Отговори
# 540
Благодаря ви момичета за пожеланията, много сте мили всички. Много весело ми стана като прочетох някъде господин Пинзи... Щеше да сие живо отмъщение спрямо мъжо ако бях писала в декларацията му, че не аз а той си сменя фамилията с моята Mr. Green. Той си се подписа без да прочете какво точно съм писала и ми се довери на сляпо. Та от две седмици го бъзиках, че не е видял, че се е съгласил да вземе моята и в съвета беше доста доволен като чу, че аз си сменям името.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Всъщност фамилията ми е вече Раева. Утре ще ходя за 45 дневния болничен точно сега се чудя на кое име да ми го издадат, на старото както още съм по лична карта или на новото. Накой ми каза че базата данни на НОИ се обновявала автоматично с тази на общината и може да ми върнат болничния ако е на старото. За всеки случай съм решила преди болницата да ида до НОИ и да проверя.. А някой знае ли дали мога сама да си подавам болничните в НОИ, тъй като от местоработата ми ги бавят с носенето там. Последният ми е от началото на месеца, а те чак сега са благоволили да ми го занесат, направо ми иде да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 22:22 от pinzi

# 541
  • гр.София
Koremche,честит рожден ден!  bouquet

Pinzi,честито,много щастие! Flowers Four Leaf Clover

Момичета ,радвам се за хубавите  покупки.Честито!

Спокойна нощ на всички.

# 542
Не е бавене мила, бъди спокойна,ще ти ги занесат.

# 543
Честита Баба Марта!!
Пожелавам на всички много здраве и прекрасни здрави, бели и червени, румени засмени априлски бебета!

# 544
Koremche,честит рожден ден и от мен ! newsm59 nbirthday  Gift
Г-жо Раева,пожелвам ви цялото щастие на света да съпътства вашето семейство от тук нататък! cheers baloni dancing
За болничния не може ти да го занесеш,защото той може да бъде подаден само тогава когато работодателя ти е изплатил осигуровките за съответния месец и счетоводството са подали декларация за тях-мен единия ми болничен е от началото на февруари,а този за 45 дни от вчера....е аз знам ,че и двата ще ми бъдат подадени края на март....тогава когато се платят осигуровките за февруари....после ще си почакам и с изплащането им .....така ,че парички преди да родя хич и не се надявам да взема  newsm11
Аз продължавам да си бодувам.... както всяка вечер последно време !:)

# 545
Ха,вярно то станоло 1ви март!!!
Ха вече официално може да кажем ,че другия месец ще си имаме бебчета,но бебевалежа както знаем ще започне от този Simple Smile))))))))
Честита Баба Марта!

# 546
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени и винаги засмени!

Аз спах заедно с детето следобен сън и сега съм свежарка, иначе спя по цели нощи, не мога да се оплача.
Биби, няма да се даваш, дано ти се размине боледуването!  Hug
Pinzi, честито! Желая ви много щастие!   bouquet
Честит Рожден Ден, Koremche! Любов и късмет във всичко!   bouquet
Tanya, дано се задържиш по-дълго 2 в 1!  Peace
Galia_5, дано всичко е наред!  Praynig

# 547
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!

# 548
4ЕСТИТА БАБА МАРТА,МОМИ4ЕТА!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ БЕЛИ И 4ЕРВЕНИ КАТО МАРТЕНИ4КИТЕ ,И БЕБ4ОВЦИТЕ С РУМЕНИ БУЗКИ  !
хайде ве4е официално е открит сезона Baby's  априлки 2010. Hug  Но  ред по ред-първо мамите с на4ален термин са с предимство  Mr. GreenКолко хубави новини предстоят само !Аз търпеливо ще ви из4акам ,за да обсъждаме бебешките проблем4ета и въпроси Simple Smile
целувки от мен и Ивет,която спинка сладко в кошарката си ,до мен Simple Smile)

# 549
Честита Баба Марта,момичета!Да сте бели и червени,винаги засмени!

# 550
  • Бургас

Гале дано всичко е4 наред ама най-добре се консултирай с лекар. PeaceМного ви е хубаво легълцето.
Pinzi, честито! Желая ви много щастие и семейно разбирателство.
Биби  айде бързо да се оправяш. Coffee

# 551
Честита Баба Марта!
Пожелавам ви да сте много здрави, весели и засмени .

# 552
  • София
Честита Баба Марта и от нас - румени и засмени да сте всички вие и семействата ви, и най-вече най-новите мартенско-априлски придобивки  Grinning !!!

Аз уж съм по-добре, ама продължавам да се потя непрекъснато. Благодаря ви за благопожеланията!  Hug Останах си в къщи днес, пък утре - ще видим...може и да ми хареса мързелуването  Embarassed. Да се похвля, че не можах да се ударя нито веднъж в кашарата тази нощ, но мисля да прибутам спалнята още малко откъм мъжовата страна, че да мога да циркурирам свободно, щото като сложим повивачката и тя ще стърчи още малко от ширината на кошарата.
Хубав, топъл и усмихнат ден !  Peace

# 553
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН !

Само като си помисля,чв след около 2 седмици започва бебевалежа......
и направо настръхвам от вълнение.

# 554
Честита Баба Марта и от мен  Hug
И аз не усетих кога стана март месец ,а аз съм от първите,които ще имат бебоци Grinning Днес продължаваме чистенето с мама Joy То ще стане цели 3 ,4 дни ,но така е ,като се уморяваме и искме сутрин да чистим ,следобяд - разходка!
Аз съм и на ЖК днес ,дано най-сетне да си взема документите Whistling И дано да ми пуснат изследвания някакви ,защото последните ми са от 2 януари #Cussing out
Хубав ден на всички и се усмихвайте повече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт