Отговори
# 570
  • Sofia

pinzi, от общината винаги могат да ти издадат документ за идентичност на името... само да знаеш ако някъде ти правят проблем за старото/новото име..
биберон ние сме ползвали значително по-късно, 5-6месец, много я успокояваше, в началото не го искаше и аз не съм настоявала...

# 571
Да, Честита Баба Марта и нека да си пожелаем пролет   bouquet

# 572
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН МАЙЧЕТА, МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ПРЕЗ ТОЗИ ЖЕНСКИ МЕСЕЦ  Hug HugБАБА МАРТА БЪРЗА БЪРЗА, МАРТЕНИЧКИ ВЪРЗВА БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ДА СМЕ ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ...

НА ПИНЗИ - ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ  Hug Hug Hug Mr. Green

# 573
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Да сме живи и здрави и да дочакаме хубави, румени, засмени бебчета!

Днес е прекрасен ден. ние с моичкия се разходихме в ранни зори и се почувствах като на пролет. чудно е  Peace

биби мерси за инфото за Чикото! и на мен ми хареса и може би ще си взема, въпреки, че ми дадоха столче. както казах доста дървено ми се струва  Confused. аз се глася количката, която взема да я ползвам поне 2 лета. мислиш ли, че ще мога да ползвам Чикото и това и другото лято, когато бебчето ще е на 1 год. и 3-4 месеца? дали няма да е тясна или тежка? Това ми е най-голямата дилема и не знам откъде да разбера  newsm78

# 574
Колко бавно тече времето, особено като трудно спя и съм свикнала да ставам в 6:30-7 да стягам домашните за детска/работа Tired
Биберон с Марк не сме ползвали - така и не се научи да си го смуче с кеф, иначе съм опитвала да му давам. Сега пак съм взела един за всеки случай.
Страховете ме обвземат с пълна сила  Twisted Evil граничеща с параноя  Crazy явно така ще е като не си запълвам времето и мислите с работа, поне вкъщи да можех да посвърша нещо...
Сладкишче, и моята бебка е много неспокойна и се движи със страшна сила, особено вечер. Пий нещо за контракциите ако са силни и болезнени.
Веси Меси, по план терминът ми е на 12 април, затова се надявам поне до 12 март да устискам. Но си права и даже ме поуспокои, благодаря  Hug Аз преглеждам февруарската и мартенската темички и гледам бебчетата там как се раждат спрямо термина и колко големи. Прави ми впечатление, че повечето подраняват, но мноого рядко имам бебче под 2500. Има доста бебчета родени 3 кг и нагоре в 35-39 седмица Shocked да са им живи и здрави!

# 575
ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА !

НЕКА  НИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ И ПРОЛЕТТА ДА ВЛЕЗЕ В

ДОМОВЕТЕ НИ С ПОЯВАТА НА ЖИВИ И ЗДРАВИ,РОЗОВИ  ЗАСМЕНИ  БЕБЧОВЦИ.

# 576
ДА СТЕ ЗДРАВИ, РУМЕНИ , ЧЕРВЕНИ !!!!!!!!!

# 577
Tanya нищо не пих, ама аз и нямам запаси. Имам само хомеопатчини л-ва в нас.
За първи път ми се случва( с тази бременност), така през ноща.
Иначе моето бебе е много спокойно и почти не мърда. И за това ще говоря на Ж.К с А.Г.....но тя и Кал беше така....четох, че за тази г.с движенията трябва да са най-малко 10 в денонощие. newsm78
Не съм ги броила, но има дни в които бебето само спи.....
Но през ноща все едно  корема ми беше батут....големи мятания, голямо чудо....то за това сигурно е предизвикала и такива болезнени контракции....
А сега и свят ми се вие и ми се гади.....а искам да изляза малко на вън, за да напазарувам.....

# 578
  • гр.София
Баба Марта здраве носи
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката,
връзва някаква мечта –
да я гледа, да я мисли
и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.

Момичета,аз проверих цените в МД секциото е 650лв. нормалното раждане е 500лв.ей не се сетих да питам за епидоралната анестизия.Аз очаквах че ще е поне 800лв.
Весел ден на всички.

