Отговори
# 60
Може ли някой да ми изпрати паролката за снимките, моля  Praynig

# 61
adelina, мила, страхотно оформена темичка, благодаря ти Hug

и аз съм се замислила за водна гимнастика - това ми се струва най-приятният начин за поддържане на някакво подобие на фигура Laughing

Ти къде ходиш - сподели впечатление?

Аз да се похваля - минах първият скрининг и БХС и всички резултати са ми ОК, за сега докторът ми клони към розови гащи, но естествено след около две седмици ще може да ми каже със сигурност.

Jenito, поздравления, това е истинско двойно щастие Hug

# 62
Браво Ади   bouquet , темата е прекрасна! Много съм щастлива, че съм част от нея! Момичета искам да ви препоръчам една книга, която според мен е наистина " Библията на бременната жена" . Казва се "КАКВО ТЕ ЧАКА, КОГАТО ЧАКАШ ДЕТЕ". Много е истинска, няма сложни термини и отговаря на всичките ми въпроси, които евентуално съм прпуснала да задам към док.  Hug

# 63
  • София
мимози аз ходя на водна гимнастика в клиниката на Мазнейкова в Манастирски Ливади, води се "Водната гимнастика на Мария Шпитцер", само дето Мария Шпитцер отдавна не води, но има добри инструктори. Таксата е 7лв. Това е сайта http://www.vodna-aerobika.com/
Хубавото е че имат курсове всекиде ден от 19.15 и събота и неделя. По принцип на саита не пише, че водната аеробика е за бременни, но като кажеш на инструкторката тя ти дава други упражнения.
Аз лично тренирам от 2 години водна аеробика и това е един чудесен спорт, който не само те държи в кондиция а и не натоварва сърцето и не предизвиква мускулна треска, затова го предпочитам пред фитнеса.
martinapencheva и аз тази книга чета, наистина е Библия на бременната жена, страхотна книга

# 64
  • София
Писах за четенето на постовете, защото и в отчетните теми за августинчета 2006, а и доколкото съм преглеждала други теми е било така...тепърва може да се сложи интересна информация за всяка от нас - колко кг сме качили, къде ще раждаме и т.н...а според мен можеше и инфото за БХС да се сложи, за да не се повтаря един и същ въпрос през няколко постинга...както и всяка интересна информация или линк...все пак всеки да качва всичко, което му се стори интересно, не ми се струва добра идея...

Но както писа Кори...важно е мнозинството какво ще реши.... Grinning
AndyB стига да поискате(ти или другите мами) тази инфомрация винаги може да се добави на първата страница в темата, измислете какво искате още да сложа и ще го добавя, идеите винаги са добре дошли.  Peace

# 65
Цоп и от мен в новата темичка! Аделина, много красиво си я оформила, благодаря Hug

Момичета, имах ужасен работен ден, толкова нерви отдавна не съм трошила, щом и до рев стигнах  ooooh!  Идваше ми да  #2gunfire шефката.

Много ме е страх да не навредя на бебето. Все пак толкова трудно стигнахме до тук, а сега заради простотията на някой хора, рискувам всичко Tired Направо не знам какво да правя.

# 66
  • София
Цоп и от мен в новата темичка! Аделина, много красиво си я оформила, благодаря Hug
Момичета, имах ужасен работен ден, толкова нерви отдавна не съм трошила, щом и до рев стигнах  ooooh!  Идваше ми да  #2gunfire шефката.
Много ме е страх да не навредя на бебето. Все пак толкова трудно стигнахме до тук, а сега заради простотията на някой хора, рискувам всичко Tired Направо не знам какво да правя.
Това същото и аз го бях писала преди време, и все едно четях моя пост. И аз бях така, супер много стрес, супер много ядове на работа,  бях пред нервна криза, всяка вечер рев,рев, направо беше ужас. А като си помисля и ние колко трудно стигнахме дотук.... Затова отидох при моя гинеколог, разказах му всичко, казах му че при тоя стрес сигурно няма да мога да задържа бебето, че ме е страх да не се случи нещо и че искам болничен, поне до края на 14 седмица и той ми даде 1 месец болничен. Сега всичко е супер спокойно, стоя си в нас и мисля само за бебо.

