Отговори
# 555
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!    

Бели и червени, румени и засмени, живи и здрави!!!

# 556
  • София
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, весели и засмени!

Отивам да ви чета... Laughing

# 557
Честита Баба Марта!!! Да сте здрави всички - и вие, и семействата ви!!!

Ох, дойде заветния месец Март, когато ще почнат бебчетата... Дано все пак устискаме до Април, де. Мен хем ме е страх малко, хем нямам търпение да я гушна малката ритла... Някак си по-бързо ми мина тази бременност. С предната бях много изнервена накрая и само чаках да родя, а сега се наслаждавам много повече на спокойствието.

Почвам с почистването след малко - миене на прозорци, пране на пердета. Иначе мъжлето изчисти основно спалнята (където ще е беба), сглоби кошарката. Абе голяма работа свърши, милия ми. И сега даже ми е забранил да чистя прозорците, за да не падна, но аз няма да го послушам!  Mr. Green Просто няма кой да го свърши  (за него съм приготвила доста други задачи).  Laughing

Насладете се на хубавото временце!!!

# 558
Добро утро и честита баба марта! Да сте бели и червени, румени, засмени и много здрави!! Heart Eyes
Благодаря на всички за подкрепата Hug
Цитат
хайде ве4е официално е открит сезона Baby's  априлки 2010
Анни 2002, предлагам още да не отваряме сезона на бебетата  Wink поне още 2 седмици... Поне до края на тази темичка ... После само по ред и никой да не се предрежда  Naughty Laughing Laughing

# 559
то за бебетата има време,аз съм решила да си боядисаме Великденските яйца и тогава(ама нали термина ми е края0,а тези които са в началото да решават,с бебчета или без да празнуват Великден.

# 560
  • София
честита баба Марта живи и здрави много години
здрави бебета
щастие в живота !!!

# 561
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен!!!

Пожелавам ви (и на себе си де)  здрави и розови бебета, с усмихнат бузки и пълни памперси  Mr. Green , а ние мамите да имаме сили и тъпрение да  ги възпитаме и отгледаме както подобава!

Снощи сънувах пак бебе - уж беше моето а се оказа че е негърче, ха хаха и мъжа ми ме пита къде съм мърсувала, уж не ме изтървал от поглед пък.... А аз му отговорих че щъркела е виновен  http://vbox7.com/play:a6e6da0d&al=1&vid= .
А като започнах да разповивам бебето се оказа, че толкова е наакано че чак петичките му бяха оляти. ... хихих и таткото се муси на миризмата... Предполагам, че сънят ми е продиктуван от вчерашните ми шегичик към таткото, как ще му бърше нааканото дупе  Mr. Green Mr. Green

# 562
Честита Баба Марта мили мами и тумбаци!!!
Да сте бели и червени, здрави и засмени като мартенички и вие и бебешоците и семействата ви!

Tanya, опитах се да разбера по списъка от първа страница кога точно ти е терина..но не намерих инфо. Аз лично съм сигурна, че поне половината от мамите тук ще родят по-рано....още повече, че много от мамите дори вече знаят датите на секциото! Разбира се колкото по-близо до термина родим-толкова по-добре...но в крайна сметка Март влизаме в деветия-така че който от бебоците иска да излиза сега.....няма проблем-важното е че бебенцата ще са доносени. Peace

Аз съм мнооооого доволна от покупките които направихме през уикенда(снимки ще кача след обяда). Остана само да ми донесат кошарката , но и това ще се случи до края на седмицата. Peace А относно количката....решихме тази покупка да я оставим за след раждането. Имам и едно питане....според вас колко тънки пелени ще са ми нужни?
Miss Pinzi, честито!!! Пожелавам ви щастлив и  дълъг семеен живот-нека април да се роди най-прекрасния плод на любовта ви! И това да е само първото бебе пинзи. Нека бъдат поне 3 пинзита!

На всички мами пожелавам прекрасен и усмихнат ден!!!

Поздрави и целувки на всичкиииииии!!!

# 563
# 564
Pinzi, честито!!!
Не съм ви чела назад.
Снощи не можах да спя.Имах чувството, че ражам....много контракции и бебебто много бушуваше....
Сега ми се и гади....дано отмине, че вчера влязах в 8-ми месец. Peace
Лек ден и весел празник!!!

# 565
Момичета, бъдете живи и здрави вие и вашите близки!

# 566
Честита Баба Марта на всички.

# 567
Честита Баба Марта и от мен!

Да сте здрави и усмихнати!Пожелавам ви леко и бързо раждане..като пърхането на крилцата на пролетните мушички и пеперудки!
И аз искам да боядисвам яйца,пък после да се срещам с бебчо.И без друго таткото ни си идва точно за Великден и хич не ми се иска да го изпреварваме Simple Smile Освен това съм си наумила да го вкарам този път в родилната зала....ако е съгласен и има желание и психо-физическа възможност  Joy Joy

# 568
  • София
Здравейте мамчета! Изчетох ви. Party

Мен все още не ме е страх от раждането,  но почва да се появява някакво притеснение, все още позитивната ми нагласа взима връх над страховете. Все се успокоявам, че има време...Аз съм се настроила да раждам през април.  Crossing Arms Но през уикенда се хванахме да чистим, местим мебели и дооправяме стаята и така се изморих, че после едвам ходех-всички кокали се обаждаха. През нощта и контракции си имах....

koremche Ч.Р.Д. / на патерици/ Желая ти много здраве и сбъднати мечти!  bouquet

pinzi, честито, мила! Я каква си ни била потайна...Желая ви много любов и семейна храмония!   bouquet

Честити нови покупки на всички мами- много ми харесаха! Със здраве да се ползват!  Peace

За залъгалките- и аз ползвах до годинката, но само преди сън дребната си я искаше, после я плюеше и не се сещаше за нея до следващото спане. Определено я успокояваше, защото ние малко време се кърмихме. Много лесно се отучи от нея. И сега пак ще взема, но си зависи и от детето. Peace

poliville, аз не бих се ваксинирала против никакъв грип. Точно пък тази ваксина е доста слабо проучена.
Тanya, стискай още мъничко! На мен преди тапата ми падна 10 дни преди да родя, но аз пък нямах контракции. За името Карина-мисля, че не е масово, много е хубаво! Peace
tansu, не е задължително мерилото за влажност, но си е удобство. Ние също имаме и съм доволна. Но дребната като беше бебе не сме ползвали.
Galia 5, стискам палци всичко да е наред! По време на бременност са нормални тези неща, но все пак иди на лекар! Но сега гърдите наистина са преминали през много промени, а и кърменето идва....още промени!
bibi, стига вече болести. Бързо да оздравяваш!

Хубава седмица на всички! Hug

# 569

Общи условия

Активация на акаунт