Отговори
# 585
deninenkova не се страхувай, мила!Вярвай, че всичко ще бъде наред и така ще стане!!! Ние сме с теб!!!!  Hug Praynig Hug

# 586
denidenkova  fingerscrossed  Нека Господ да е с вас и после да се похвалиш с прекрасно и здраво бебе!  Hug

За Тина Киркова, Мечопух беше достатъчно добра да ме запише за отворените врати на 16ти. Но след като ще раждам в Майчин дом, не виждам смисъл да ходя. Та ако някой иска - може да отиде на мое място.

А днес времето е просто РАЗКОШ. Който има възможност - марш навън  Simple Smile

# 587
denidenkova всичко ще се нареди Praynig

# 588
denidenkova fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и на двете с бебка!

# 589
denidenkova стискам палци всичко да е наред  Praynig. ако се налага, по-добре да извадят бебчо и да се гледате докато наддаде, отколкото да се мъчи в коремчето. да ни кажеп как вървят нещата.
биби и диди666 мерси отново за инфото. диди666 вие коя на Пег Перего избрахте?
на мен ми харесва Уно и Ария, но Арията е лятна и с мног малки гуми и нисък кош за багаж (една приятелка има), но пък е здрава.

# 590
DENIDENKOVA,кураж мила,всичко ще се нареди!Нека господ ви пази! Praynig HugПрез какви ли не изпитания се налага да мине една МАЙКА!То и при мен може да се наложи да извадят бебка по-рано,ама дано само тя да е добре ,другото ще се нареди лека полека.Аз съм отново с пневмония,втора през тази бременнност,отново на аб,засега вкъщи,но май ще ме вкарат в другиден в болницата пак.С такъв ужасен задух и затруднено дишане съм,че направо се плаша,докторката каза ако няма подобрение след 2 дни ,че ще ми изпише една помпичка ,която е за асматици TiredОтделно не съм мигнала от 3 денонощия,защото докато легна и въздуха ми секва,снощи дремнах 1.40мин. седнала на един фотиол TiredАми дано аб-то ми помогне,защото иначе не ми се мислиииииии ooooh!

# 591
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА , МОМИЧЕТА! ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И МНОООГООО ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ И КЪСМЕТ!
Deninenkova, стискам палци всичко да се подреди, както трябва и бебка да се роди здрава!
Аз чакам с такова нетърпение другия понеделник, за да разбера дали нашата мома наддава и ми идва да превъртя времето!
ASITA5, дано да ти помогне АБ, че това, което описваш никак не звучи добре!  Hug
Не трябва да се даваме на финалната права! bibi, бързо оздравяване и на теб! Hug
Хубав ден

# 592
  • В сърцето на един мъж
Deninenkova всичко ще бъде наред ти само бъди спокойна - с теб сме и чакаме хубави новини Flowers Four Leaf Clover
АСИТА дано се оправяш бързо и ти мила
Марини сигурна съм че и с вашта мома всичко ще е ок и да не бива да се даваме на финалната права
 Praynig
Тансу ние се чудехме между УНО и КОМПЛЕТО, В уното не ми хареса, че коша е доста по-ниско разположен отколкото на другите колички, трябва си навеждане, При уното зимния кош се трансформира в летен и няма да му търсиш място
Комплетото е малко по-тежка и е триколка  но толкова леко се бута че....

# 593
  • В сърцето на един мъж
Всъщност казаха ми че на запад Пег Перегото ги предпочитали дори пред Чикото newsm78

# 594
Благодаря ви момичета на всички  за куража и подкрепата  Hug Аз изпратих каката на училище ама тя май ще се разболява, нещо кашля, та сега и нея ще я мисля. Отивам да си купувам бабешка нощница и джапанки, че аз не съм си приготвяла нищо. Целувки и стискайте крачета поне още малко.
marini дано при вас нещата да се наредят добре и твойто бебче да не се инати като мойто и да си наддава.

# 595
Честита Баба Марта на всички  bouquet! Нека бъдем здрави и засмени Heart Eyes!
Коремче, ЧРД с малко закъснение  bouquet - всичко най-добро ти желая и след няколко седмици живо и здраво бебоче Heart Eyes!
Pinzi, честито и на теб, мила - много години щастлив семеен живот и здрави и усмихнати дечица Laughing!
Галя, дано не е нещо сериозно Praynig, пиши ни как си.
Дени Ненкова, пожелавам ти успех и всичко да мине благополучно Praynig Hug Heart Eyes!