# 67
Това същото и аз го бях писала преди време, и все едно четях моя пост. И аз бях така, супер много стрес, супер много ядове на работа,  бях пред нервна криза, всяка вечер рев,рев, направо беше ужас. А като си помисля и ние колко трудно стигнахме дотук.... Затова отидох при моя гинеколог, разказах му всичко, казах му че при тоя стрес сигурно няма да мога да задържа бебето, че ме е страх да не се случи нещо и че искам болничен, поне до края на 14 седмица и той ми даде 1 месец болничен. Сега всичко е супер спокойно, стоя си в нас и мисля само за бебо.

Да, но при мен проблемът е че скоро се върнах от болничния. Прекарах първия триместър на легло, за да задържа човечето. Вече съм сигурна, че тая жена иска да разкара всички бременни от отдела и се чуди как да им отрови живота. Наскоро една колежка като по чудо се оттърва и сега явно аз съм наред.

# 68
Момичета , мен пак ме няма в списъка. На кой трябва да пусна данните за да ме добавите.Не че е фатално де, ама...Simple Smile

# 69
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Fighty, на adelina_bg пиши и ще те прибави. Simple Smile

Видях, че книжки за бременни споменавате и аз ще препоръчам една - "Близо до бебето" на Василена Доткова - ето го блога на мацката. Отстрани вдясно я има самата книга как изглежда и 2-3 думи за нея. Имах късмета да се запозная с авторката по време на първата ми бременност - чакахме заедно септемврийчета - супер начетена и много готина мадама, благодарение на която мога да кажа, че ми потръгна кърменето след известни перипетии, винаги ще съм й задължена за което. Книгата е насочена към майчета, които са с усещането и нагласата, че бременността и кърменето са нещо супер естествено, а не лекарско предписание. Много увлекателно пише авторката освен това - можете да разцъкате статиите в блога й, за да си направите изводите сами, преди евентуално да посегнете към книгата (а и в блога има много интересни неща по темите, които ни вълнуват).

Вчера бяхме на преглед. Май пак момче се очертава да е бебо. Пъпната връв му минаваше между краката и затова докторката остави 20% за момиче. Но каза, че е почти убедена, че се мандахерца и друго освен пъпната връв между краката му. Mr. Green

# 70
  • София
Момичета , мен пак ме няма в списъка. На кой трябва да пусна данните за да ме добавите.Не че е фатално де, ама...Simple Smile
Fighty мила много съжалявам за пропуска, прати ми данните и ще те добавя

# 71
adelina, благодаря много за инфото Hug На мен ми е много удобно в Св .София и само ще изчакем малко още да се затопли и естествено, да се консултирам с лекаря ми, и ще го пробвам

# 72
Аdelina_bg,мерси за темичката! Hug
Момичета,аз днес съм именничка,но понеже нямам идея как да ви сложа виртуална почерпка,чувствайте се нагостени от мое име!Чудесен и слънчев ден ви желая!

# 73
  • Варна
Видях, че книжки за бременни споменавате и аз ще препоръчам една - "Близо до бебето" на Василена Доткова - ето го блога на мацката. Отстрани вдясно я има самата книга как изглежда и 2-3 думи за нея. Имах късмета да се запозная с авторката по време на първата ми бременност - чакахме заедно септемврийчета - супер начетена и много готина мадама, благодарение на която мога да кажа, че ми потръгна кърменето след известни перипетии, винаги ще съм й задължена за което. Книгата е насочена към майчета, които са с усещането и нагласата, че бременността и кърменето са нещо супер естествено, а не лекарско предписание. Много увлекателно пише авторката освен това - можете да разцъкате статиите в блога й, за да си направите изводите сами, преди евентуално да посегнете към книгата (а и в блога има много интересни неща по темите, които ни вълнуват).
Вчера си купих книжката и до вечерта я прочетох. И на мен МНОГО ми харесаха идеите и и начина на писане. Освен това не дава универсални правила, а казва че всяко дете е индивидуално и то само най-добре може да подскаже на родителите си от какво има нужда. Аз не познавам лично мацката, но сме завършили Английската гимназия и винаги ми е правила много приятно впечатление. Блогът й също е интересен. newsm10

# 74
  • София
Аdelina_bg,мерси за темичката! Hug
Момичета,аз днес съм именничка,но понеже нямам идея как да ви сложа виртуална почерпка,чувствайте се нагостени от мое име!Чудесен и слънчев ден ви желая!
tolinka да си жива и здрава мила, само хубави емоции от тук нататък, и през Август да ни се похвалиш с едно пухкаво бебче  Hug
 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт