Отговори
# 105
Днес ходихме на разходка в Пловдив - страхоотно си изкарахме; невероятен град.

По пътя викам на таткото - "Много ме е страх, злато за раждането, ама адски много". И той загрижен - "Няма страшно, бе злато, от какво толкова те е страх"? Отговарям - 'о това, че мн ще боли'. Отговора - "Глуупости, изобщо не боли! Те бебетата излизат за няколко напъни като тапи".   Shocked

За срещата - аз съм на линия каквото и да решите!
Галя, името Страхил ужасно ме кефи. Много ми е мъжко!!
Някой пита за Милена с тризнаците - видях я с Мечо Пух беше на лекцията в ЦУМ в петък!
Много добре изглеждаха и двете и се надявам така и да се чувстват. За жалост бяхме далеч една от друга и не успяхме да си поговорим. Дано скоро да пише, за да разберем как са малките, какво ново около нея! Аз много се вълнувам, че си чакаме тризнаци във форума. Днес даже гледам една мама да бута двечки и си викам сама на себе си -' да, сладки са, ама пък аз познавам мама, дето чака 3'  Flutter

# 106
ехоо,здравейте ,мили4ки  Hug
надявам се 4е сте добре вси4ки,утре ще гледам да ви из4ета  Hug
ве4е сме си вкъщи с малката бубона  Hug
сега тъкмо я сложих да спинка ,а аз имам да пооправям пак някои неща  Laughing
мilli vanilli,само твоето писане успях да про4ета,защото си на тази страница и твоят мъж има право-самото раждане наистина е с 2-3 напъвания  Laughing контракциите са болката,но не ги мисли,като си гушнеш бебка,ти гарантирам,4е ще забравиш вси4ко!!!!   Laughing
целувки от мен и Ивет!

# 107
Eeeeeeee,
Anni 2002  така се радвам че малката вече си е у дома и че всичко е наред. СЕга вече ще чакаме повече снимки! Да я нацелуваш мноооооооого!!! Hug
Ивееееетче радвам се че и при теб нещата се нареждат!Важното е и ти и децата да се чувствате добре от тук нататък. Аз вярвам че при всяка една от нас -нещата ще се наредят така, както е най -добре за нас самите. Hug

Аз имам един въпрос......Навсякъде чета, че е добре бебчето( поне първите няколко месеца ) да спинка с краченца почти допрени до таблата на кошарката(това за да се избегне СВБС) т.е. главичката на бебето е посредата на леглото. Надявам се да сте разбрали какво имам предвид по описанието....Та.....ако бебето спи по този начин как ще се завива със стандартна завивка?В смисъл.....по този начин ще се завива самото бебче  и няма да е нужна завивка със стандартните размери( мисля че те са 130 на 100 см.) понеже бебчето ще е примерно 50 см. високо.  Е в такъв случай...не е ли по добре да се завива с някакво одеалце или пелена с по-малки размери.Повтарям че така препоръчват да се слага бебчо да спи по книгите които чета, за избягване на това бебето да се измуши под завивките и да се задуши.Сигурно на някои от вас ще иим прозвучи глупаво въпроса ми но....се зачудих.....

Поздрави и целувки на всичкииииии!!! newsm51

# 108
 Hugи от мен. Чета за хубавото време и завиждам - при нас тъкмо за weekend-а се развали. а така исках да се рахождам. Нищо - ще се мързелува.. днес ходих на курс за кърмене - голямо шоу. едни кукли раздадоха, но бая големички и ние мамите като ги подпираме по коремите си, че няма място къде - иструктурката се хвана за главата. еми как да стане като с тези големи кореми newsm78
иначе за мамите по ЗК само - да не ви пука - тука с каквато и застраховка да си пак имаш само 2 ехографа по план и 2 взимания на кръв - и за това си плащаш по мин. $200 на месец ooooh!така че свиркайте си - доколкото имам база за сравнение по Европа (вкл. БГ) е песен в сравнение с САЩ. Размери на бебе? Разкритие? Друг път гледат. Сложиха ме на тонове 2 пъти седмично само защото имам гестационен диабет и това се води рисков фактор - ако го нямах чак в 9 месец едни тонове и по живо по здраво. Та мисълта на цялото това писане беше че явно позитивно мислене и спокойствие си е най-важно. Както вика баба ми - вече съм на "ден да мине" и свиркане с уста.

P.S: Ani - браво на малката че си е у дома.

# 109
  Добро утро на всички   bouquet
 Аз определено се излагам с писането ,но когато смогна ви чета.
 Все още дори не съм честитила на мама Ани 2002- Миличка да ви е жива и здрава прекрасната малка дъщеря.Изглежда толкова добре ,за бебче ,родено по-рано ,дори бих казала ,че не ви личи изобщо.Радвам се ,че вече сте си вкъщи.Пожелавам от все сърце всичко да е на ред и много да се обичате.Снимките на Ивет са разкошни.

Гледах снимките в албумчето,всички майчета сте страхотни и много секси с тези големи коремчета вече.Веси Меси -друго си е да си носиш масичката за хранене с теб Laughing Wink
  Ивееетка , с теб какво се случва ,защо сте се преместили в провинцията newsm78
  Аз полежах малко в Шейново заради бъбречна криза ,доста неочаквано ми дойде тъй ,като никога до сега не съм имала проблеми с бъбреците ,но ето ,че и това преживях.Малко или повече се успокоих ,тъй ,като ми казаха ,че тези кризи болят повече от раждането ,та сега си мисля ,че всичко ще мога да издържа Rolling EyesМакар ,по -скоро да ми се очертава отново секцио.другата седмица ще ходя до Шейново да видим как ще се ражда.
 Не пропускайте и днешният ден за разходки,времето е страхотно.Приятна почивка.

# 110
  • София
Ани2002, Ивееета, Даниспорт - браво за хубавите новини ! От сърце се радвам за вас !  Hug
Навайл, за количката - 99% съм сигурна, че на сенника отгоре има прозорец за да виждаш какво става ! Grinning Не те навивам за точно тази количка, но недостатъците й на фона - репутация на производител, цена, удобство и качество на мен лично ми бледнеят!  Mr. Green
Веси Меси - права си, че едно по-малко завивало ще е по-удобно. Моите спяха в едно легло до 3-4 м. Не напреки на кошарата както ти го описваш, ами едната в единия край, другата в другия, но и двете надлъжно. Завивах ги с едно чаршафче, одеалце двете. Хем и на бебето ме му тежи. Като се има предвид, че сегашните ще са пролетно-летни бебета, аз лично мисля, че  завивало с р-ри 80*80 или 90/*90 (такива са повчето пелени от комплектите за изписване) си е напълно достатъчно. Естетите ( като мен  Flutter Flutter Flutter) могат да си я облекат в чаршафчето от комплекта, за да не им се нарушава цветовото съчетание, ако тя е с друг цвят. Mr. Green
Днес продължавам са диря - нощница с копчета отпред, ако някой вече е намерил, моля да свирка. Или пък има едни, мъжът ми ми беше купил такава първия път - с 2 джоба с капаци отпред за кърмене. Тия на цветята, бабшеките нещо не ме кефят, пък и копчетата им са само на платката. Търся нещо, подобно на показаното от Тини- Мини. Весела, с къс ракав, до коляното, неватирана.
п.с някой да се чувал с Вяра, да взема ли да й звънна ?  Rolling Eyes

# 111
Даниспорт, marini благодаря, че споделихте....
При мен се получава само като ходя. Може и да не е скъсяване, а просто бебето да ме притиска по-особено....ще питам АГ, но до прегледа има много време.
Честно казано вече съм забравила как беше първият път, а не беше толкова отдавна..... Mr. Green
Снощи сънувам, че сутринта ставам и си обувам едни тесни джинси, че  ще ходим да се разходим я в парк, я на Бистрица......но изведнъж бременния ми мозък зацепва, че съм дебела  с голям корем и няма как да ми станат тесни дънки.... hahaha hahaha hahaha
Вече искам да се отърва от това бреме, ама честно.....точно като някоя дебела крава се чувствам.... Laughing
Данче, количката е много красива, но както ти сама казваш, за летен вариант ще трябва да се бъркаш за още .....а ти този легналият-бебешки кош, ще го използваш много малко време.....
Успех в решението!
Anni 2002радвам че малката вече си е у дома и че, всичко е наред! Hug

