® E-bay - тема 47

• 32 668
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Ив*, може би трябва да остане някакъв минимум в картата, много са ти близо числата Simple Smile ще останат 3 лева в сметката, вкарай още 10-20 лева, според мен е от това.

# 421
не е от това и аз съм на ПИБ-виза и съм я оставяла на 0.00  Mr. Green досега такова нещо не ми се е случвало,ако има някой да се включи с виза на ПИБ да каже как е с плащанията през ПП

# 422
  • Ловеч
Сега звънях в банката казаха ми, че няма такъв минимум може и на 0.00 лв да остане.

# 423
  • Шумен
Сега звънях в банката казаха ми, че няма такъв минимум може и на 0.00 лв да остане.

В банката понякога не са запознати много много. Пак съм бясна на пощенскаааааааа  Tired. Та по темата, някоя твоя приятелка има ли PayPal, може да платите през нейния акаунт в краен случай. Sunglasses

П.С. ТришаР е права, бих направила същото, което казва тя  Peace.

# 424
не е от това и аз съм на ПИБ-виза и съм я оставяла на 0.00  Mr. Green досега такова нещо не ми се е случвало,ако има някой да се включи с виза на ПИБ да каже как е с плащанията през ПП

Аз съм с виза на ПИБ, нямам никакви проблеми с плащанията. Преди обяд също плащах с нея, всичко мина ок.

хайде спечелих тренча за малката. )))) убийствено червен. ))))
тренч

# 425
  • Ловеч

В банката понякога не са запознати много много. Пак съм бясна на пощенскаааааааа  Tired. Та по темата, някоя твоя приятелка има ли PayPal, може да платите през нейния акаунт в краен случай. Sunglasses

П.С. ТришаР е права, бих направила същото, което казва тя  Peace.

Звънях първо в ПИБ Ловеч на една позната, която работи там, а тя звъня на София и са й казали, че не  е това проблема - картата може да остане и на 0.00лв.

Аз имам и друг акаунт с карта на ЦКБ май, но не ми се занимаваше да превеждам пари и т.н. , но, ако не стане до утре ще се наложи, защото изтича срока на офертата.

# 426
  • Шумен
В баланса имаш 3 евро, можеш да ги обърнеш в $ и ако е от наличността, вече не би трябвало да имаш проблем , защото ще ти дръпне и баланса   Peace

# 427
  • София
А да си пазарувала в сайт като Ла Редут например,там блокират два пъти сумата,а теглят веднъж и тези пари не можеш да ги ползваш 45дни  Thinking ?
И другото,което се сещам е, че ако минаваш през курса на Пей Пал,е доста по-висока сумата.Сумата ти е голяма и дори разлика от няколко стотинки,ще даде проблем.Направи плащането през курса на твоята банка.

# 428
  • Ловеч
В баланса имаш 3 евро, можеш да ги обърнеш в $ и ако е от наличността, вече не би трябвало да имаш проблем , защото ще ти дръпне и баланса   Peace

Oбърнах ги сега ми пише 3.95$ и пробвах, но пак ми дава същата грешка.

От Paypal са ми върнали ймеил -

Thank you for contacting PayPal.

We did try to complete the payment for you however your card issuer
declined our request to process your payment. We strongly suggest you to
contact your card issuer first and have them informed about the issue
you are encountering upon making this payment. You can as well use
different funding card to pay this purchase.

#Cussing out #Cussing out #Cussing out

Писна ми цял ден с глупости да се занимавам.

Не съм пазарувала в Ла Редут, а сега погледнах в сайта на ПИБ за курса...

Щатски долар     USD     1     Повишение1.440550  - БНБ   1.41010  - Купува   1.47290 - Продава

В крайна сметка идват 305,76 ? Така ли?!  #Cussing out

# 429
mirama
 ти си пристрастена - сигурно може да отвориш магазин за детски дрешки  Rolling Eyes

# 430
mirama
 ти си пристрастена - сигурно може да отвориш магазин за детски дрешки  Rolling Eyes

хехе, определено. ))))
в момента търговете, които съм заредила са ми на 5стр....ужас някакъв.) и ми е малко зор да ги следя всичките, но все пак успявам. )

# 431
Страхотни сте , благодаря ви :за светкавичните отговори  bouquet.Отговоря на продавача е ок значи,устройва ме да му върна обувките за негова сметка само дето никак не съм наясно що е това животно USPS   и  къде да го диря Embarassed
http://www.ups.com/content/bg/en/contact/index.html

Мисля , че така ще ти се оскъпи транспорта , но ако продавача ти поеме пощенските сатава ...успех   bouquet

Не е точно така ..  Rolling Eyes
UPS и USPS са две различни неща - едното е куриер, а второто са американските пощи.  Peace
За да им върнеш пратката по USPS просто трябва да я пуснеш препоръчано по БГ поща.  Peace

# 432
  • София
Моите са на 3 стр  Crazy,но се справям .Половината да спечеля  smile3508

# 433
Не е проблем във Виза на ПИБ дори и да остане на 0.00лв. Аз съм с такава , те нямат минимум, който трябва да е в картата, както има по други банки. Така че проблема е друг. Може пак да има бъгг като вчера. Пробвайте по-късно отново.

# 434
  • Ловеч
Не е проблем във Виза на ПИБ дори и да остане на 0.00лв. Аз съм с такава , те нямат минимум, който трябва да е в картата, както има по други банки. Така че проблема е друг. Може пак да има бъгг като вчера. Пробвайте по-късно отново.

А по курса на ПИБ ли да се водя или на БНБ ? Защото според ПИБ $ е 1.47, а според БНБ 1.44 ? Та, ако трябва да се водя по тази на ПИБ наличността на картата ми ще е недостатъчна, защото са ми блокирали някакви пари за картови трансакции.

Звънях пак да ми отблокират сумата, но кога ли ще стане ...

А иначе за пробването вече 2 дена си играя с едно плащане.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт