Отговори
# 600
4естита Баба Марта, мили моми4ета! Да сме вси4ки живи и здрави и на вси4ки ни пожелавам леко и безпроблемно раждане, когато му дойде времето.

Дениненкова, стискам палци вси4ко да е наред. Не се притеснявай, дори да се наложи да извадят бебка по-рано, ти си ве4е в 35-та седмица и съм сигурна, 4е малката няма да има проблеми. Не са толкова важни грам4етата, колкото развитите дроб4ета, а в тази седмица бебетата си дишат самостоятелно (освен ако няма усложнения, като инфекции или вътреутробна пневмония, което го няма при вас, Слава Богу), така 4е бъди спокойна и вярвай, 4е вси4ко ще мине като по  мед и масло. Изпращам ти цялата си положителна енергия и ще 4акаме да ни зарадваш с хубави новини скоро  Hug .

Асита, разбирам те как се 4увстваш и мога само да ти пожелая скорошно оздравяване. Много болести, много вируси в последно време...

Аз утре съм при Жекова в Окръжна болница. Ще говорим за раждането и ще се опитам да поразгледам болницата, ако някой ми позволи де. Утре ще пиша как е минало.

И аз си имам контракции, особено когато се преуморя, но ве4е съм по-спокойна, важното е, 4е го избутах дотук. Бебо върви и без това по-голям. Все пак съм се разбрала с него да е овне и да си избере дата между 21 и 23.03  Joy . По-рано не ми се ражда, а и предпо4итам временцето още да се постопли. Хихихи, сметки без кръ4маря си правя...

# 601
deninenkova желая ти късмет! Hug
Момичета аз ли не  съм в ред, че се възмущавам или възпитанието на хората е по-всякаква критика.....май проблемът е в мен...
Отиваме преди обяд с Кал до Т-меркет и съм и купила 3-4 неща, но тя решава, че иска и сокче.
Оставям си кошницата на опашката и казвам на "човека" пред мен, че ей сега идвам, да не ме предреди някой. И без това цял ден ми се вию свят и ми се гади.....
Имайте в предвид, че опашката беше дълга....
Та взимам аз за има-няма 2-3 секунди сокчето от лавицата и отивам на опашката....
Какво да видя, вече съм предредена от една млада и една по-възрастна жена....
Както и да е, моля да си застана на мястото, като казвам, на "господина" пред мен, че съм го помолила да ми пази ред и той като се развика:
-Е голмя работа, като те е предредила, тя е с един банан!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Е да де, ама жаната след нея, беше 5-6 неща.....
И това момиче с банана, най-нагло ме предреди, защото мен не нямало на опашката, какво от това, че съм си оставила кошницата!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Честно!!!Много ми стана обидно!!! Sad
Вече не чакам да ми отстъпват място по опашките, ама това, че ме и предреждат-бременна и с малко дете, това е наглост.....
Е, жената след онази "кифла" с банана, се отмести, но не в това е преоблема.....и аз ня бях с 200 продукта- четка за зъби, сок и чорапи!!!
Съжалявам, че ви занимавам с глупости, но още съм" под пара"....

# 602
Сладкиш4е, ако знаеш колко добре те разбирам... Не е в теб проблема, а в народа, дето е станал толкова проклет, озлобен и направо отвратителен. Думи нямам, не ми се излиза сред хора ве4е, така се дразня и ядосвам. А като си късам нервите, няма да ги превъзпитам. Знам, 4е болшинството от хората са скапани, заради кризата, защото на някои се отразява наистина ужасно, но това не е при4ина да ставаме толкова лоши и озлобени. И аз днес имах една слу4ка с един дядка на колело, но дори не ми се и разказва, за да не се ядосвам. масово хората са изтрещели, не знам докога така, но дано и останалите не прихванем..
Сори за този пост, но и аз много се възмущавам и просто ми става адски гадно в подобни ситуации. Не стига, 4е съм 4увствителна и емоционална по природа, ама и сега с тези хормони...разказва ми се играта на моменти.

