Отговори
# 120
Ели Мели, да ти е жива, здрава, много обичана и щастлива!   bouquet
Ани, чудесно е, че сте си вкъщи и можете да си се гушкате на спокойствие! Целувки!
Ивеета, ти си майка-герой - то не е случайно, че жената е майка, не мъжа  Wink Когато работи майчинския инстинкт - мисля, че една жена може да извади неподозирани и от самата нея сили, за да защити и да се грижи за децата си   bouquet Стискам палци здравословно всичко да е наред и каквото и да се е случило - то да е било за добро. Новото начало често крие много прекрасни неща, които иначе човек би изпуснал  Hug
Биби, аз си купих такива нощници от РУМ Младост - доста са симпатични - имат няколко вида разкопчаване - всички са за кърмещи мами, имаше и такива пижами - доста бяха симпатични и цената беше нещо от порядъка на 14 лв. Повечето бяха от светло сиво трико в комбинация с розово, синьо, жълто или зелено.

# 121
Добро утро и от мен, какъв дъжд днес....а вчера времето беше толкова хубаво и както гледам всички са се възползвали оттова и са ходили на разходка като мен Simple Smile Ели мели и аз си купих същата нощничка, много са сладки, едната такава пък другата с панталонки, бях питала в болницата и ми казаха 4е едната може и да е различна, така че съм доволна bowuu
Гледам пак се варна темата за секса на преден план Mr. Green аз веднъж я бях повдигнала преди около месец и отговорите бяха почти същите с малкото разлика че сега докторите препоръчват повечко, което е добре дошло за мен.Той моя нещо се дърпа, ама аз не прощавам, викам му че на бременна не се отказва щото иначе ще се почеша някъде и на бебето ще  му излезе ...... някъде :'))))) ама не винаги минава номера де :'(
аиде мацета лека и приятна неделя или поне това което е останало от нея  Money Money Money

# 122
Биби, качих тези нощници от РУМ-а в албумчето и като видях снимката на Lucky, срам ме хвана  smile3506

# 123
Nia, не знам за какво те е хванало срам ама аз ти завиждам / благородно де/ за тази със синята количка. Че аз нали пак мъж чакам и ми се искаше да не е в розово, ама то в нашия град зареждат по една дето се вика и като номер ми пасна тази. Аз все още не съм я прала или гладила, но поради причината че е една и в магазина е стояла на закачалка и за това не е намачкана, ако това ти е притеснението.

# 124
Ей момичета здравейте Hug Hug Hug.
Току що приспах моите и викам да седна малко да ви видя как сте.Радвам се че няма нещо сериозно,само бодежи,които ги имам и аз и смятам че са нормални болежки Laughing
ЕЛИ МЕЛИ много,много здраве на твоята принцеса и късмет в живота Tada  smile3510 happy bd
Виждам че пак повдигате въпрос за количките Sad,на мен ми става болна тема вече.Момента в който си помисля че съм си избрала вече и това е моята количка,виждам следващата и се разколебавам .Но и аз има много притенции и ако някой може да ми помогне ще съм благодарна и ще черпя Laughing lalalala beer.Моята количка трябва да е с големи гуми,с цяла дръжка,до 10кг и да е към 500:600лв максимум Wink,трудно,а? newsm78
МИЛИ ВАНИЛИ,видях че си ходила в Пловдив и исках да споделя само,че аз съм от там,но вятърът ме довя в София(мъж ми е от тук).
За срещата,аз още не знам,но ако е по обяд,определено няма как да дойда.
Е това е от мен за сега.Хубав и усмихнат ден.До скоро  bouquet  bouquet  bouquet

# 125
Момичета къде стеееееееееееееееееее Hug Hug Hug
      Снощи ми бяха на гости моята кака с гаджето и си заплюваха разни неща от бебка/май ще ме правят баба/ #Crazy
      а днес на обед ни бяха на гости сина на мъжа ми с гаджето и те май са кандидат родители #Crazy...................и те си харесаха детската стая + количката
.....................така че нищо чудно до година да бутаме още две коплички #Crazy #Crazy #Crazy..............а сина ми е на 12 и каката от таткото е на 16,така че скоро и там ще е  newsm78

# 126
  • Бургас
леле djulyy70 вие рязко ще увелите прираста на населението Laughing

Радвам се 4е 4ета предимно положителни постове.

Моми4етата от Бургас не ви ли се ходи на безплатната лекция в Младежкия дом на 23-ти. Хайде да се видим там преди да сме запо4нали с ражданията.  Laughing След това ще си правим срещи с бебетата.

