Отговори
# 510
Vchera nqmashe ,dnes ne sam proverila chakam nqkoi da kaje che veche mee sram da se redq na bankomata.

# 511
За Варна какво става, няма ли да има днес?
no

# 512
За Варна отново- няма !

# 513
Е да,ама ,ако питаме в министерството,техните заплатки си ги получават на точна дата,а не от 15-ти до 30-ти  Wink
 Още малко да ги направят от 1-во до 30-то число ,че да имат още повече време да се намоткат да ги превеждат.

И как да има преведени пари?Нали са си омазали ръцете с мазнина от кюфтаците,сега немогат да превеждат пари,ще ги нацапат!

# 514
Преди две мин. говорих със служителка на ИНВЕСТБАНК КЛОН ЦЕНТРАЛЕН ВАРНА -ДЕТСКИ НЯМААААААААААА ДА ИМА ДНЕС! Очаквало се превод за утре ! #2gunfire  #Cussing out

# 515
  • Бургас
Роси, съвсем си в правото си да се оплакваш в понеделник, на 1-ви март, когато срокът е изтекъл и ти нямаш превод на детските Peace Никой не виждам да е отрекъл това право. Колкото се отнася до спазването на правила и норми, се чудя как тези, които най-много изискват друг да спазва еди какво си, не могат да спазят едно просто правило на форума да се пише на кирилица newsm78
Christians Mum, права си за фиксираната дата; ето защо аз не бих подписала петиция, която просто иска изместването на установен срок, но го оставя в същия размер от 15 дни Peace

# 516
Съжелявам не помня кой пусна петицията, но не може ли да се оправи въпроса датите и да се напише точна дата и така да се пусне.

# 517
Съжалявам за латиницата  Embarassed А и не говоря само за децките надбавки  този месец, изобщо положението на цялата държава е боза.

# 518
Goldie, неуморна си  Peace.

# 519
Хайде първо да си подредим мислите и тогава да пускаме петиции.Не можем да се надяваме за увеличение,ще се оправдаят с кризата,но могат да актуализаират датите на изплащането

# 520
http://bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html  моля подпишете петицията

# 521
  • Pleven
в плевен още няма Sad

# 522
Здравей те , аз съм от Плевен. Съгласна съм с вас ,че трябва да си отстояваме правата.Но колко от вас биха се вдигнали и отишли в София пред министерството да изложат своите искания ?Защото мога да ви кажа за Плевен 20-30 майки пред общината и толкова. Най много да се видят в местният вестник на първа страница. И после пак нищо .Защо ? Защото всеки плюе по форумите и когато им кажеш за протест се започва- на работа съм,няма кой да ми гледа детето , ама иначе ви подкрепям . Извинявам се ,ако някой се почуства засегнат, но поне за мен нещата стоят така.Един прост пример:380 000 със прекъснати здравни права и безработни , които да плащат по 16.80 лв. здравни осигувки да сте чули за протест?Но иначе само се караме по форумите.

# 523
здравейте момичета детски в добрич ще има най-рано в петък така ми казаха от инвестбанк

# 524
и във Търново няма детски .Как не ги е срам.35лв за къде а сега и без тях. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт