Отговори
# 150
Здравейте момичета! Благодаря ви за хубавите пожелания за дъщеричката ми и да ви се връщат!  Hug  bouquet Hug
Вчера не устоях на тортата с рибки Simple Smile и Криси докато не свърши май няма да яде друго (тя не е от ящните попринцип).
Ани, добре дошла на Ивет вкъщи и много целувки!  Hug
milli vanilli и аз съм за Елиа.  Майка ми е щяла да ме кръсти така, ако и бяха позволили...От другите- Габриела Wink
Лиотка, съжалявам за неприятностите. Дано не се повтаря!  Hug
Да ви кажа как всеки ден ми се сменят настроенията- един ден решавам, че вече е почти дошло голямото събитие и не остава, на другия ми сеструва, че трябва да устискам още толкова много, докато стане ок за раждане... Whistling Бременна работа Wink))
Хубав ден на всички!

# 151
Ели, да ти е жива и здрава дъщери4ката и много да те радва   bouquet .

Тайги, в Ремедиум ги видях в4ера за около 10 лв - голям пакет и размер - 90/60. Аптекарката ми ги препоръ4а, но аз не съм ползвала досега такова нещо и исках първо да разбера за какво става въпрос, та не ги взех. Моля те, обясни как се ползват.

В4ера бяхме с майка ми и Тони да донапазаруваме за бебето. На Тони му беше ску4но и задаваше всякакви идиотски въпроси, но върха беше, когато донесе една 4етка за измиване на шишетата и ми каза: Мамо, гледай каква странна 4етка за тоалетна  Laughing Joy. Та, накупихме вси4ко необходимо ве4е, по4ти нищо не остана. Тези дни ще изпера дрешките и ще ги изгладя, само да намеря от кърпи4ките против боядисване, за които Биби спомена. Биби,   bouquet .

Мами, да знаете, 4е в Метро има мнооого изгодни памперси и мокри кърпи. Аз взех за болницата един пакет от 70 бр 3-6 кг за 11 лв. Мисля половината да дам, защото са доста за болницата.

Мили Ванили, аз също мисля, 4е Елиа е страхотно име, но между Габриела и Михаела - май Габриела пове4е ми харесва, но пък е много масово ве4е и то  Thinking

Иветка, знам, 4е не ти е лесно. Ужасно е това, през което преминаваш и не искам да те плаша, но по-лесно и не става. Разликата е, 4е ще имаш психи4еско спокойствие, което е незаменимо. Все пак, от опит мога да кажа, 4е за децата е много трудна раздялата и не знам, дали някога се преодолява. Не знам, дали децата ще ми простят, 4е съм се разделила с баща им, те са си близки с него и така е редно, оби4ат си го и не им е лесна ситуацията, но въпреки вси4ко, вярвам, 4е ако бяхме останали заедно, положението щеше да е по-тежко. Проблемите бяха много, не успяхме да се справим с тях и раздялата беше по-малкото зло. Естествено е, 4е във всяко семейство има перипети, има драми и проблеми, но когато има деца, най-добре е родителите да се опитат да дадат вси4ко от себе си, за да останат заедно, но не заради децата, а заради любовта помежду им. Ух, тежка, ужасно тежка за мен тема захванах и няма да натоварвам вси4ки, но Иве, ако решиш, пиши ми на ли4ни. Ако мога да помогна с нещо, насреща съм.

И аз съм ползвала Маг Ингланд, но е адски тежка и неманеврена. Сега взехме Премаман с кош4е за кола + порт бебе + зимно покривало и съм много доволна. Коли4ката е сравнително лека. Ще гледам да пусна снимки скоро.
Спирам, за да има кой да ме про4ете  Mr. Green
лек ден

# 152
Ихааа колко много от вас харесват името, което сме избрали за нашето момиче - Елия.  newsm44  Аз все си мислех, че на много хора ще им звучи странно, т.като не е особено популярно. Но явно съм бъркала. 
Ох, тръгвам на ЖК. Стискайте палци да е главично разположена малката Елия!  Praynig

# 153
Здравейте и от мен( или май да свикна да казвам и от нас  Laughing)

За коста и мен ме боли при сядане и ставане.Много е неприятно Rolling Eyes
Milli_Vanilli аз определено съм за Михаела Peace и Микаела също е добре
Килограмите-аз съм +13кг ooooh! Embarassed

А някой дали има усещането че изтичане на  нещо като водичка  Cry .но по -малко количество ама често newsm78

Анни  да на целуваш малката принцеска Heart Eyes

# 154
  • София

А за бодежи, контракции и т.п. неразположения - на мен постоянно нещо ми боде, корема ми тежи, всичко ме боли, задъхвам се, не спя добре, от няколкото вагинални прегледа на шийката още в началото стана ясно, че е скъсена и 'разкъсана' и лошо зашита след първото раждане /което беше част от причината за несигурни първи 3-4 месеца и дали изобщо ще задържа бебето/ и т.н. да не ви товаря повече, но, мисля че milli vanilli беше писала наскоро, че самовнушението е голяма работа. И аз съм на този принцип - просто не обръщам внимание на дребните проблеми, за мен наистина са 'дребни', даже не проблеми... Така че бъдете сигурни, че всичко ще се нареди по най-добрия начин и наистина ще е така. Моят гинеколог казваше в началото "Човек предполага, а Господ разполага", така че ние правим най-доброто, което е по силите ни и разчитаме, че и Господ ще направи същото и така  Hug

Tanya, много ти благодаря за хубавите думи! Човек като си лежи вкъщи и нон-стоп следи какво се случва, явно много се вглъбява и шашка. Така или иначе, права си за Божията воля Simple Smile в крайна сметка, децата са божии чеда!

За количките, аз съм свела избора до Chipolino Perfecta, Esta или Оптима, много бях харесала Jane Nomad, но те са по-скъпи Simple Smile а не съм сигурна колко по-качествени са...

За ЖК - аз ходя на платена в Шейново, всеки месец, мерят ми корема, килограмите, тоновете на бебето и са ми пускали кръв 2 пъти, антитела 2 пъти, биохимичен скрининг, и секрет два пъти. Единствено не искат да ме гледат на ехограф, заищото видите ли съм била пациентка на еди кой си доктор, при който също ходя веднъж месечно и той си ме бил гледал. Мързи ги просто...

Пожелавам хубава седмица на всички мами   bouquet

# 155
  • Варна
Здравейте, майчета!
Tanya, количката е 9,5 кг с летния кош. С коша за новородено е по-тежка, но незнам точно колко. Едва ли е проблем, нали ще се ползва малко и то точно когато бебо е най-лек. Мен ме притеснява малко, че количката ляга цялата и става като лодка, а не само гръбчето и да стане равно като дъска, но така или иначе идеална количка не мога да намеря, която и да ми харесва. Абе някой ако ми беше казал преди няколко месеца, че ще е толкова трудно да си избере човек количка, нямаше да му повярвам. Изнервям се на себе си, че един ден се събуждам с мисълта за една количка, на другия с друга. Иде ми да отида да я купя накрая и да приключвам вече с този въпрос.  ooooh! Whistling Crossing Arms
Iveeeta, изключително неприятна ситуация. Дано да си спокойна заради бебето и баткото и всичко да се оправи. На човек като му дойде до главата, ще / неще се оправя със всичко. А и нали знаеш, че когато стигнеш дъното единственият път е само нагоре  Peace Hug Много късмет ти желая, ама много!
Невероятен мързел ме е хванал отскоро. Не съм готвила и чистила от 1-2 седмици. Половинката се хвана и изчисти един път. Днес реших да се напъна и да сготвя нещо специално да го посрещна след работа, но той взе че ме ядоса  ooooh! и сега ще видя дали ще ми мине до довечера  Mr. Green Голям майтап! Спорът пак е за великите покупки и чакането още малко. Много мразя някой да ми секва ентусиазма.  #Cussing out

# 156
  • София
Milli_Vanilli, ние сме се спряли на Михаела за име на едното бебче!
А да питам някоя от раждалите вече мами - хемоглобина ми е 95 и лекарката ми каза, че ще се наложи кръвопреливане, защото ще раждам секцио  Shocked
Някой имал ли е такъв проблем?

# 157
здравейте,
taigi и аз съм харесала ЧИполино Перфекта, но ми се струва тежичка: 12,5 кг, а аз мисля да изкарам с количката поне 1 год.
MamaMoni за Jane Nomad има промоция http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/3_401, но без порт бебето и стола за кола. виждала ли си я на живо? Къде може човек да я побута малко?

navail на мен периодично ми изтича такава "водичка", но е много малко. мисля, че не са ни водите, все пак.
някой знае ли дали Чико Дуо може да се вземе без коша за кола? мног ми харесва тази количка, но коша не ми трябва  newsm78.
аз също мисля  да не гледам повече колички, защото съвсем се обърквам  #Crazy

# 158
tansu мисля че тя си върви с коша за кола задължително

# 159
Здравейте момичета.

За кг- в момента съм +7 и се надявам да не качвам много защото от предишната бременност ми стигат.

taigi- в аптеките продават чаршафи за лежащо болни(отдолу са с найлон ) -1бр около 50ст., мисля че ще ти свърши работа.

С всеки изминал ден се чувствам все по-тежка и неподвижна всичко ме боли, въпреки че сина ми го родих юни, не ми тежеше толкова колкото сега..... корема ми е огромен. На моменти почнах да получавам и подготвителни контракции, но докторката каза че е нормално.

За имената- Михаела ми харесва повече.