# 112
iveeeta сега разбираме, че си се разделиела с бащата на децата ти!!!  Shockedтова е много неприятно. дано нещата се оправят и най-важното се чувстваш добре. пази се!  Hug
navail и аз си бях харесала тази количка. даже все още ми е от фаворитите, но се разколебавам, защото една приятелка ще ми даде кошница за кола, а и колегите може да ми вземат и май искам количка без кошница. иначе за това дали бебето гледа към теб - и аз си мислех че не гледа, но миналата седмица бях в един магазин в Люлин (от А до Я за вашето бебе в 5та част) и там собственичката ми показа, че всъщност сенника се обръща на другата страна и така все едно се обръща коша. друго мнение, което четох за тази количка е, че била тесничка вътре. не знам дали е вярно. аз лично мисля каквато количка си взема да я ползвам поне 1 год. ако разберете повече за тази споделете  Peace.

за пробождането и аз имам от време на време и то още от 5ти месец, но е много рядко. до миналата седмица не съм имала проблем с шийката и сега определено нямам разкритие, а само скъсяване.

# 113
tansu мила и аз точно там я гледах Joy ,но не го разбрах това със сенника.Въпреки че го махах и аз Thinking Абе нали съм си шемет  Crazy На теб показали ти допълнителния кош който се купува newsm78 Но въпреки всичко май тази ще е моят избор
Аз още нищичко не съм взела за бебко и вече съвсем нямам търпение

# 114
не с ами показвали коша, но може би защото аз изрично казах, че искам комбинирана количка и не искам никакви допълнителни кошове. вкъщи нямам абсолютно никакво място за нищо излишно.
аз напоследък се заглеждам по едни модели на Грако. в интернет има толкова хубави модели и десени  Heart Eyes, а тук нищо не се внася. цените има са повече от нормални, а тук в същия магазин ми показаха 2 модела, които бяха на много по-високи цени. някой знае ли къде могат да се видят моделите на Грако???

# 115
ми то нее точно кош а порт бебе,така мисля че беше  newsm78 абе лудница ...Grinning
 за пробождането -аз не съм имала нищо такова за сега

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 10:04 от navail

# 116
  • София
ми то нее точно кош а порт бебе,така мисля че беше  newsm78 абе лудница ...Grinning
Eто го коша:
http://myrzelana.snimka.bg/hobby/la-redoute.454886.17502472 - от тази снимка нататък

# 117
# 118
Момичета, влизам да ви почерпя за рождения ден на моето момиче. Днес става на 3 години!  Flutter
 newsm59  cook  party023  bigdance2 Tada

# 119
Здравейте Hug!
Аз от няколко дни съм си вкъщи. Нямам болки, но гледам максимално много да лежа, пък и все пак малко остана и както всички знаем каузата си заслужава.
Гледам колички обсъждате. И на мен ми е голям проблем. Спряла съм се на 5-6 модела, като екстрите които искам са да е максимално лека и да има пълно легнало. Със сина ми ползвах комбинирана която тежеше около 15 кг., вярно стабилна, широка и удобна за детето, но не мога да я повдигна. Сега след като се пренесохме в ново жилище пак имам спънки. Пред входа имам 4-5 стъпала и във входа още толкова за да стигна до асансьора. Това е и причината моделите на които съм се спряла да са около 7-8 кг.
Аз вече започнах с покупките тъй като има голяма вероятност трети път да не могат да спрат раждането и искам всичко да ми е готово, едно че ще пътувам 130 км до там и не искам в такъв момент да мисля за багажи. Имам една бабешка нощница от преди, а сега си купих много весела. Обаче нещо не мога да се оправя и да сваля снимките, та като си дойде мъжо ще ги кача  Blush.

Eййййййй, успях да кача няколко снимки на нощничката. Снимките не са много добро качество, че ги правих с телефона, но определено можете да добиете представа.

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 12:41 от lucky77

Общи условия

Активация на акаунт