# 603
Честита баба Марта момичета- нека тя ни донесе много здраве и усмивки

Много съм щастлива  newsm68 сега се връщам от докито, връчи ми болничния 45 дни преди термина, пуснах последни изследвания,видях бебка- че ми беше домъчняло за нея и ми даде документите за хоспитализация за раждане.... еее това е на 15 март съм на консултация пак, а докито ми пожела да родя на 22 март, че и харесвала датата Simple Smile.
Желая хубав де на всички.

# 604
Сладкиш4е,  и аз днес имах една слу4ка с един дядка на колело, но дори не ми се и разказва, за да не се ядосвам. масово хората са изтрещели, не знам докога така, но дано и останалите не прихванем..

hahaha hahaha hahaha
Ама то нищо чудно...простотията ходи по хората!!!
А danisport аз какъв куриоз съм имала в  автобус 280 ooooh! ooooh! ooooh!...не е от кризата.....тогава нямаше такова животно!!!
Един чичо си беше изкарал пениса и мастурбираше до мен и моята приятелка.....а ние се връщахме от лекция на сп."9 месеца"..... Sick
Ама ей така в автобуса си беше изкарал миризливия ку....и без свян се търкаше в нас....
И като го усетихме( то нали в един момент хората слизат по спирките и се попразва автобуса)...
Та моята приятелка му зашлеви шамар, а тоя вика:
- Е що не почака да свърша!!!! #2gunfire
След този мъжо си  ме караше и прибираше  от лекциите...а брат му веднъж се измайтапи  с мен и ме попита:
-Абе ти може  да си забременяла в 280 без да си усетила( това с 1-вото дете)!!! hahaha hahaha hahaha
А не съм му викам, то беше ноември месец и бях с палто!!! hahaha hahaha hahaha

# 605
Честита баба Марта на всичките мамчета. Да сте живи и здрави и много засмени.

Сладкишче, това е нещо което въобще не трябва да те учудва и притеснява, хората са безкрайно изпростели.
Дениненкова, дано при вас всичко да е наред.

А на мамите, които са се развихрили да чистят искам да кажа, че ще им скъсам ушите Naughty. Момичета не се натоварвайте, пазете се повече. Аз направих тази грешка с предишната си бременност и какво стана, родих в осмия месец и един месец лежахме с бебо в болница. Сега хич не си давам зор, чистя и оправям по-малко и гледам повече да си почивам. Днес например си изпрах пердето в кухнята и си измих прозореца там, утре ако ми е добре пак ще измия още един и така лека полека.

Сори за въпроса, но кои от вас мислят да раждат в Тина Киркова?

# 606
  • Düsseldorf

Честита Баба Марта на всички!!!
Много розови бузки и усмихнати лица!
И мноооого здрави дечица и бебоци в следващите месеци!!!

# 607
Ами, момичета (и Сладкишчета), какво да кажа, засега съм се помирила, че простачката в мене ( която е от безкрайно изпростелите) е активна и налице в случай на нужда - бабки, дедета, дами с банани, мастурбиращи хора по храстите/ автобусите; хвърчат псувни и прочие благословии, нерядко и лакти в корема, ако е на сгода  ooooh! (не в моя корем)

Сега във връзка с Майчин дом, може ли някой да каже женската консултация там има ли етаж или обособено крило, където се помещава? Имам уговорка за там за трети, но не е за Ж.К. и искам да си организирам времето, докато съм на място в сградата.

ПП. В Майчин дом само съм се родила навремето и оттогава не съм ходила там   Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 16:45 от vk23

# 608
Честита Баба Марта момичета! Да сме живи и здрави с хубави, здрави и засмени бебчета!deninenkova стискам палци нещата да се развият възможно най-добре  Praynig
Пинзи, честито! Мноооого семейно щастие и дълги години хубав семеен  живот!
Коремче, честито помъдряване със закъснение Wink Всичко най-хубаво!
Да дам отчет за днес... След доста тежка вечер и нощ днес се уговорих да се видя с Жекова. Родилното отваря чак на 4ти (дано наистина Thinking) Според нея има възможност контракциите ми да са  от инфекция и утре отивам на стерилна урина и секрет.. Tired Беше много изненадана и ядосана, че на ЖК не са ми ги пуснали, а ми изписаха лекарства насляпо...(които аз не съм слагала, разбира се). Ще си ги платя, но дано поне всичко се развие добре...
Това засега, стискам палци на всички, които имат нужда!

