Отговори
# 135
Аз съм за Габриела,така ще се казва моето ако е девойка Peace

# 136
EliMeli, да е живо и здраво наборчето ни и да бъде кака за чудо и приказ!
Milli_vanilli, ще гласувам и там, но и тук да ти кажа, че споделям напълно мнението на bibi: Елия ми харесва в пъти повече, но между двете последни съм "за" Михаела!
Данче, забравих да те поздравя за победата ти за името! Точно така се действа, со кротце и со благо и стават нещата! Wink
И за името на нашата мома имаше скромна съпротива от таткото, но не за друго, а защото не искаше да е кръстена на него. Моята идея не беше такава, но всъщност така и се получава...Трябваше му малко време да свикне с мисълта и вече не се опъва и май ще стане моето: Теодора.
Ивета, радвам се, че си спокойна, пък всичко друго ще се нареди! Hug Сигурно ти е трудно, но е хубаво, че имаш подкрепата на родителите си!
Anni2002, добре завърнали се у дома! Вече всичко е, както трябва да бъде и ще бъдете много щастливи заедно, сигурна съм! Laughing
djulyy70, купонът при вас ще е пълен! Ще ни държиш в течение, нали?! Wink
jeni80, Маг Ингланд мисля покриват изискванията ти, но само не знам по колко кг са! Това трябва да провериш иначе са доста стабилни! Peace
bibi, не знам къде живееш, но на пазар "Красно село" можеш да намериш разни видове нощници, вкл. и съвсем прилични като на tini-mini!
При мен - нищо ново: пробождания, болежки в ставите, а от нощес и много странно ми се опъва кожата около пъпа и е доста странно, болезнено усещане. Аз имам там операция от пъпна херния и сега пък се притеснявам дали нещо не се случва с шева...Все си има за какво да се притеснявам тези дни! Confused
Спокойна нощ на всички и успешна седмица! Hug

# 137
Марини ,благодаря   Hug В крайна сметка нямах избор - трябваше да се действа с твърда ръка ,но същевременно спокойно.Показах им на всички колко съм мила и добра и колко компромиси съм правила със себе си заради тях и доказах и на себе си ,че заслужавам АЗ да избера името на бебков  Rolling Eyes Много ,много съм доволна !
Относно твоята Теодора - това 100 % беше нашият вариант за женско име Flutter Много ми харесва ,много ми е на сърце ,страхотен избор !
Относно количките на Маг Ингланд,аз почти не познавам недоволни от тях - всички много ги хвалят ! А и е факт ,че са на изключително сносни цени.Например Принцес Рол в магазин в Пазарджик струва 260 лв.
Мен днес много ме сърби корема ,не знам защо ,след като все с едно и също нещо се мажа  ooooh!

# 138
здравейте,мили4ки  Hug сутринта писах ,писах и компа ми забиии  Crazy
но ето сега намерих 5-10 мин за отдих и ре6их да ви пиша   Hug
Първо,4естита рожденни4ка на Ели Мели  Hug   nbirthday
Дан4е,4естита победа  Mr. Green имаш тактика,признавам те !  Laughing
Мilli Vanilli ,аз съм за Габриела малко пове4е,но 4естно казано и Михаела е хубаво  Hug
Лиота,надявам се 4е ве4е си много по-добре!и на теб не ти е било леко изобщо.. По4ивай си пове4ко ,мила  Hug
веси-Меси,абсолютно си права това за спането от по средата на кошарката !на мен ми дадоха много лифлети и брошури,и в една от тях е показано то4но това!  Peace
и също беб4ето трябва да спи  по гръб !не по корем!
Благодаря на Марини,Ме4о пух и вси4ки моми4ета,които се сещат за нас Ние сме добре,днес се гледаме цял ден,малко съм изморена,но се надявам 4е ще си свикна малко по малко Simple Smile
Целувам ви и лека ве4ер на вси4ки тумба4ета  Hug

# 139
Момичета привет и от мен.Досега ви четох.
Много се радвам, че малката ни първа кукла в темичката вече е в къщи при мама и тати Hug
Ивета само кураж Hug.Очевидно си силна жена Hug
За количките на Маг Ингланд аз вече писах.Май ще е такава количка и при нас.Имам приятелка отгледала три деца в такава количка.Не е мръднала.Малко по тежки са ама..........хора разни.Аз точно стабилна количка търсех.С вдигането даня се справя.В магазина празна я повдигнах леко предвид състоянието ми.Не знам как ще е с бебе вътре, но три стъпала все ще ги взема някакси Rolling Eyes.
Другия ми фаворит е Хаук Малибу.Още се чудя, но повече коллички няма да гледам, че повече се обърквам.
За мебелите май се спряхме на Дибо.
Единствено ме притесняват кринчетата им с повивалник.Горното чекмедже не се затваря плътно и остават малки дупки заради облия повивалник.Та се притеснявам, че там ще се праши newsm78.Някоя мама има ли опит вече с техните скринчета - да сподели.
Иначе ги гледа на живо.Хубави са и най важното - не миришат Peace
За бодежите Rolling Eyes - ами и аз ги имам рядко.Но доктора ме преглежда и каза, че уж всичко било наред засега.Не знам от какво са тези бодежи.За болките в таза, костите и муждукраката няма да коментирам.Едва вървя а ставането от леглото е истински ад ooooh!Зверски ме боли като при най ужасна мускулна треска.

# 140
ЕлиМели, да е жива и здрава бъдещата кака, да е весела и засмяна и много да ви радва!

Ани, добре дошла на малката принцеса! Сега вече ще се отдадеш изцяло на щастието си! Heart Eyes Много се радвам.

Мили Ванили, и на мен Елия страшно много ми харесва, а от другите две имена, давам глас за Михаела.

Ивета, радвам се, че се чувстваш добре, въпреки неприятните обстоятелства. Пожелавам ти всичко да се нареди прекрасно за теб и децата ти.

Данче, браво! Ей това се казва победа. Simple Smile

# 141
Добро утро мамаситас!
Минавам само да ви пожелая прекрасен и усмихнат ден!
Аз днес излизам в 45 дневен болничен , ойто утре трябва да ми бъден издаден на ЖК. Вече нямам търпение, че на ЖК не съм ходила от 19.01. Rolling Eyes

Целувки на всииииииички!
P.S. Специални целувки на малката Ивет!!! newsm51

# 142
Здравейте майчета!

Честита рожденничка на Eli Meli!!! Да е здрава, засмяна и най-добрата кака на света!

Добре дошла и на малката Ивет! Ани, да я разцелуваш от мен и да качиш още снимки когато имаш време!

milli vanilli, на мен и двете имена ми харесват, но малко повече клоня към Габриела.

lucky77, Nia, много симпатични нощнички. Къде се намира този РУМ в Младост, че не се сещам, а бих искала и аз да си взема такава?

Liota, дано нямаш повече проблеми!

iveetka, пак ще го кажа - Ти си майка-герой! След тази рискова бременност, сега и раздяла понасяш!!! Пожелавам ти винаги да имаш сили и да се справяш със всичко!!! То синът ти не случайно е шампион - наследил е твоите качества!  Hug

Количката ни е Mag England. Аз съм много доволна. Единствения недостатък е, че е доста тежка, но със стълби не съм имала проблем - когато трябваше да се качвам, първо аз стъпвах на по-горното стъпало и я издърпвах (как го обясних и аз...дано сте разбрали!). Коланите й също не успяваха да задържат малкия в количката, но това е вече към 8-9-ти месец, като почнат да мърдат много човечетата. Тогава си купихме лятна количка на chipolino, доста по-лека и много удобна. Общо двете колички ни излязоха 330лв. преди 3-4г., така че е доста изгодно освен другото.

Аз днес съм на ЖК. Ще си вземам 45-дневния болничен. Надявам се да ме гледа на УЗ. Тя не ме е гледала от Октомври... Добре, че си ходя и на частно. Интересно ми е дали се е обърнала, че усещам едни странно големи части в корема си и то все на различни места, та не знам дали не е седалищно...  newsm78 Предполагам, че и влагалищвн секрет ще ми вземе, та да ги видим тея гъби какво ще ги правим. Ще разказвам после...

Хубав ден от мен!

# 143
  • София
Здравейте мами! Hug

Изкарах страхотен уикенд с много разходки, а после и много сън, та се чувствам екстра заредена за тази седмица. А вие сте писали, писали... ooooh! Аз утре съм на ЖК, тия дни трябва да ми дадат 45-дневния болничен, дано не ме замотат нещо....

Аз пък много искам бебето да е овенче, като мен. Много си уважавам зодията. Така ще станем цели 3 рогати в семейството. Горкият ми мъж.  Laughing Дребната е козирог-далеч по-рогато и неразбрано е от овен. Peace

deninenkova, и аз да те успокоя, щом доплерът не е показал отклонения не се притеснявай. Просто наистина може да е по-малко бебчето. Мерките и теглилките са индивидуални.

За ЖК- и аз съм на платена такава, но не си дават много зор-ехограф почти всеки път /един пропуск имаше досега/, 2 пъти кръв и урина, 2 МБ /за едната те настояваха, за другата аз/ и всеки път измерване на кръвно, килограми, корем, тонове на бебето...Записи на тонове след 36 г.с. започват да правят.