# 579
Дени 1971, в МД упойката е 150 лв, поне така съм записала като бях на отворени врати през февруари. Тогава главната акушерка каза "ние имаме най-ниските цени, но пък печелим от оборота"  Laughing Laughing Laughing
Сладкишче, някакъв магнезий до края на 8ми месец било добре да пиеш ако имаш контракции. Аз пиех профилактично по 2-3 на ден Магне В6, а от петък пия 3*2 плюс 3*1 но-шпа когато ме наболява корема. За 10 движения на денонощие не знам, но при мен корема има периоди на почивка и будуване. Когато се движи, има по 10-20 движения на минута дори понякога Shocked доста силни и ясно изразени по моя корем:-)

# 580
здравейте мамчета   bouquet

честита баба марта
много здрове на мамчетата и на неродените ни бебечета също и  на нашето талисманче Ивет

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 12:08 от iovinka

# 581
Бъдете румени, червени и винаги засмени!!!

# 582
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Пожелавам на всички ни през април да гушнем нашите бели и червени, здрави и засмени бебенца!!!!!!

ПИНЗИ Честито мила пожелавам ти дълъг семеен живот изпълнен САМО с положителни емоции!!! Живо и здраво бебче и след това още едно и още едно и ощеее family6 Мъжа да те слуша и все така да ти има доверие.

ТАНСУ благородно ти завиждам че сдаде работата. Аз още малко имам почва да ми понатежава ама пък знам че после ще ми и липсва но... За количката всичко зависи от бебка как расте. Аз мисля да купя друга лятна само ако тази много ми натежи макар че тази дето я избрахме на Пег Перегото е учудващо лека. Между другото в Айко Люлин има 40% намаление на бебешките колички.
Аз днес съм доста уморена . Не спах последните няколко нощи и аз съм като теб сладкишче - тези нощи какво беше това мърдане какво беше това шаване направо. Иначе и моето беб е много спокойна ама сега тия нощи ......даже се притесних тесничко ли му е вече, притеснено ли му е на душицата мамина златна  Weary

# 583
  • София
биби мерси за инфото за Чикото! и на мен ми хареса и може би ще си взема, въпреки, че ми дадоха столче. както казах доста дървено ми се струва  Confused. аз се глася количката, която взема да я ползвам поне 2 лета. мислиш ли, че ще мога да ползвам Чикото и това и другото лято, когато бебчето ще е на 1 год. и 3-4 месеца? дали няма да е тясна или тежка? Това ми е най-голямата дилема и не знам откъде да разбера  newsm78
За тежка не питай мен, щото сме влачили 2 чавета едно зад друго до 2.5 г. Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Като вземех на люшкам единична количка и бебето навирваше краката, толкоз леки ми бяха. За тясна возихме Плами в Бейби мол-а ( 5 г. 18 кг и 108 см) в CT 0.2 хич не й беше тясна (ей сега я сравнявах в кварталния магазин с едно Пег Перего - ми еднаква ширина имат), а и Цуца си надрънди дебелото дупе вътре (29 кг и 116 см). Аз мисля да карам с нея, докато бебето се вози в количка. Друго - Чико-то държи цена и винаги можеш да я препродадеш (ако не пазиш за друго бебе -аз определено няма да пазя  Twisted Evil, освен за някой от родата) на поне 50% от цената, докато Чиполино все пак не е марка от ранга на Чико (а и Чиполино имат много проблеми със задните гуми, може би само близнашките, щато повече товар носят, но с една приятелка си скъсахме нервите, докато ни изпратят резервни гуми от същия размер. и аз и тя имахме еднакъв проблем). Съвсем летните колички пък са по 70-100 лв и нищо не пречи да вземем и по една такава за следващото лято. У нас проблемът е мястото най-вече. Rolling Eyes

# 584
Честита Баба Марта! Момичете желая ви да бъдете здрави и усмихнати и много поводи за усмивки, здрави и весели бебчета!
Надявам се всички да сте добре и вие и бебчовците!
Аз утре постъпвам в Тина Киркова, няма как мойта бебка не наддава и ще вляза да ме наблюдават и евентуално ще се наложи секцио, убеждават ме че това е по-добрия вариант и за нея и за мен, дано да е така  Praynig Но много ме е страх.

Общи условия

Активация на акаунт