® E-bay - тема 47

• 32 727
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Очевидно днес пак има проблем с плащанията през Пей Пал. Изчакайте просто и пробвайте пак ! Има някакъв бъг в системата, който се повява периодично.

Този бъг се появява само за плащания от България. От 8 години пазарувам с PayPal, до сега съм нямала нито една засечка с плащането.

# 346
  • София
Здравейте,
Имам Виза Електрон на ДСК, имам и виртуална Виза. Досега съм правила интернет плащания с виртуалната Виза, нея мога и да зареждам през ДСК Директ. Дали виртуалната Виза може да бъде регистрирана в системата на Пей Пал?
питах същото вчера,отговориха ми че може, моята е прие ,направих 1 плащане през пейпал вече!
Много ти благодаря!

# 347
  • Ловеч
Сега пък ми изписа това -

Sorry — your last action could not be completed

If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.

If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.

Аман..

# 348
  • Германия
katnik, да, германците са си такива. ) хич и не купувай ако нямат пей пал, защото превод от БГ сметка по немска си е доста пари. ) Да не говорим че слагат шипинг по 10-20евро и нагоре. ))

БЛАГОДАРЯ  bouquet незнаят какви купувачи изпускат

# 349
е не става,не мога да платя,изписва ми това This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.
бъг ли е незнам какво е,ама ми иде... #2gunfire

# 350
Здравейте.Имам голям проблем моля бързо за съвети.Спечелих обувки на един търг преди няколко дни изпратили са ми обувките и ги получих днес .Но въобще не са тези които поръчах съвсем друг модел обувки и на всичкото отгоре друг номер-напълно неизползавеми са..Какво да правя ? ooooh!на продавача ли да пиша на Пейпал ли що ли.. ooooh!

# 351
Въобще не се занимаваи с продавача- пускай си диспут.

# 352
Lady Camellia, снимай това, което си получила и пиши на продавача, че е сбъркал. Или да ти възстанови парите, или да ти изпрати това, за което си платила. Но предполагам, ще трябва да му върнеш тези обувки.

# 353
Естествено, че първо ще пише на продавача.  Tired Може човека по грешка да ги е пуснал.Пиши му, обясни му ситуацията. Ако се направи на луд, чак тогава диспут. Но с искане да плати и пощенските по връщането на обувките, защото виждаш в последните случаи какво става. Ако няма да ги плати, по-добре ги пусни в продавалника, или и тука ако искаш, може някой да си ги хареса, а на него задължително негативен фийдбек.

# 354
Ще ги снимам след малко  те даже не си отговарят като марка  ooooh!
Да ги пусна в продавалника ок ама размера е като за най дребна китайка
 Close надали ще станат на някого.А и си искам тези които спечелих .Ще пиша на продавача с добро пък дано се разберем с моя никакъв английски  Tired 

# 355
Значи явно човека е объркал пакетите, пиши му.

# 356
Ох, и аз да се оплача  ooooh!

Нали спечелих един детски бански, продавачът ми писа, че доставката е "2.60 about", ще плащам стоката и какво виждам - доставка 3.50  Shocked, писах веднага и тя ми пише, че това било приблизителна цена, но ще е така любезна да намали доставката на 3 (колко е любезна само  #2gunfire). И сега й писах едно "прекрасно" писъмце, аз ще платя доставката, но аман от тарикати, при положение, че на нея доставката сигурно ще й е 1.5 паунда максимум  #Cussing out

# 357
Ми може да й е 1.50, ама опаковъчните материали също струват пари, транспорта й до пощата и той не е безплатен и т.н.
Просто хората си ги включват тези неща в таксата за изпращане.

# 358
Алекс, напълно съм съгласна с теб, ама как от 2.60 отиде на 3.50, според мен това "about" си е точно за хитруване!

# 359
Така е, за съжаление. Но след като си се съгласила да го купиш, няма какво друго да направиш освен да й пишеш да намали доставката. Ти си й писала, тя я е намалила. Гадно е, знам... но такива са правилата.

Общи условия

Активация на акаунт