данче, браво за успеха с името. Сега ще ти е по-спокойно.

navail, aз ще си взимам такава количка-бебето може и в кошницата за кола, може и в количката, тъй като има пълно легнало положение, както вече са ти обяснили. Много лека и маневрена количка. Имам 2 познати с тази количка и са много доволни.
Мен лично не ме притеснява, че бебето не е с лице към мен, но всеки си знае най-добре. Успех в избора! Peace

iveeeta, радвам, че писа и че нещата при теб се нареждат. Peace

аnni 2002, браво, че вече сте си вкъщи. Много целувки на малката кукла. Heart Eyes

Хубава и успешна седмица на всички! Hug

# 144
Добро утро!
Първо да кажа, че според мен и Страхил, и Сава са много красиви мъжки имена! Не ми е много ясно как може да им се измисли нещо подигравателно от другарчетата в пубертета, дори няма за какво да се хванат Thinking За момичешките гласувам за Елия, после Михаела, на трето място - Габриела /двете ми звучат по сходен начин/
Galia_5, количката, която си избрала, е доста добра и изглежда супер лесно да се оперира с нея. Колко кг. е? Рамката изглежда доста лека, което май е най-важното. Аз единствено предпочитам и 4-те колела да са големи, като алтернатива - три големи (с едно отпред) и предните да не се въртят на всички посоки... някои майчета пък им е по-удобно точно обратното на мен, така че... май е индивидуално:-) navail, според мен трябва да си има кош за бебета, не само столче за кола, както си избрала - просто ми се струва, че не е за по-дълги летни разходки това малко кошче, особено като поотрасне бебето Thinking По този повод количката, която Данчето е избрала, е най-удобна от гледна точка първите 6 месеца на бебето.
iveeeta, дано всичко се нареди по най-добрия начин за теб и бебето в личен план! Само +4 кила не е ли твърде малко /макар и за завиждане за запазената форма/? Дано си запазила спокойствие - грижи се за себе си Hug
anni_2002, добре дошли удома!   bouquet
EliMeli, честит рожден ден на твоята малка принцеса  bouquet

Аз вчера за втори път пазарувах за бебка - дано не се окаже мъж, че всичко е прекрасно нежно и розово  Crazy Шопинг манията ме обвзема бързо и май ще й се отдам  Mr. Green

А за бодежи, контракции и т.п. неразположения - на мен постоянно нещо ми боде, корема ми тежи, всичко ме боли, задъхвам се, не спя добре, от няколкото вагинални прегледа на шийката още в началото стана ясно, че е скъсена и 'разкъсана' и лошо зашита след първото раждане /което беше част от причината за несигурни първи 3-4 месеца и дали изобщо ще задържа бебето/ и т.н. да не ви товаря повече, но, мисля че milli vanilli беше писала наскоро, че самовнушението е голяма работа. И аз съм на този принцип - просто не обръщам внимание на дребните проблеми, за мен наистина са 'дребни', даже не проблеми... Така че бъдете сигурни, че всичко ще се нареди по най-добрия начин и наистина ще е така. Моят гинеколог казваше в началото "Човек предполага, а Господ разполага", така че ние правим най-доброто, което е по силите ни и разчитаме, че и Господ ще направи същото и така  Hug Формално за прегледите - аз ходя на частно през 1 месец или малко по-малко, всеки път акушерката мери и записва показатели тегло, кръвно, височина на матката и т.н., 3 пъти имам кръв, урина, кръвна захар и още нещо май.. всеки път ме гледа доктора на ехограф и не са ми правили микробиология.

# 145
lucky77, би ли споделила твоите варианти за лека количка. Praynig Дано нямаш повече проблеми и изкараш до термин!  Peace
Ели Мели, да е жива и здрава дъщеричката ти, да бъде грижовна и щастлива кака!   bouquet
Навейл, и аз я заглеждам тази количка на Чико, и мен ме притеснява, че не гледа новороденото към майката, освен в доп. кош или коша за кола.  Confused
Ани 2002, радвам се, че Ивет си е вкъщи!   bouquet
Даниспорт, Ивеета, Глори, дано всичко е наред с вас!  Hug
За зодиите - каквато си избере детето, такава - и овен , и риби - все не ми харесват, особено пък за мъж.  Crossing Arms По термин ще е овне, а аз съм лъв, дъщеря ни - стрелец- > все огнени зодии, сигурно огън и жупел ще е у нас.  ooooh! Добре, че мъжът ми е близнаци, добра душа. Дано му е утеха, че мъже: жени резултатът ще е 2:2, ама знае ли се.  Laughing
Ние изкарахме приказно в Хисаря, размазахме се и тримата /на практика четиримата Wink/ от кеф в минералните басейни. Аз имах предварителни колебания дали ще се къпя, ама огромния басейн с перфектна температура веднага ме убеди и се наплувах на воля.  Grinning
От днес съм вкъщи и на обяд ще ходя на ЖК и за 45-дневния болничен. Започва все по-упорито да ме наболява костта долу и не ми харесва тази работа. Вас боли ли ви костта?  Rolling Eyes Престраших се да се претегля днес = + 11 кг, дано не станат много до края.  Confused
Пожелавам ви хубав ден!   bouquet Ако науча нещо интересно на ЖК-то ще пиша пак.  Hug