# 609
asita margi недейте така с тея кашлици и АБ  Naughty. много се надявам да се оправите без усложнения.
danisport ти си герой - толкова бремености, операции...бяха изтънели шевовете (не помня точно как се казваше  Blush) и т.н. Успя да устискаш до сега  Peace. дано и това раждане ти мине безпроблемно.
марги и аз съм имала от преумора и стоене права такова стягане, което си продължава доста време. вече му измислих цаката: взимам си едно столче и готвя седнала  Peace пред печката. общо взето всичко гледам да правя седнала, че иначе веднага се започва. а така ми се ходи на разходки и ми се подпрпква като преди...сега ходя като хипопотам  Rolling Eyes
julia asenova е права: по малко с чистенето. аз също не мога да се спра като почна. то не беше ремонт, прозорци, пердета и т.н. Тази събота чакам мама да дойде и да изчистим и преподредим шкафове и гардероби. май ще я хвана и прозорците да измием пак  Blush. то един дъжд да завали и все едно не съм ги мила  ooooh!
сладкишче все на теб ти се случват такива гадости. разбирам те за възмущението. и аз реагирам често така, но после си казвам, че няма смисъл да се ядосвам за на някой простотията, а освен това, колкото повече обръщаш внимание на нещо и се впечатляваш, толкова повече го срещаш.
диди чикото май е една идея по-нисък клас от Пег перегото. и на мен Пег'а ми харесва, но ми е скъпичка. май Чико ще взема.

# 610
   Здравейте, момичета! Честита Баба Марта! Пожелавам ви да сте бели и червени, здрави и засмени! Още малко  и ще видиме най- хубавите мартенички!

# 611
deninenkova, всички сме с теб! Баба Марта-също. Всичко ще е наред. Чакаме те с новини.

# 612

След доста тежка вечер и нощ днес се уговорих да се видя с Жекова. Родилното отваря чак на 4ти (дано наистина Thinking) Според нея има възможност контракциите ми да са  от инфекция и утре отивам на стерилна урина и секрет.. Tired Беше много изненадана и ядосана, че на ЖК не са ми ги пуснали, а ми изписаха лекарства насляпо...(които аз не съм слагала, разбира се). Ще си ги платя, но дано поне всичко се развие добре...
Това засега, стискам палци на всички, които имат нужда!
Ели, на мен  АГ ми изписа едни глобули, които се слагат 6 дни, понеже на микробиологията излезе, че имам гъбички....
Но стерилна урина също не съм давала.....
Би ли споделила какво ти е изписал?
Аз защо съм останала с впечатление, че Аг ти беше пускал микробиология? newsm78
Ако се окаже, че имаш инфекция ще искам и аз да си пусна още изследвания.
Дано се окаже грешка. Praynig

# 613
Ели, на мен  АГ ми изписа едни глобули, които се слагат 6 дни, понеже на микробиологията излезе, че имам гъбички....
Не ми е пускал микробиология от декември...а миналата седмица ми изписа тези глобули(не мога да разчета името Simple Smile)
А на урината ми пише, че имам бактерии, но не са ми пускали стерилна...

# 614
Не ми е пускал микробиология от декември...а миналата седмица ми изписа тези глобули(не мога да разчета името Simple Smile)
А на урината ми пише, че имам бактерии, но не са ми пускали стерилна...
На мен сестрата ми каза, че ЗК покрива само една микробиология....за това сигурно....но какъв е проблемът да си я платиш?
Аз сега исках направление за хепатит С, понеже от Крио-сейф ми го изискват, но пак ЗК не го покрива и трябва да го плащам......

Общи условия

Активация на акаунт