# 127
Ехааа, Джули  Crazy
Интересно става при теб  Mr. Green
Да сте живи и здрави и да се похвалиш за развръзката  Hug

# 128
Nia,lucky77 много са ви хубави нощниците Shocked
Ние днес в този мрачен ден ходихме да изберем или поне да харесаме най-накрая количката и легълцето.Бях в ХИПОЛЕНД(до метро) значи за легъцата има голяма разлика в цените-с около 50,60 лв нагоре,за сравнение от другите магазини където гледахме(поне на тези модели който аз харесвам)А количката остава на CHICCO DUO 0.2 Peace

# 129
  • София
milli_vanilli – тотално ме изкефи отговорът на мъж ти  Joy интересно от къде ли има информация  hahaha
А Милена с тризнаците е добре, доста и е тежичко, но с повече почивка е ОК, предполагам ще пише когато може.
anni2002 - много е хубаво, че вече сте вкъщи  Heart Eyes скоро всичко ще се нареди  Hug
vesi_mesi - не съм чувала това за спането с крачета до таблата  Rolling Eyes може и да има нещо вярно. Но аз попаднах на една интересна тема за коликите и там описват специален начин за завиване на бебоците, който много ги успокоявал. За целта се използват едни много идейни одеалца http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341826.0;all
liota- хей от няколко дни те мисля  Peace Радвам се, че вече си по- добре. А бърбечните кризи наистина са си много болезнени, дано не те спохождат пак  Hug
iveta - ще чакаме инфо след прегледа, щом си спокойна, това е най- важното   bouquet 
EliМeli - да ти е живо и здраво слънчицето, да расте усмихнато и щастливо   ura
lucky77 - правилно си решила да си напазаруваш, че да не го мислиш после, наистина малко остана, пази се  Wink

# 130
  • София

vesi_mesi - не съм чувала това за спането с крачета до таблата  Rolling Eyes може и да има нещо вярно. Но аз попаднах на една интересна тема за коликите и там описват специален начин за завиване на бебоците, който много ги успокоявал. За целта се използват едни много идейни одеалца http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341826.0;all

Привет и от мен Simple Smile

Такива одеалца има в mothercare.co.uk, предполагам, че в България ще ги има, там ми се струва евтино - 13 английски лири, което е по малко от 30 лв. http://www.mothercare.com/dp/B0027T22FI/ref=ord_cart_active/278- … ZUGQ&mcb=core Аз бях решила да поръчам от там и братовчедка ми, която ще пътува в края на март да ми ги донесе, но като ми каза док, че бебо може да се роди по-рано ме гепи яко суеверие и сега нищо не смея да купувам и поръчам... а като гледам как тук всички мами са се обзавели, направо се втрещявам дали майка ми, мъжа ми и свекървата ще се оправят...

А за пробожданията и аз ги имам, и понеже ми е първа бременност, се чудех дали е свързано със скъсяване на шийката, което при мен миналата седмица вече беше 2.8 см. Но предполагам, че няма какво да се направи, освен да си пием магнезий и да си почиваме Simple Smile

# 131
Момичета, за да не разводнявам нашата тема, пуснах анкета в подфорум 'ИМЕНА' относно кое име повече ви харесва - Михаела или Габриела.
Ще ви бъда признателна, ако отделите 2 мин и ми отговорите там.
Благодаря ви и извинявайте за нахалството   bouquet

# 132
Защо няма отговор с тире?
Михаела - Габриела ме кефи повече от Габриела - Михаела  Wink

# 133
здравейте мамчета и от мен   bouquet

аз докато се включа и сте изписали десетина страници
радвам се за ани че вече е с малката си принцеса пожелавам ви много здраве и късмет Hug

незнам мамчета вие как сте но аз вече се чуствам доста тромава качила съм 20 кила вече Sad но иначе се чуствам прекрасно без проблеми за сега
пожелавам го и на вас Peace

лека вечер на всички  bouquet

# 134
  • София
EлиМели - да ти е живо и здраво детенцето. Много радост да ви носи и да ви кара да се чувствате горди родители на прекрасна, малка сладурана !

Момичета, благодаря за снимките с нощничките - супер сладурски са, дано да имат ХХЛ  Mr. Green
За оделацата -  може би помогат, ама на мен бебетата ми изглеждат като концлагеристи с тях Rolling Eyes. В Окръжна така hи завиваха нощем, да им е топло и да кротят. Затова ми беше първият скандал в неонатологията. може би не сам права, но аз това на детето си няма да причиня. Моите си движеха ръчичиките още от началото. За коликите добри отзиви съм чувала за възглавничките с костилки от череши вътре (в БГ ги има в магазините на DM). Загряват се и се слагат на коремчето, както бебето е настрани. Отделят топлината много време. Препатили казват, че действат доста добре.
Милли Ванилли, ако трябва да съм честна и двете имена ми бледнеят пред Елия.... ама свят широк, хора разни. Изказвам мое, честно мнение. Габриела не ме кефи, а е и много ескплоатирано напоследък. Михаела по-бива. Анкетата няма да реши вместо теб - трябва да го почувствате отвътре. Аз последно за Плами и Цвети реших като ги видях -и какви ще са им имената и коя коя да е. 

Общи условия

Активация на акаунт