# 146
  • София
Мен ме боли костта само след ставане от сън, като се раздвижа преминава болката. А като се преуморя и походя повечко всички кокали почват да ме болят, все едно ще се разпадна.  Crazy

# 147
Здравейте и от нас!!!

Ани, добре дошла на Ивето у дома!!!!!!! Радвай се на всяка секунда с нея, растат много бързо, като гъбки, сега ти се струва мъничка, сладичко цвете, но ще порасне без да усетим и ще стане госпожица!!! Да я нацелуваш!!!!!!!!!!!!

Ели Мели, да ти е жива и здрава дъщеричката!!!!!!!!!!!!

Тини, мен костта ме наболява от началото на 7 месец, сега като си останах вкъщи не е толкова силно, докато ходех на работа беше ужасно, доки каза, че 7 и 8 месец боли така, нормално е, но е много неприятно  Simple Smile
А бебо рита и се върти толкова силно, чак ме боли  Twisted Evil като че каката не беше така, или съм забравила  Heart Eyes
Аз с килограмите съм +14, но до преди месец бях +13 и се бях уплашила, сега за 1 месец съм качила само 1 , така че не е толкова страшно  Hug

Аз съм решила за баба Марта да направя всички покупки за бебо, които са ми останали по списъка, засега си имаме количка, портбебе-пелена за изписването и някой дрешки, но най-важно - кошчето за спане, дрешките за изписването, някое шише и биба, памперси...... още не съм купила  Whistling Hug той списъка със задължителните и най-важни неща е 2 страници  Mr. Green незнам мамите, които са с първо детенце какви списъци имат, аз поне имам някой неща от Йони и от племенниците  Wink Laughing

Целувки на всички!!!!!!!!

# 148
  • Sofia
Привет!

За зодиите - каквото си ни е писано - такова  Grinning Майка ми и баща ми са овни, в нас спокойствие не е имало  Mr. Green Брат ми е риби, той пък си е темерутче  Joy

Дани, браво за хубавите новини  Hug отдавна се ослушвам да прочета нещо за вас  Heart Eyes

тини-мини, 11 си е екстра, аз вече гоня +13 а съм 2 седмици назад  ooooh! ама като не смея да мърдам много-много... а и свалих 5 кила точно преди да забременея и сигурно и това има значение. Браво за минералните басейни Simple Smile Случихте ли на хотел там и ако да кой е ( може и на лични )?

За среща на 10 март съм навита през деня, но ми е последния работен ден и ще видя как ще е Peace

За количка съм се спряла на Чиполино перфекта, сигурно и кош за кола ще си взема към нея, от каката имам, но няма да може да се закача. Лятната ми е Чико и не съм много доволна, наложи се да й ремонтираме колелата.. та на марки не вярвам много вече...

Благородно завиждам на мамите в майчинство вече  Hug аз имам още 20тина дена до свободата  Mr. Green

Отдолу и мен си ме понаболява леко, така беше и с предишната бременност, а хем тогава не се спирах...

За покупките, на мен само шезлонга ми остана да купя, искам още в началото да го слагам тма, но и след изписването да го взема не е проблем. Искам да намеря и от тия памперс-чаршафи, че си спомнам първия път какво мазало ми беше станало леглото в болницата  ooooh! ако знаете от къде могат да се купят?  newsm78

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 15:55 от taigi

# 149
taigi, какви са тези памперс чаршафи? Аз за малкия ползвах едни подложки за еднократна употреба, но те бяха с размер 60/60см. Не знам дали това имаш предвид. Купувах ги от аптека Ремедиум.

С кг съм ... Embarassed +14 - 15... Дано не качвам още много... Гърбът ми е като на професионална гребкиня, а походката като на гъска...
Иначе болки нямам. Чак почвам да се чудя дали е нормално. Май повечето от вас имат. Понякога като съм права ми притиска пикочния мехур и имам чувството че ще се напишкам, но болка не съм усещала. Кръста ме понаболява вечер, след като съм се залежала и тръгна да ставам, но като се раздвижа е ОК. Абе не мога да се оплача.

Общи условия

Активация на акаунт