# 160
  • Sofia
Намерих си ги въпросните чаршафи. Наистина силно казано чаршафи - подложки са си 60см х90. Постилат се на леглото да не се цапа, а също и ако се кърмим легнали, защото аз предишния път само така можех. Взех ги от аптеката до Тина Киркова - 6лв 10бр, аз живея наблизо. Купих и памперси 1ца. За болницата мисля, че искат пакета да е неразпечатван, поне така беше преди в МД, но може и да се бъркам. Взех си и лиглин, лансинокс ( за зърната ), неомицин (антибитично спрейче за епизотомията, бивацина вече го нямало, предишния път си носех и свърши добра работа). Комплекта за изписване ми е на азизбебе, много съм доволна от техните неща, много са сладки и качествени излязоха. Взех и едно памучно одеало, за изписването върху пелената, портбебето ми се стори излишно, докато започнем активните разходки то ще се е стоплило.
За името, Елиа най-много ме кефи, а пък Габриела наистина е много масово, по-добре Михаела  Peace

# 161
  • София
някой знае ли дали Чико Дуо може да се вземе без коша за кола? мног ми харесва тази количка, но коша не ми трябва  newsm78.
аз също мисля  да не гледам повече колички, защото съвсем се обърквам  #Crazy
Питах моя познат в Чико - не може. Пригоден е само за тази количка. Вариантът е да си купиш всичко и после да продадеш кошницата, ама става тегаво, аз не бих рискувала.  Rolling Eyes Тъпо е , щото аз лично едва ли ще ползвам кошницата върху количката, а най-вече отделно в колата. Ма търтовска политика какво да правиш.

Ако имате познати, които търсят работа - ние си търсим търговски сътрудник и сътрудник маркетинг. Подробности на лични  Mr. Green  Не мога да ходатайствам или нещо от сорта (при немците това не върви, пък и не зная дали ще имам физ. възможност да присъствам поне на първите интервюта, ще направя възможното да съм там де, ама Божа работа - бебето може да не мисли така  Rolling Eyes), просто предлагам възможност на някой , който търси работа да сме си взаимно полезни.  Mr. Green на първият шефка ще съм аз след около 1-1.5 г.  Grinning работата определено е повече за жена.(мое мнение Grinning)

# 162
Zar4e, http://www.marmo.bg/ - малко странен начин да ти покажа къде е РУМ Младост, но понеже е до Мармо, а те имат хубава карта в сайта и можеш да се ориентираш лесно. А може и да посетиш Мармо после - голяма реклама им направих, но в Младост 2 няма много избор на свестни местенца. Нощниците са на ет. 1, близо до зоо магазина.

Мили Ванили, аз определено подкрепям Биби - Елия, после Михаела, Габриела ми отпада от класацията.

# 163
  • В сърцето на един мъж
Здравейте

Леле момича +7 кг. браво
Аз съм +12. Виждат ми се доста но .............нали е за хубаво
За имената и на мен Елия най- ми харесва, след това Михаела и после Габриела /не смятам че Габриела е прекалено разпространено а и Габи звучи доста сладко/
Ани надявам се вас всичко да е ок.
Тансу за Чико разбрах че има представителен магазин някъде на Мария Луиза към гарата и там май можело по отделно да си вземеш. Но това е инфо за количка купена преди почти 2 години.
При нас е точно обратното - милото и майка ми са нетърпеливи и само викат няма време. Аз съм по-спокойна и не бързам за сега ..... smile3502 иначе окончателно се спряхме май на тази количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9871
По скъпа е отколкото възамерявахме, но дано си заслужава - отговаря на всичко което исках - големи единични гуми, въртяща се  единична /не две отделни/  дръжка, гумите могат и да се въртят и да не се въртят, лесно сгъване, плата е хубав. Ще видим де но за сега тази
Единствено че е триколка малко не ми харесва  мене ама

# 164
Здравейте и от мен!  Hug
Моите болки,остри пробождания и вагинално напрежение се поуспокоиха с почивка и магнезий и мисля повече да се пазя поне този месец.Иначе и аз имам леко "подмокряне" но не в обилни количества и за сега не се притеснявам,че са води и т.н.
Ивета много честичко си мисля и моля за теб.Кошмарно е това,което преживяваш и с което ти предстои да се справиш.Приеми една голяяма виртуална прегрътка от мен.  Hug Кураж и силен дух ти пожелавам мислено всеки ден!
Мили Ванили и аз така...Елия и после Михаела...Габриела не ми допада особено.... newsm78
 Количката ми пристигна и много ми допада.Още повече,че е с по рядък десен...ето я https://pegperego.co.uk/images/pliko%20completo%20java.jpg  много лека,удобна и маневрена.Коша е малко труден за използване,защото има едни лайсни,които го покриват и правят по недостъпен,но всичко останало е супер.Радвам и се много. Laughing
Ани страхотно се радвам за вас...вече вкъщи и заедно.....страхотно!Прекрасна е малката!
 Напоследък съм малко по-изнервена,може би заради принудителната почивка,но се надявам и това да се изпари...

Общи условия

Активация на акаунт