4лв услугата.
А тези, които са пращали нещо извън БГ и по-конкретно Англия ще знаят, че дават минимум 15лв, за да изпратят пакет.
Е тогава какво искате и очаквате от хората, да ви изпращат пакетите за без пари ли?
Ама хайде стига цигании за по 50пенса.
Вече ми омръзна от началото на темата да чета оплаквания за доставки и т.н. Като не ви е изгодно, пазарувате от БГ където надценките в магазините са по 100-200% и нямат доставки.

Не искам да се заяждам, изпразявам мнение  Peace
Усещам, че поста ти е насочен към мен - не знам каква е целта на примерите ти, защото едното няма нищо общо с другото, да пращаш нещо от БГ до чужбина е било винаги по-скъпо, отколкото обратната дестинация, но това е тема на друг разговор  Peace От твоят пост разбирам едно - че няма значение какво получаваме трябва да сме доволни, защото в БГ е много по-скъпо, въпросът не е до "циганиите по 0.50 паунда", а до това, че определено се опитват да ни направят на глупави  Peace  Hug  говоря конкретно за моя случай  Peace

# 372
geri_kkoleva, ако се опитваха да те правят на глупава щяха да ти поискат 10-15паунда за доставка. А това не е така, нали?
Наистина е вече грозно постоянно да се коментират доставките и изпращането. А дали е по-евтино или скъпо от там до тук, не мисля че има особена разлика.
Отделно, че разстоянието от нас до пощата може да е 5мин пеш, а на англичанина да му е 40мин с кола? Бензина кой му го плаща?

# 373
  • Сливен
побут  Embarassed

може ли да ми помогнете с превода на това
   We were notified by your credit card company that you filed a chargeback against this transaction. We understand that the reason for the chargeback is that you were charged more than once for a single purchase. No further action is required by you at this time. If you have reconsidered and would like to cancel this chargeback, please click the Cancel Chargeback button below to begin the process of canceling this chargeback.
благодаря

да разбирам ли че от банката са писали и пуснали диспута ,защото не съм аз.а те не са приложили никакви доказателства ,нито фотокопие нито факс,нищо.сега остава да се надявам нали
накрая и аз си регистрирах на ПБ картата и с нея платих,с тази на ЦКБ не стана.удържаха ми 1 долар ,незнайно защо не 1.50.става няколко пъти вече плащам с нея и я трия после,но все забравям да видя в извлечението колко ми удържат,защото и не ги възстановявам,  ooooh!,забравям  Embarassed,но вече получавам по мейла известие  newsm78

# 374
Правят ме на глупава за това, че ми пише че доставката е 2.60, а след това - 3.50, ако мине мине, същата работа и с други неща  - чисто нови, а те носени, затова иде реч, разбира се че ако ми беше писала в самото начало, че е 3.50 - ОК, 0.90 паунда наистина са нищо, затова казвам, че не става въпрос за пари тук  Peace

Общи условия

Активация на акаунт