Момичета, аз в петък реших да почистя основно офиса - метене, миене на пода, подреждане и т.н. и вечерта като ме почнаха едни болезнени контракции на 4 мин. Shocked - направо се изплаших. А бебонката все се наместваше, явно чувстваше дискомфорт. Пих но-шпа, но се наложи и второ да взема и коремът ми се успокои. Слава Богу. И реших, който иска да чисти, аз вече ще си почивам. Остават ми още 2 седмици на работа и излизам в болнични, така ми се иска да си почина вече...

Лек ден на всички ви Hug

# 596
deninenkova, стискам палци всичко да е наред и да е само проблем с ехографа, който не може правилно да отчете размерите. Praynig При всички положения е много по-добре да си в болница под постоянно наблюдение. Ако имаш възможност, дръж ни в течение как си, за да не се притесняваме.

АSITA5, съчувствам ти, защото преминавам почти през същото. Кашлям жестоко, като легна не ми стига въздух, нощем се будя с пристъпи на кашлица и не мога да се успокоя понякога с часове. Спя върху 4 възглавници, почти седнала, за да ми е по-добре. Ужас, жалка картинка. Понеже ще раждам секцио, много се притеснявам как ще лежа на операционната, при положение, че щом легна и веднага почва пристъп. А после не ми се мисли каква болка ще е след всяко кашляне. Правиха ли ти микробиология, с какъв Аб те лекуват? Аз пих два, за по 10 дни, но пак си кашлям порядъчно. Tired

Ох, вече ми е доста тежко. Реших да изпържа малко кюфтета. Първо като стана, така ме болят кокаляците между краката, че чак ми е тегаво да ходя. Явно таза се приготвя за преминаването на бебето. Освен това чувствам доста голяма тежест ниско долу ако поседя малко повече време права. И накрая, като ми се събраха 50-60 мин. до печката, без да сядам, така ме стегна корема и кръста, че си обещах вече само да си почивам. Не ми се беше случвало - хем ме болеше кръста, хем ми беше на камък корема, ама не вярвам да е контракция, защото продължи поне 10 минути, без да ме отпусне.

# 597
Всъщност казаха ми че на запад Пег Перегото ги предпочитали дори пред Чикото newsm78

Като бях в Кипър и аз имах такива отзиви  Peace ,но според мен са почти на едно ниво
deninenkova  Hug  успех и зраво бебе ти желая.... поддържай връзка с някоя вестителка,че да не сме под напрежение тук...все пак бременни жени сме  Laughing  Аз лично вярвам,че всичко ще е наред..имай вяра и ти  Hug Hug
На болните мами   Praynig  Оздравявайте скорострелно  Hug

# 598
deninenkova, и от мен имаш стиснати палци!!! Вярвам, че всичко ще е наред! Уведомявай ни ако можеш как се развиват нещата!!!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Всички боледуващи да се оправят незабавно!!! Това е заповед! То и аз нещо покашлям вечер, но през деня съм ОК!

# 599
deninenkova, стискам палци всичко да е наред и да е само проблем с ехографа, който не може правилно да отчете размерите. Praynig При всички положения е много по-добре да си в болница под постоянно наблюдение. Ако имаш възможност, дръж ни в течение как си, за да не се притесняваме.

АSITA5, съчувствам ти, защото преминавам почти през същото. Кашлям жестоко, като легна не ми стига въздух, нощем се будя с пристъпи на кашлица и не мога да се успокоя понякога с часове. Спя върху 4 възглавници, почти седнала, за да ми е по-добре. Ужас, жалка картинка. Понеже ще раждам секцио, много се притеснявам как ще лежа на операционната, при положение, че щом легна и веднага почва пристъп. А после не ми се мисли каква болка ще е след всяко кашляне. Правиха ли ти микробиология, с какъв Аб те лекуват? Аз пих два, за по 10 дни, но пак си кашлям порядъчно. Tired

Ох, вече ми е доста тежко. Реших да изпържа малко кюфтета. Първо като стана, така ме болят кокаляците между краката, че чак ми е тегаво да ходя. Явно таза се приготвя за преминаването на бебето. Освен това чувствам доста голяма тежест ниско долу ако поседя малко повече време права. И накрая, като ми се събраха 50-60 мин. до печката, без да сядам, така ме стегна корема и кръста, че си обещах вече само да си почивам. Не ми се беше случвало - хем ме болеше кръста, хем ми беше на камък корема, ама не вярвам да е контракция, защото продължи поне 10 минути, без да ме отпусне.

пия дуомокс 1000 през 8 часа и нофилин.Ти направо ме отчая,как така след 20 дни аб не се оправи?И аз ще съм секцио и имам същите притеснения като твоите ooooh!а освен това мн.ме притеснява таззи страхотно разтърсваща кашлица,как ли се чувства беба вътре,дали няма да и навреди....... Tired

Общи условия

Активация на акаунт